Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
Ezeken az oldalakon nem találtam se olcsó, se kínai órát. Lehet, hogy lassan tisztázni kellene mi számít "olcsónak".
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Breki
veterán
-
wierra
senior tag
válasz wierra #13170 üzenetére
Szűken 44 óra járástartaléka van a kiscsajnak (43ó48p).
- MÁS -
Egy hétnyi tesztelés/megfigyelés (inspired by schawo , powered by Parnis/Seagull and WatchCheck) eredménye az Openheart Parnison (Seagull ST2505):
Elégedett vagyok ezzel a szerkezettel.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
titán
válasz Jorgos01 #13693 üzenetére
Valóban a creationwatches lesz az, ott van alul, hogy az eladó a Redsol Pte Ltd, Singapore, ami a creationwatches cége. De mivel ezeket EU-ból küldik, jobb, mint a creationwatches.com-on venni. És olyan órák is vannak, amik a weoldalon nem kaphatók. Legalább tudjuk, hogy megbízható eladó
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Jorgos01
tag
Az elsőnél az eladó "cw timeit" (olasz), a másodiknál "cw timede" (német).
Ami szerintem mindkét esetben a már jól ismert "creationwatches" eladót jelenti és valójában Singapore.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
-
wierra
senior tag
válasz alex89 #13687 üzenetére
'L'orologio con le etichette originali arriva in un astuccio da orologio (senza scatola dell'orologio).' =>goto translate.google.com => 'The watch with original labels comes in a clock case (without clock box).'
schawo: Végre ezt is megtudtam. Még sose töprengtem hogyan csinálják a kis sárga emberkék így 'okosba', de valóban faék egyszerűségű rendszerrel csalnak milliós nagyságrendeket. Komoly, mint egy szívinfarktus.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz alex89 #13687 üzenetére
A technika sokkal egyszerűbb és célravezetőbb. A legprimitívebb, mégis a legmegfoghatatlanabb áfa-csalással megy a dolog. Jön egy random beosztott a cégtől kínából. Alapít egy céget (most mondjuk épp Angliában) mint tulajdonos és igazgató, jutalmul világot lát, kicsit nyaral a cég pénzén, majd szépen hazamegy. A cég bérel egy kis, olcsó raktárat valahol Angliában, és felvesz egy kupac kici kinait dolgozni. Kapják a termékeket, szépen bevámolják, befizetik az áfát, majd visszaigénylik azt. Papíron semmit nem adnak el, csak az árukészlet növekszik az égbe. Importálnak, befizetik-visszaigénylik. Papíron rendbenlévőnek tűnik. Csakhogy a kínai eladások alapján szépen küldözgetik ki a raktárból a termékeket. Ami papíron ott van polcon, az a valóságban már rég sehol. Egy idő múlva feltűnik a helyi adóhatóságnak, hogy itt gebasz van. Ellenőrzés, a munkások felteszik a kezüket, hogy nem tudni semmi, nekik semmi közük a papírokhoz, már rég nem látták az igazgatót. Az adóhatóság bezárja a céget egy csomó behajthatatlan adótartozással, az igazgatót eltiltja, esetleg kitiltja európából, de amúgy se akart az már ide jönni többet. Aztán másnap jön egy másik random beosztott a cégtől kínából. Alapít egy újabb céget mint tulajdonos és igazgató, jutalmul világot lát, kicsit nyaral a cég pénzén, majd szépen hazamegy. És így tovább. Így lesznek technikailag áfamentesek a kínai boltok Európában.
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
Item location: United Kingdom , szállításra is egy-másfél-két hetet ír, szóval szerintem onnan kell jönnie. Rendeltem már USA-ból UK-ból ebay-en , ahova az volt írva hogy ott van a termék az onnan is jött, nem volt ilyen téren kavarodás. Szerintem olyasmi lehet a dologban mint ahogy aliexpressen meg itthon a vaterán is megy, a kis kínai csak közvetít, kicsengeted neki a lóvét, ő megrendeli valamilyen forrásból UK-ban és a te címedre szállíttatja, én legalábbis ilyesmire tudok gondolni. Állapot leírásnál van valami olasz szöveg ami fontos lehet, nekem nem sikerült pontosan megfejtenem..
Esetleg még írhatsz neki üzenetet ezzel kapcsolatban biztos ami biztos.''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
wierra
senior tag
UK-nek tűnik. Ha biztosra akarsz menni kérdezz rá az eladónál.
Ellenben dobozt nem adnak hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
A múltkor kerestem ezt az órát és néztem a típusát.
Most kaptam az Ebay-tól egy ilyet.
SAVE EUR 50.00
You viewed this at EUR 310.00. It was just discounted to EUR 260.00.Ez nem is lenne rossz ár ingyenes szállítással Angliából.
Mivekl ugye néztük az skx 007 stb. árakat etz picit különlegesebbnek tűnik nekem.
Nagyon remegne a kezem az egérgombon, de rákattintva ezt látom.
Most akkor ez anglia vagy singapore
?A store-nál utóbbi van, de több órájuknál United Kingdom
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
titán
válasz pulutodurumo #13683 üzenetére
A fekete szendvics tényleg jól néz ki ebből.
-
pulutodurumo
addikt
válasz csatacsita #13676 üzenetére
Nem acél a tok, az eredeti Timex sem az. Viszont maga az óra rendben van, pár napja tettem fel képet a feketéről, ahogy világlik a sötétben (#13599). Csavaros hátlap tömítéssel, 39-40mm átmérő, Sunon PE90 bél. Engem a szendvics számlap fogott meg, meg persze a lume.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz schawo #13681 üzenetére
Jogos a gyanakvás, én sem merem reszelővel megnézni a Nautilus koppincs Steelbagelsport tokját. Még nem kukáztam, amíg nincs felhúzva teljesen, egészen pontos, utána elszabadul. Lehet, csak a billegó fedőköve nem kapott kenést, mert csak számlappal felfelé csinálja az őrült sietést. Nem kísérlem meg házilag orvosolni.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
titán
válasz 5-ös kezelő #13680 üzenetére
Azért én megnézném azt a hátlapot, hogy az óra gyártója szerint is, vagy csak a bolt találta ki. Mert szemérmesen nem mutatják hátulról.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz csatacsita #13676 üzenetére
Kinézetre tetszik, méret jó és még acélnak írja a tokot is.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
gipsztigris
addikt
válasz pulutodurumo #13675 üzenetére
Van a kettő között egy átmenet ami hasonlóan bohókás, a Mr.Jones Watch
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csatacsita
tag
válasz pulutodurumo #13675 üzenetére
Ez valami frenetikus!
-
petipetya
nagyúr
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
Szerintem ebből a fehér óra egészen jól néz ki, bár a szíját lecserélném. Nektek hogy tetszik?
-
pulutodurumo
addikt
Na találtam megint valami vicceset. Van egy nagyon menő, kézzel, Svájcban gyártott óra. Nem olcsó, 9900$. Persze a kínaiak lecsaptak erre is, de mivel olcsón kell megúszni, inkább raktak bele két, filléres quartz szerkezetet. AliExpress
-
titán
válasz schawo #13673 üzenetére
A számlapon a festés vastag, szépen kidomborodik a síkból, tökéletes a fedés. A számlap színe fehér enyhe fémes beütéssel. A felület nagyon apró pöttyös mintás. A mutatók festett sötétkékek. A járáseltérés -6,5 mp/nap a dobozból. Jár hozzá egy nagy bőr doboz nyomott ezüstös felirattal és logóval.
-
titán
válasz mr.perfect #13671 üzenetére
A seagullwatchstore-ból van. Németországból szállítva 140 dollár volt (szállítási költség +10usd), és pár nap alatt megjött.
-
mr.perfect
tag
válasz mr.perfect #13671 üzenetére
hopp.. most látom, hogy a seagullwatchstore.com-on van Germany warehouse.. ha ez igaz és tényleg innen szállítják akkor az nagy királyság lenne..
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
Breki
veterán
válasz schawo #13667 üzenetére
Igen tudom ezért írtam, hogy olyan mint az Emag aki hivatalos partnerük.
Tegnap megnéztem a vevői véleményeket.
Ilyenek vannak pl.
"Az órát, amit kerestem, közel 25 ezer forinttal olcsóbban kaptam meg, mint bármelyik másik óraboltban. A termék eredeti, eredeti dobozzal és jótállással. A szállítás az ígért 10 napon belül volt. Telefonon egyeztetett velem a cég alkalmazottja a kiszállításról és hogy pontosan melyik nap várhatom az óra leszállítását. Teljes mértékben elégedett vagyok a cég által nyújtott szolgáltatással és a leszállított termékkel! !! Én csak ajánlani tudom azoknak, akik korrekt áron, korrekt terméket akarnak vásárolni! !"
"Picit féltem, hogy ilyen szuper áron nem azt kapom, amit szerettem volna, de kellemes csalódás ért. A termék tökéletes, gyönyörű, minden részén látszik, hogy minőségi anyagból készült, eredeti. Garanciával, számlával, dobozában érkezett.
A webáruház alkalmazottja kedves, segítőkész, értesítenek telefonon a várható szállításról, majd e-mailben küldik a számlát, amikor feladásra került a csomag. A DPD pedig kb. percre pontosan értesít a futár érkezéséről a szállítás napján üzenetben. Perfekt, mindenhol így kéne lennie! : )"A többség pozitív, de van pár negatív is főleg a reklamáció kezelésével kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
T0mcs
tag
K1 kaucsuk
K2 fém szíjJ- sorozat japán ennek az ára is nagyon más
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Akkor ez nem olyan rossz ár 72-ért magyar garanciával.
Rendelt már valaki ebből a boltból?
Mondjuk most nincs készleten, tegnap még úgy láttam volt.
Én meg ezt néztem, gondolom elkapkodják, vagy csak pár darab van.
Seiko Automatic SKX009K2 Férfi Karóra
0 vélemény 0 vélemény • Írja meg véleményét
Mai ár: 70 519 FtMondjuk igazából fogalmam sincs mi a különbség a sima a K1 és a K2 között.
-
wierra
senior tag
Most rendkívüli módon utállak és irigy is vagyok az SKX-re.... elmúlt.
Jelenleg (talán) az egyetlen diver, amiért pénzt adnék. A másik az itt párszor már tárgyalt Parnis.Más.
Tudtok olyan divert, ami ilyesmi színösszeállításban elérhető, mint ez itt? Fekete lünetta, fehér számlap, acél tok.
-
titán
-
Breki
veterán
válasz schawo #13653 üzenetére
Én meg úgy jártam megcsináltam gyorsan a képeket a Pulsarról, azután nézem a 20-as indexnél a képen ez tiszta karcosnak tűnt, majd frászt kaptam mik azok a fehér pöttyök.
Nézem szabad szemme, semmi.
Megnézem nagyìtóval erre két porszem ami simán lesimìtható volt. Ebből látszik nem vagyok profi fotózás előtt nem gondoltam erre. Őszintén szólva azt hittem valaki szóvá is teszi.
-
-
pulutodurumo
addikt
válasz schawo #13652 üzenetére
Ennek van kézihúzós tesója? Már sok ideje gondolkodom egy ilyen, vagy hasonló egyszerű (az sem baj ha Bauhaus) órán. De az a pár milliméter amivel a rotor megnöveli a magasságát zavar. Vagy rosszul gondolom? (Mellesleg vennék Dufát, olyan szépek. Csak ne 2-300 € lenne már a kvarc is.)
-
alex89
senior tag
Nézegetem a videókat képeket, nem látszik pontosan, de mintha a lünetta és az üveg találkozásánál olyan egyenletlen nem tökéletes lenne az illeszkedés, kicsit olyan sorjás jellegű vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. De lehet csak az üveg, a fények meg maga a kép viccel meg és nincs ott semmi, franc se tudja. Nem tökéleteset keresek ilyen áron, de ez a dolog tuti zavarna ha olyan.[link]
ui.: egyébként megvan még?
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
titán
válasz schawo #13652 üzenetére
Béna vagyok, ez nem festés, csak egy kék védőmatrica volt. Kutya baja. Már elkezdtem írni nekik a panaszt. Még jó, hogy megnéztem a gyári képeket, és ott nem volt semmiféle festés. Rotoros idiótának néztek volna, ha ezt elpanaszolom
Tényleg dekadens nyugati hamisítvány. A szíja is messze a kínai átlag feletti.
A rotorja szokásos ST17 hangot adja, de a rotorról húzva szokatlanul kellemes a kerregése.
[ Szerkesztve ]
-
titán
No, megjött GT&FO Riderem (Bauhausos Lange/Stowa/Nomos klón). Gyönyörű számlap, nagyon szép nyomat, zafír óraüveg, szép kidolgozású óratok, a polírozás is tökéletes. Majdnem azt hittem, hogy ezt nem is kínaiak csinálják, és ez egy galád nyugati hamisítvány, amikor megláttam a koronát, és szembejött a kínai minőségellenőrzés. Megnyugodtam.
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
válasz schawo #13649 üzenetére
Nekem tulajdonképpen semmi, Breki említette, hogy nem cserélhető. Bár nekem ez kicsit mindegy is, mert egy 18-20$ órára nem nagyon fogok másik 10-20$-ért szíjat venni, ha esetleg kellene.
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
alex89
senior tag
Én is a kékkel szemzek. A cserélhetőséget leszámítva egyébként rendben van a szíj, tömör?
Esetleg ha a kezedbe akad rámérnél, hogy tényleg 44mm korona nélkül?''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Breki
veterán
Tevise-ról jókat mondanak.
Második Sinobim van, a kék szép meg minden de a szíj nem cserélhető ezért eladáson gondolkozom.
De én legjobban az egyik fórumtársunk aláírásában lévő órát ajánlanám, és üzenném neki, hogy lehet küldök egy vevőt a faceról.
-
alex89
senior tag
Eddig viszonylag távolt álltak tőlem ezek a fémszíjas diver órák, de annyit láttam már itt belőlük, hogy azt hiszem rá kell próbálnom egyre
Valami olcsóbb darabbal kezdenék, aztán meglátjuk mennyire kedvelem meg ezt a vonalat. Próbáltam visszaolvasgatni a témában, de már nem emlékszem minden felmerülő márkára amire rá lehetne keresni.
Melyiket javasolnátok úgy 30$-ig bezárólag, melyik a legjobb minőség ebben az árban? A lényeg, hogy minél nagyobb legyen, jó lenne 44-46 mm , de ahogy nézem jellemzőbb a 40-43-as méret.
Első körben ezeket találtam, de biztos van még..
Tevise 43mm automata
Sinobi 44mm
GIMTO 43mm
Sinobi 43mm''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
wierra
senior tag
Nekem stílusban nem adja az openheart a Marina-vonalon. Egyébként tetszetős ez a Marina Militare, de inkább mint egy zsiráf. (Szép-szép, de otthonra nem kéne.)
Hiába, ízlések és pofonok...
-
wierra
senior tag
válasz alex89 #13641 üzenetére
Pofára, szerintem ár/értékben rendben van.
A szíj vastag, és így sajnos merev is; főleg a rövidebb része. A szíj felső része hasítottbőr jellegű, az alsó része a szokásos selyemfényű bőr. A csat nagy méretű, szerintem túl nagy, bár passzol az óra robosztus jellegéhez.
Csak a mutatók lumineszkálnak."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz wierra #13636 üzenetére
Na akkor a másik angol bolt ahonnan a Pepsi-t vettem sokkal jobb.
Ott eredeti díszdobozos, dobozon belül is becsomagolt órát küldtek kitöltött Lorus garanciajeggyel úgy, hogy nem került kétszer annyiba.
Mondjuk elmentem a Répássy óraszalonba itt és megnéztem milyen garanciajegyeket kapnak és a magyar teljesen másmilyen mint az eredeti gyári.
-
wierra
senior tag
válasz @mriya@ #13635 üzenetére
Pont ahogy írod. Az olcsóbb az bemutatódarab 1 év Rubicon garival, míg a második vadiúj 2 év gyártói garival.
-
Breki
veterán
Mai kedvenc.
Tudja valaki ennek a típusát?
Oké már megvan :-)
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Na tévedtem a Rubicon watches leárazással.
Most vettem észre, hogy kétféle van.
De hogy mi a különbség ami miatt a New annyival drágább?
-
Breki
veterán
Ezt találtam róla
Lorus Quartz Movement
Item No. 190822470143
Ebay £3.95
Not worth repairing just replace the movement
Rákeresve:
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
pulutodurumo
addikt
Ezt így nem lehet kijelenteni. Vannak csavarral szerelt szerkezetek, és vannak préseltek. Ha tudja hogy pont ezekben a modellekben csak az utóbbit használják, az más. De ha tudod a werk típusát, könnyű utána járni. Mellesleg ezek az egyszerű japán kvarcok olcsón beszerezhetők.
-
Breki
veterán
Igen valóban nem forgatható, de annyira szép, hogy nekem 15 ezret megért.
Viszont most olvasom ezt a Lorus facebook oldalán erről van valami infótok mennyire igaz?
Eddig mindenhol dìcsérték. Idézem amit ìrt az illető:
Nem, ez etetés! A szerkezetek nem csavarral vannak összeszerelve, hanem szegecselve! Ez azt jelenti, hogy ha a szerkezet meghibásodik, javíthatatlan, kidobják, és új szerkezetet kell venni!!!
-
kmisi99
addikt
válasz pulutodurumo #13613 üzenetére
Köszi, nem néz ki rosszul.
-
pulutodurumo
addikt
válasz kmisi99 #13610 üzenetére
Én ilyet (is) vettem a feleségemnek. Asszem pont innen, ha szerencséd van lesz még. Én valami 12-15 körül szereztem meg postával együtt. eBay link.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, van ajánlott márka női órákra? Édesanyámnak kellene valami szép óra karácsonyra.
-
mirci18
addikt
Igen de ha kinyitják és bekérik a papírokat a cucc linkjét egyéb dolgát ott egyértelműen látszik hogy eredetinek néz ki.
A fényképek tanúskodnak róla így ez szerintem gyenge érv.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
petipetya
nagyúr
válasz mr.perfect #13590 üzenetére
Hogy jött ki ez a 12ezer Ft? 21.49 GBP szállítási költség nélkül, ami nálam 7500 Ft. Van valami stikli a dologban?
"nincs rá lezsóidő"
-
wierra
senior tag
válasz gingerbalm #13600 üzenetére
Nem-túl-hetero.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok