- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
40300 - 40201
51816 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
senior tag
-
Faresz1976
senior tag
Szerintem ez azért van mert az átlag fb használó értelmi színvonala az átlag alatt van. Ne legyen sértődés a véleményem miatt, ezért írtam átlagot.Ezeknek az embereknek a feltűnő giccses ( normális embernek ) gusztustalan dolgok tetszenek. És ennek hangot is adnak. Ezért van az a jelenség amit leírtál. ( de éppúgy mondhattam volna egyéb más ruházati kiegészítőt is )
-
mert_csokis
senior tag
Lehet, hogy simán működne a csuklódon.
Ha nem nejlon szíjat használsz vele, hanem mondjuk bőrt, azzal is fogsz valamennyit a vastagságon.
Mindenki a saját csuklójához mérten nézi a dolgokat. Én ezért berzenkedem a vastagságon állandóan. Meg úgy vagyok vele, hogy egy kvarc óra azért álljon már meg 10-11mm-nél.
Sok mindent kipróbálnék én is. Csak az a baj, ha mégsem jön be élőben, akkor utána baromi nehéz eladni.
Kis méretű kvarcot meg kis túlzással lehetetlen.
Nagyjából követem a kínai órás csoportot Fb-on, és ha nem durung méretű automata óráról van szó (ami persze kötelezően giccses is), akkor meg sem nézik.
Sokszor olyan gusztustalan órákat raknak fel, amire mennek a "de gyönyörű" kommentek, hogy csak nézek.
És nyilván ez egy szubjektív dolog, tehát sokat kezdeni nem lehet vele, de jól mutatja az általános közízlést. Ha egy finomabb, letisztult darabot raknak fel, azt kb. le sem szarják.
De a bazári, csillogó dolgokra megy a lájktenger.
Szóval, nehéz buli ez... -
stellaz
veterán
Ez se rossz. Van egy számlapos, aminek marha jó kis régi műszer hangulata van.
Kvarc szerkezetes is van ezekből? -
Faresz1976
senior tag
Ohh bocsánat! Először nem értettem miért
mondod a 2x linkelést
Boderry féle tokos Tandorio többféle számlappal és mutatóval. -
stellaz
veterán
Nekem a kinézetével kapcsolatban az az egyetlen észrevételem, hogy kicsit olyan képzetem van vele, mintha valamelyik nagyobb jármű vagy szerszám gyátó cég által megálmodott óra lenne
Persze ez csak az én hülyeségem, amit semmivel nem tudok alátámasztani, de valahogy mégis van egy ilyen benyomásom. Ettől még nagyon tetszik egyébként, casual órának perfekt, inghez és pólóhoz is egyaránt jó lenne. Még a narancs gumiszíj is jól áll neki egy videó alapján.Az a nyomi streeldive (Steelflier SF745) is ott motoszkál még bennem. Lehet, hogy hülyék az arányai, de legalább van egy erős karaktere

-
5-ös kezelő
senior tag
-
stellaz
veterán
Nekem most ez az óra tetszett meg végül. Méretre is okés lenne, zafír üveg, 200 m vízállóság, gyorsléptű sec mutató, homokfúvott felület, nekem az így pont jó.

Ebben a hónapban már kiköltekeztem magam és a lézernyomtatóm is beszart pénteken, de szerintem szeptemberben egy ilyenre benevezek. Egyik fórumtársét már majdnem megvettem, de végül is nem baj, ha kicsit még elhúzom a dolgot, mert legalább kiderül, hogy pár hét elteltével is ugyanúgy tetszik -e. Megtartós óra lenne, ezzel kész is lennék nagyjából.
-
Faresz1976
senior tag
Találtam egy videót a YT-on róla. Nem vészes a kinézete, majdhogynem tetszik. A csat gyorsállítós!!!!
De PL. van Tandorio-ból "Boderry" gyögyfúvott tokos, 2000 Ft-al drágábban. -
andrew01
tag
Oh csak elvont szubjektív dolgok. A tok formája jó, sőt... ám lehetne a tok is korosítva. Így ha teljesen laikus lennék simán járhatnék úgy, hogy: "jéé de szép óra, megnézhetem? Hm, mi történt vele, beázott, hogy ilyen a számlap?"

De ez nagy kérés, úgyhogy beérném, ha az egész szálhúzott lenne, az az élpolír (ami amúgy egy kedvenc karakterjegyem) nekem nem illik ide.
De ez eddig csak rizsa volt, mert a lényeg, hogy nem veszek órát fúrt/lyukas tokfülekkel. Számomra nagyon sokat ront az óra esztétikáján. -
andrew01
tag
Abetyármindenit, köszi! Mindenhol 1926s néven megy (itt nem), 4-5 helyen elfogyva, plussz a saját honlapukon is. Itt meg még darabszám limitáció sincs feltűntetve... érdekes.
78+áfa lenne egy nagy kupon beváltása után, nem is rossz.
Kár, hogy már úton van az általa inspirált óra.Ez a bronz SM szép... hasonló lesz. Tán jobb is így, hogy elkerülte a figyelmem, szerintem több öltözékhez fel tudom majd húzni, mert lesz egy sportos beütése is.
Azért betettem Wishlist-re a Baltanyt, kiváncsi leszek hogyan alakul az elérhetősége. Lehet majd egyszer a kosaramban landol : ). -
petipetya
nagyúr
Minimális guglival a szerkezet pontossága NH35 körüli, viszont józan paraszti ésszel a kézihúzós szerkezetet következetesebb módon lehet beszabályozni. Amíg egy rotoros automata órában folyton változó mennyíségű erőt kap a főrugó, addig egy kézihúzós mindig ugyanannyi energiával kezdi a napot.
-
Bukk900
őstag
-
Bukk900
őstag
-
fakekorom
tag
az első, alacsonyabb árú linknél: "... Please note that customers are responsible for any applicable VAT/duties. ...", tehát ebben az árban nincs ÁFA
-
bigmasterg
addikt
Bocs, félreérthető voltam.
Úgy értettem, hogy ebben a www.sanmartin.watch.-os árban benne van-e a magyar áfa, vagy nincs. Ha benne van, akkor okés az ár, viszont ha nincs, akkor az alis jobb.szerk.: itt van eu warehouse rész alatt is, kicsivel magassabb áron.
-
fakekorom
tag
a Price adjustment azt jelenti, hogy NINCS benne a magyar ÁFA
-
bigmasterg
addikt
-
andrew01
tag
Tán előző hozzászólásomból is kitűnik, hogy számomra a számlap kvázi mellékes, a teljes összképet fürkészem mindig. Ezeknél a számlap speciel pont telitalálat, de több dolog is van a tokkal kapcs. ami zavar. Nekem marad a kapufák márkája az SM, ezek és a reggel Bukk által megosztottak közül sem kéne egy sem.
dzsi23 - Megerőltethették volna magukat és tervezhették volna a lollypop mp mutató végét úgy, hogy pont belepasszoljon a karika indexekbe... csak ismételni tudnám magam - kapufa
persze ez csak egy nüansznyi dolog, ami egy fokkal szájhúzósabb: a dátumablak beljebb van mint kéne, és a kör alakhoz a dőlt dátum szerintem nem okés, kicsit hosszúak a tokfülek, ehhez az index formához a logo sem passzol nekem, pedig már megbékéltem az SM logóval - pl. a fent említett modell pálcika mutatóihoz tökre illik. DE maga az összkép egész jó, koherensebb mint az újra ismételt előző modell : ). -
petipetya
nagyúr
-
andrew01
tag
Ne is mondd... Már a Spinnaker óta be van nálam csípődve a 'distressed' óra...(de 44mm ->ergo off nekem) aztán tavaly volt egy húzása a Baltanynak, de az arany 'aged' tokos órát hamar elkapkodták, aztán a szimpla tokos 'aged' meg ebben a dizájnban nem fogott meg annyira...
MOST kifejezetten megtetszett egy modell Alin, de ez is 42mm; 50,5mm L2L-al...
...elengedtem, de arra jutottam, hogy ez a bronz (árnyalat) téma tetszik, de maga a patinásodás annyira nem - bigmasterg meg is osztotta ma exk. órás topicban az ő bronzát, nekem az már túl sötét, amikor meg "megmosdatta"/letisztította, akkor meg túl világos volt számomra, szóval ebben az imitáló dologban látom magamnak a megoldást, úgyhogy arra jutottam építek egyet
ebben a 39mm-es tokban, ráadásul azzal a katedrális mutatóval, ami a Baltanyban van. -
bigmasterg
addikt
-
zoarden
tag
sajnos nem segítettél a lebeszélős érveid publikálásával :-) , én még most is vacilálok.
Végre kicsit több az energia, meg le is jár a határidő úgyhogy döntenem kéne magam gondolatait körbe-körbe futtatva.
A GADA SN0144 "JianZhan" orange nagyon, esetleg a SN0129-G-C2/C3 salmon csábít még.kell nekem még óra? így is kettőt eladok hamarosan - mihelyt visszaállok normál üzemmódra fizikailag - még mindig marad sok...
Egy dolog miatt nem vettem meg ezek közül egyiket sem, hogy ezek a számlapok nagyon valamilyenek, színesek. Ampi pont az indoka a kiválasztásnak, szeretem az ilyeneket.
A másik oldalról meg ott bujkál bennem hogy napi viseletre meg valamiért tán nem ezeket akarnám hanem egy kevésbé erőset(?). Van néhány órám amit asztalon szeretek tartani, nézegetni, de ritkán veszem fel.
Ezzel szemben képes voltam a Pagani PD 1708-at hordani hetekig, meg most sokat a QM SM-et, amik fekete számlappal feltűnés mentesen leledzenek a csuklón.
Ambvivalens érzések kavalkádja. -
zoarden
tag
A hírelvé miatt ont most néztem rá hogy mik vannak:
A világos számlapos a sanmartin.watch-on $221.
A másikról hogy tudnánk lebeszélni?
Hamar el fogod adni valamiért...
de ez azt hiszem gyenge próbálkozás volt -
driv4r
aktív tag
Na jó, ne izgass;)
Nagy szenya ez az SM, pontosan tudja, mire gerjedek, mik a gyenge pontjaim, még a szíjat is kitalálta.
Bár az is igaz, két napja én magam árultam el, ez a négy modell mindenképpen az alapját képezné egy virtuális kollekciónak.
-
bigmasterg
addikt
Pont ezt a két számlapot néztem én is, hogy ezek tetszenek legjobban ebből a szériából, csak hullámosban is a gmt-t.
Közben ezek (SN0116) kijöttek bőrszíjon is, alin is láttam, végén nettóban kb 10ezer Ft-al olcsóbbak, mint a beads of rice. Én tuti fémen venném, de ezekkel sem rosszak:
(már nincs meg a shopping credit, elment másra)
-
dzsi23
addikt
Na erről viszont beszéljetek le gyorsan...

San Martin SN0142
YN55 szerkezet
BGW-X1 lume
39.5mm x 48.5mm x 12.9mm
20mm szíj
Zafír üveg
Kerámia lünetta
200m

-
koxkids
őstag
-
dzsi23
addikt
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Faresz1976
senior tag
Áhh, én meg ma berendeltem egy órát, pedig csak azt akartam megnézni, hogy a kupon amit beírtam érvényes-e. Jól eltoltam, visszamondtam a rendelést de lóg a levegőben egyenlőre a 39e Ft-om. Már másodszor jártam így, törölni fogom a kártyaszámom.
-
5-ös kezelő
senior tag
36-os arányosabb, 39-est jól elrontották. Vigyázni kell, nem szabad egyből rányomni a veszem gombra.
Billentyűzetemen elment a numerikus rész, melyik gomb állítja vissza?
Hurrá! Megtaláltam neten. -
Faresz1976
senior tag
Lementettem képernyőképpel, nehogy belefussak.
Ő 39-est rendelt. Úgy nézem 39-est kapott de 36-os számlappal. Szerintem így jött ki a vastag lünetta . De nem biztos, hogy ez volt csak gondoltam szólok.
-
5-ös kezelő
senior tag
39-est, de most elijesztettél. - Rákerestem videón, túl széles a keret, kicsi a számlap - lebeszéltél. Köszi!
-
Faresz1976
senior tag
36-ost akarod? Mert azt hiszem ennél az óránál olvastam, hogy mindkét tok egyforma csak valahogy a "lünetta" rész vastagabb az egyiknél. Szóval ronda volt.
Olvasd el a hozzászólásokat. Ez amit mondok egy babakék képpel illusztrálta a vevő. Azt írja, hogy egy e9-es tokra ráraktak egy 36-os számlapot, de hogy kijöjjön a dolog a lünetta sokkal vastagabb. -
5-ös kezelő
senior tag
-
mert_csokis
senior tag
Optikailag nagyít a lünetta, és vastagítja az órát.
-
bigmasterg
addikt
Számomra ebből az órából a gmt-s sornak valami miatt komolyabb órás kinézete van.
Az alsó sor, meg nekem úgy néz ki, mintha egy kompaktabb, valamivel olcsóbb széria lenne. Pedig ugyanaz a tok méret.
Vagy a felső sornak nagyobb a lünettája?Egy gmt SM-em van (BB gmt) ott én is 24 órás kijelzésre használom a 4. mutatót.
-
phrenetiX
tag
-
Ceree
senior tag
-
dzsi23
addikt
-
Faresz1976
senior tag
-
Bukk900
őstag
A felső gmt-ket ki tudom zárni, mert nem utazom annyit, hogy szükség lenne rá.
Az alsó sorból a lilát, még az összes olyat, aminek gyengébb a leolvashatósága. Még így is marad vagy 6-7, amit el tudnék képzelni a kezemen. -
Faresz1976
senior tag
-
driv4r
aktív tag
Mennyi szép színes rókabőr.
Ez már nem is elgrandseikoizálódás, hanem elseiko5kxesedés.
-
Bukk900
őstag
San Martin SN0129, lehet ennyi órából választani egyet?
-
Faresz1976
senior tag
-
fakekorom
tag
Faresz, 10 dodó alatt látsz on-the-fly csatot?
-
fakekorom
tag
-
dilajoska1
őstag
Na most már tényleg elővettem az órám is összehasonlítottam. Hát ez teljesen mást fog mutatni mit az eredeti holdfázis úgyhogy kuka.
Azért reménykedtem hogy úgy oldják meg hogy valamennyire funkcionál de igazából ez csak egy díszítő elem semmi több. -
dilajoska1
őstag
-
dzsi23
addikt
És ebből az következik, hogy...?

-
dilajoska1
őstag
Lehet rájöttem
. A teliholdat azt normálisan mutatja az újholdat viszont nem. Újholdkor teljesen takarnia kellene neki a 2 holdat.

-
Faresz1976
senior tag
Mind1 srácok. Ügyes próbálkozás, de ez a komplikáció most megbukott.
Azt gondolom, hogy ígéretes gyártónak néz ki. -
dzsi23
addikt
Pedig már majdnem meggyőztél engem is.
#40240 dilajoska1:
Sajnos nem oldották meg, csak nagyobbat tekert a tesztelő, amikor kettőt ugrott.#40238 Faresz1976:
"Vagy ez nem lehetséges?"De lehetséges, csak nem valószínű.
-
dilajoska1
őstag
Ezzel a dátumtárcsás megoldással kevertem össze.
-
dilajoska1
őstag
-
dzsi23
addikt
De, 59. Amin 2 hold van, az 59 nap alatt tesz meg egy teljes kört, ami alatt 2 teljes holdciklust mutat be.
-
dilajoska1
őstag
Igen és láttam azt is hogy valamikor egy tekerésnél kettőt is ugrott. Lehet hogy valahogy tényleg megoldották, nem tudom. Persze, ugyanúgy mint az FC-m.
-
Faresz1976
senior tag
Ezt a Sugess-t letesztelted, jól mutatja?
-
Faresz1976
senior tag
-
dilajoska1
őstag
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
dilajoska1
őstag
-
dzsi23
addikt
"De nem pontos, mert 31 fokozat van, de egy teljes holdfázis meg 29,5 nap."
Hmm, a helyzet sokkal rosszabb, mint azt először gondoltam. Illetve elsőre nem is gondoltam végig, csak láttam a két számot (29.5 és 31), és úgy voltam vele, hogy "csak" másfél nappal van lemaradva, az nem is olyan vészes (bár már így is teljesen haszontalan).
Na de nem ilyen egyszerű a dolog, mert ugye 2 hold van rajta, akárcsak a rendes holdfázisos tárcsán, viszont utóbbi 59 nap alatt tesz meg egy teljes kört, így jön ki 29.5 napra egy félkör, ami bemutat egy teljes holdfázist. Ez a WM viszont 31 nap alatt teszi meg a teljes kört, mint egy átlagos dátumtárcsa, vagyis egy félkör 15.5 nap... ehh... így viszont nem másfél napot késik a holdfázis, hanem 14 napot siet.
#40218 Faresz1976:
Ja, az úgy más.
Kínai közép-felsőkategóriát írtál, én meg azokról pont lejöttem mostanában (bár még csábítanak). 
"mutatod a kínai dobozodat, de a másikat meg nem. Szóval ha azzal átlagolnánk akkor nem 16e Ft jönne ki"
Azért a másik dobozban sem egetverő az átlag, pláne, hogy a fele ingyen volt.
-
Faresz1976
senior tag
-
Churpik
aktív tag
Ezzel a Pagani YS011 nagymutatós kronóval találkozottmár valaki élőben?
-
mert_csokis
senior tag
Tegnap az Ali kiléptetett az asztali gépről.
Kiderült, hogy egy olyan jelszót adtam meg, ami egy régi, kilenc éves account-hoz tartozik, amit már rég elfelejtettem.
Még 2015-ben vásároltam róla egy Harcosok Klubja vintage posztert.
Ennek ellenére élt a welcome deal kedvezmény, szóval 4.83 dollárért vettem egyet a kedvenc szíjamból.
Link
Rég örültem ennyire ilyen apróságnak. -
dilajoska1
őstag
-
petipetya
nagyúr
Nem, bevett eljárás. Engem csak az idegest, ha a mutatók 30 perc elteltével halványabbak, mint az indexek. Ha ez fordítva van, akkor rendben van.
-
dilajoska1
őstag
Miyotával nekem semmi gondom. Nagyon pontos-ra belehet lőni, másodperc stoppos és én a rotor hangját is szeretem. Hallottam már Patek Nautilus Travel Time GMT rotor hangját, az még kicsit hangosabb is
.
Valószínű én maradok a régi kiszemeltemnél:
-
Faresz1976
senior tag
Ahogy kivettem a szavaiból a srácnak, holdfázisos. De nem pontos, mert 31 fokozat van, de egy teljes holdfázis meg 29,5 nap. Szóval utána kell állítani.
( Szerkesztve )
Köszi a linket. Sajnos a Miyota és a fekete számlap elriaszt. Ha kicsit világosabb lenne vagy kék
akkor nyerő.
-
dilajoska1
őstag
Érdekes. Ahogy láttam a holdfázis valamikor 1 nap alatt 2-szer is ugrik. Lehet hogy megoldották hogy normálisan mutassa a holfázist még így dátumtárcsán is.
-
Faresz1976
senior tag
Ohh ez tényleg tetszetős. Rákeresek, de ha van időd egy linket dobhatsz azzal megkönnyíted a keresésem
. -
Faresz1976
senior tag
Megjött a holdfázisos első értékelése a YT-ra. Most nézem.
-
dilajoska1
őstag
A nevével nincs bajom (microbrandaknél láttam már sokkal rosszabb neveket is 😁) csak én is jobban örültem volna a zöld indexeknek. Akkor ez is felejtős.
Viszont ő marad a listámon:
-
Faresz1976
senior tag
Szerintem a zöld jobban illene. A kép szerint fényesebb is, az indexek valószínüleg 5 perc után már nem láthatók. Ez a név is elég buta, de úgy hallottam megváltoztatják a megjelenést, az órán csak a logó lesz látható.
-
dilajoska1
őstag
Szerintetek ez így gáz hogy más színű a mutatók és az idexek lume-ja?
-
Faresz1976
senior tag
Hát ez 2 külön mondat
.
Az első fele arra vonatkozik, hogy kezdek a minőségi órák felé kanyarodni.
A másik mondat kicsit összetettebb ( egyszerűen fogalmaztam de nem pont így gondoltam
), arra akartam rávilágítani, hogy ..... drágább órákat akarok venni 🤣🤣🤣🤣. Most ok, hogy mutatod a kínai dobozodat, de a másikat meg nem
. Szóval ha azzal átlagolnánk akkor nem 16e Ft jönne ki
. Viszont nekem 1db Orientem van ami nem igazán viszi fel az átlagot
.
Egy szó mint száz, drágább minőségibb órákat akarok. -
dzsi23
addikt
#40166 Faresz1976:
"elmozdult a kínai közép-felsőkategória felé a figyelmem. Kezdek olyan lenni mint Ti...."Mint mi? Dehát jelenleg a 16 ezer forintot sem éri el a kínai óráim átlagos vételára.

#40192 andrew01:
"a választás egyre inkább Téged fog reprezentálni, az ízlésed, stílusodat"Esetemben inkább a hangulatomat reprezentálja, hogy éppen milyen órát veszek fel. Bár alapvetően a vintidzs/retró stílusú órák a gyengéim, de elfér nálam 1-2 színes-mázas, modernebb darab is.

#40194 dilajoska1:
Ha már nem képesek rendes holdfázist csinálni rá, nem is lenne rossz ötlet a 24 órás éjjel-nappal funkció, a dupla hold helyett egy holddal és egy nappal. Az legalább rendeltetésének megfelelően működne, és szerintem ezzel az áttetsző számlappal tök jól nézne ki, ahogy éjszaka alul bujkálna a nap. Ez bizonyára nekik is eszükbe jutott volna, ha nem az lett volna a céljuk, hogy "1:1-ben" másolják a Christopher Wardot.Na mondjuk, hirtelen végiggondolva, ez az éjjel-nappal kijelzés sem annyira egyszerű, hogy csak úgy rádobjanak egy tárcsát egy GMT szerkezetre a GMT mutató helyett, mert az általában állítható az óramutatótól függetlenül, vagy fordítva (a Vostok "majdnem GMT" szerkezetét kivéve), és jönnének a panaszok a kedves felhasználóktól, hogy este 6 helyett reggel 9-kor megy le a nap, pedig csak ők tekerték el...
Erre megoldás lehetne, ha valahogy kiiktatnák a GMT mutató állíthatóságát, vagy egyszerűen csak elhagynák a 12 órás óramutatót, és 24 órás lenne az időkijelzés is, legalább lenne helye az áttetsző számlapnak az óramutató helyén... bár így is lehetne 12 órás a kijelzés, ha csak a számlap felső felét számoznák be, mint ennél a Cartiernél, ahol a nap és a hold mutatja, hogy hányadik órában járunk. Ők ugyan megfejelték ezt még egy retrográd percmutatóval, de ennyire nem bonyolítanám, jó az úgy is, ha teljesen körbemegy. Bár kicsit macerás lenne két mutató közé beiktatni egy számlapot, de meg lehet oldani... kellene egy dátum nélküli true GMT vagy 3-mutatós 24 órás szerkezet, hogy a dátum ne kavarjon be.
Na mindegy, túlgondoltam... majd megvalósítom, ha saját óramárkám lesz, 250 ezer forintért kínálok majd Cartier alternatívát.
Ki száll be?
-
Faresz1976
senior tag
-
Sungoo
addikt
-
@mriya@
őstag
Megérkezett.
-
fakekorom
tag
-
Sungoo
addikt
Ez a baj, sajnos.
-
Faresz1976
senior tag
Ma érkezett meg
. De ennek is valami van a közepén.
Innen vettem.
-
Sungoo
addikt
Tudtok ajánlani alis kínálatból tényleg valódi bőr szíjat, ami nem papírral töltött annak látszó? Vintage, vagy varrott vonalon.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
dzsi23
addikt
A zöld jobban tetszik, így csak arról raktam be képet, de mindkettő most jelent meg.

-
Tasunkó
őstag
Nagyon bárós mindkettő a jó értelemben grófos. De nagy megkönnyebbülés, végre rájöttem hogy ezeken a fotókon nem balkezes órát reklámoznak, hanem kesztyű van a kezén.
-
driv4r
aktív tag
Nem még, a zöldet tette fel dzsi pár napja.
Ha lenne kedvem és keretem, most lenne igazán jó alkalom SM-gyűjtővé avanzsálni. Ez a kettő plusz a korábbi root beer meg a párja, meg még a színes GADA modellekből 1-1 lenne a kezdeti bevásárló listámon. Kész szerencse, hogy modern órákat nem akarok
feleslegesen felhalmoznigyűjteni. -
Faresz1976
senior tag
Hűű.... Nem láttam még ebben színben.
Ez már egy magasabb szintet képvisel a kínai órák palettáján
. -
bigmasterg
addikt
Ebből a fekete volt már?
-
Faresz1976
senior tag
-
zoarden
tag
-
driv4r
aktív tag
Írtam erről egy kisebb traktátust, de töröltem, mert minek. Majd lerajzolom, de kézzel.
Nem kell túlbonyolítani a dolgokat, ma például ez* tetszik, 13 ezerért pláne. Olyan kis tömörgyönyör duci bébi, 36x12mm, 20mm, 200m, zafír, no csicsa, szíj csere, oszt’ jónapot. [link]

* vagy ez a kopi Serica. Az flancosabb, drágább is egy ezressel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
40300 - 40201
51816 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Milyen routert?
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondod a 2x linkelést
Persze ez csak az én hülyeségem, amit semmivel nem tudok alátámasztani, de valahogy mégis van egy ilyen benyomásom. Ettől még nagyon tetszik egyébként, casual órának perfekt, inghez és pólóhoz is egyaránt jó lenne. Még a narancs gumiszíj is jól áll neki egy videó alapján.

ha lesz valami akció rá lehet lecsapok, még elég friss design

.

Na mindegy, túlgondoltam... majd megvalósítom, ha saját óramárkám lesz, 250 ezer forintért kínálok majd Cartier alternatívát.
megjött a góliát