- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Mázli, hogy amikor belenéztem, amikor szétesett, csináltam pár fotót. A minőség gatya, de a lényeg kivehető, megérthető.
A kormányoszlop valójában egy vascső -a lényeg illetve a gond az alsó részén van-, rajta alul-felül finom menettel, és alul van rátekerve ez a szar, aminek az alsó csapágy támaszkodik. Ez egy hollandi-szerű valami, ennek támaszkodik az alsó kormánycsapágy külső gyűrűje. Az erő egyszerűen lelökte a vascsövön lévő menetről. A két menet közül az egyik el van méretezve.Ha a vascsövön lévő menet ép, akkor ezt az alkatrészt egy első éves ipari tanuló is ki tudja esztergálni, bár az a belső finom menet egy érdekes dolog, de nem hinném, hogy nagy gond lehet.
De a lényeg, hogy ennek ott kell maradnia. A menet csak egy megoldás, lehetne ezt másképpen is. Én már azon is gondolkoztam, hogy villannyal odahegeszteni. Csak mit szól hozzá a csőben lévő műanyag persely (zöldeskék a képeken), amiben a rugózás csúszkál.De a lényeg, hogy jó lenne valamit kiagyalni. Én nem akarom hetekig húzni az időt. Most van tavasz, jön a nyár, most akarjuk használni. Küszködni sem akarok velük, teszek én a garanciális kötelezettségeikre, ha kell, akkor megcsináltatom, csak működjön. Jó lenne valami megoldást kiagyalnunk.
Hú, de mérges vagyok...Itt vannak a képek, szerintem érthetőek a zavaros leírásom ellenére is. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged