Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gardaai

senior tag

Szerintetek miért van, hogy Kugoo G-Booster V6 amikor töltőre dugom elkezd esni a feszültség majd teljesen elmegy belőle. Semmire se reagál amikor töltőn van. Biztonsági dolog lenne? Elég zavaró, hogy ki/be kell dugdosni, hogy hol tart (ha nem szeretnék 100%-ra tölteni).
    Másik dolog, hogy oké kínai töltő, de egyik pillanatról a másikra, minden előjel nélkül bedugom (még szerencse, hogy nem úgy csináltam mint 1-2x korábban, hogy először roller majd a falba) és úgy elkezdett zümmögni, hogy rendesen megijedtem pedig hallottam pár elektromos zajt. Azt hittem kigyullad. Zümmögött, majd teljes csönd, a zöld lámpa kialudt. 1-2x eljátszottam hogy mégis mi van, de már semmire se reagál. Amit észre vettem, hogy ha veszítem a 220V csatlakozásnál a kábelt lefelé, akkor zümmög és a zöld led világít, de így nem merem használni. Tudom gari, írtam is nekik, de merjem így használni? Sajnos nincs gyorstöltő és ahogy számolom két rollert 1 töltővel nem fogok tudni annyira feltölteni, hogy a mai kirándulás izgulás nélkül meglegyen.

Új hozzászólás Aktív témák