Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok,Valaki találkozott ilyen Swidu órával?Az érdekelene hogy milyen a minősége,a plussz mutatók működnek e...
-
m3tr0
őstag
Srácok, valaki rendelt már a jomashop-ról?
Korábban láttam ott álom Seikot jó áron. -
m3tr0
őstag
válasz
#61392896 #14837 üzenetére
Ez hogyan derül ki,hogy melyiket lehet felhúzni?
Mi a módja a felhúzásnak?Amúgy tegnap lemértem az órát és 130 g-ot mértem, szemben a quartz Casiommal ami 150 g, ezt csak így tájékoztató adatnak.
Amúgy tegnap egészen estig rajtam volt az óra, olyan 9 fele vettem le, hajnali negyed háromkor már megállt.
Kinek mennyi a járástartaléka, valaki figyelte már? -
petipetya
nagyúr
99 USD és ingyenes DHL szállítás az EU-n belül? Hihetetlennek tűnik... Az Orient nagyon tetszik.
Seiko 5 Sports Automatic SNZG15 SNZG15K1 SNZG15K Men's Watch
-
-
@mriya@
őstag
Ezek nem replikák, csak ócska hamisítványok.
Létezik Longines replika, de azt maga a svájci cég gyártja. -
nebancsa
senior tag
Elindítottam a megrendelést, ő lett a választás.
[link]
Remélem nem lesz csalódás, és nem szőröznek a vámmal...
Mennyire vízállók ezek az órák? -
Soká
senior tag
"Szerintetek ezek eredeti órák képei?"
Először félreértettem a kérdésedet, azt hittem arra vonatkozik, hogy valódi fényképek-e vagy valami renderelt cucc. De már sejtem, hogy arra vagy kíváncsi-e, hogy ezek eredeti vagy hamisítvány órák-e? Szerintem az utóbbi. Egyáltalán nem látom minőséginek a kivitelezést. A fotók pedig tutira félamatőr képek de legalább a valóságot mutatják.
-
petipetya
nagyúr
válasz
norberto9 #14832 üzenetére
Alapvetően a gearbest, banggood és AliExpress esetén nyugodt szívvel használnám a bankkártyát. Ám mivel a paypal (és alin az alipay) plusz szolgáltatásokat nyújt, érdemes azokat használni a fizetéshez:
- védelem egy esetleges adatlopás, fiók feltörés esetén
- védelem a meg nem érkezett áru esetén történő visszafizetéséhezRáadásul a paypal topicban és a leírásban mindent tudnivaló ott van magyar nyelven is.
-
m3tr0
őstag
Beállítottam a szíjat.
Az óra amúgy tetszetős, ha jó működik akkor jóban leszünk, ellenben a szíj és a csat cseréért kiált.
Nem tudom mások milyet kaptak, de lehet,hogy én hamisítványt.A youtubeos videókon is minőségibbnek hatott...Ahogy nézem megint, a szíj és a csat nem is hasonlít mint a videókban. -
m3tr0
őstag
Áh megvan, visszaolvastam.
-
m3tr0
őstag
Nos urak,megjött a Tevise-em.
Elsőre kicsit csalódott vagyok, mivel a szíj és a csat elég gagyi.
(amiben érkezett doboz, a zsanéroknál kettétörve...szerencsére az óra nem sérült meg)Mivel még nem volt automata órám így ezt kérdezném,hogy hogyan-merre és mivel kell felhúzni?
-
petipetya
nagyúr
válasz
schawo #14814 üzenetére
Köszi az infót. Nézegettem a Tevise videókat, és egy dolog miatt jó, hogy nem az USA-ban élek: zsákszámra rendelném a forgótáras fegyvereket is, mivel kedvelem ezt a mechanizmust. Ennek a fickónak a lelkesedése például több helyen lefedi az enyémet is: óra, toll, forgótáras colt, Winchester puska, zsebkés. Már csak a csúzli hiányzik a repertoárból.
-
petipetya
nagyúr
Tetszik ez a ketyere, ahogy várható volt, a Tevise T801 hátlapi része nem acél (gondolom a szokásos ötvözet, de az előlapi rész acél), és az üveg nem zafír: youtube
Mindezt csak a tények kedvéért jelzem, mivel nekem így is szimpatikus ez az óra, és már várom az érkezését.
-
petipetya
nagyúr
Köszi mindenkinek. Azt hiszem megtaláltam az igazit. ♥️ Mármint azt a videót, hogy otthoni eszközökkel miként lehet rövidíteni a jelölés nélküli kínai fémszíjon: youtube.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Battlefield 2042
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Router gondok
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest