- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Már le írtam mi a probléma a hozzászólásaiddal hetekkel ezelőtt.
Szerinted mindig minden körülmények között törik a Kukirin és fel gyullad töltés közben random. Én ezzel nem értettem és nem is fogok egyet érteni mert nettó hülyeség.Kapott már el eső 2x, nem lett semmi baja.
Ha már igények, én elvből nem indulok el esőben eggyik rolleremmel sem mert hót gané lesz... és evidens hogy eső után nem teszem fel töltőre egyik rolleremet sem...
Nekem a Kukirin csili vili...A fék nekem gyári, eddig 3x jöttek ki elém kocsival és kb 5x jött ki elém jószág, macska vad nyúl stb. Szépen, gond nélkül le tudtam fékezni. Úgy hogy a gyári motor fék erősséget nem állítottam. (3).
Lehetne erősebb is,de 50-55nél meg tudok állni biztonságosan. Afölött nem vész fékeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós kamerák
- iPhone topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- További aktív témák...
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest