Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OhYeah

csendes tag

válasz Peaceliker #19736 üzenetére

Csere okai :

1. Az Achilleus 35ah a Thunder 3 és Nami Burn-e MAX 40ah - nagyobb a hatótávjuk. Télen, mínuszokban 3-4 naponta tölteni kellett az Achilleust kb 60Km-ert tudtam menni úgy hogy azért mindig maradt benne 20%, de azzal már nem mertem elindulni para nélkül a következő napra. Hétvégén meg ha úgy támadt kedvem akkor a 60km-t simán beleraktam egy karikára, mert annyira élvezetes hogy csak mentem és mentem vele. Ezt szerettem volna kicsit kitolni. Jó idő beköszöntével, a megtehető távolság sokat nőtt, mostmár kb 90km-t tudok elmenni vele - így a hatótáv para nem top prioritás csak nice to have.

2. Mind a Thunder 3 mind a Nami rendelkezik IP rating-el - ez nekem selling point. Az a para nem esett jól, mikor elindultam reggel mert az időjárás előrejelzés szerint nem lesz eső, de napközben változott én meg tudtam hogy a roller nem vízálló. Ok felcsapódó vizet simán elbírja, de ha esik, vagy tócsába mész és rossz helyre fröccsen akkor az már kérdéses lehet, és erre nincs garancia :((( Thunder 3-on és Namin van IP rating, ott nagyobb nyugalom.

3. Gyorsan elértem a max beállításokat az Achilleuson, és fentebbiek legalább 2x olyan erősek - és kisördög ott ül a vállamon és mondogatja hogy "kell, kell az erősebb roller ;] "

Röviden ennyi....

Új hozzászólás Aktív témák