- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doresz
tag
Sziasztok!
1 hónapja fontolgatom a rollervásárlást. 2 végső jelöltem van:
- Hudora Big Wheel Air 205 és
- decathlonos Oxelo Town 7 EF.Utóbbiról (illetve Town 9 EF-ről) tudom, hogy többeknek van közületek. Árban ugyanott van mindkettő. Ez a Hudora roller van esetleg valakinek? Mellette szól, hogy rendes felfújható kereke van, feltehetően jól jön majd a belvárosban a térköves részeken, illetve mikor a vonattól megyek haza nem túl jó minőségű aszfalton. A Town 7 EF-nek viszont jó a garanciája, és jobban is tetszik külsőre. Ezt próbáltam már, a Hudorát nem.
Aki ment már mindkét félével, meg tudná mondani, mekkora a különbség egy tömlős kerekű és egy PU gumi kerék között 'utazási' élményben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Gmail
- Hobby elektronika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- BestBuy topik
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest