- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
13500 - 13401
51815 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
wierra
senior tag
-
8nemesis8
veterán
-
5-ös kezelő
senior tag
[link] Akár ez is.
-
Breki
veterán
-
@mriya@
őstag
-
8nemesis8
veterán
-
Breki
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
Breki
veterán
-
Aske
aktív tag
Én egy ideje Németországban dolgozom, ezért nekem prio volt német eladó keresése.
Ez rendben van:
Ez a müncheni eladó két NATO szíj, plusz egy RIOS bőrszíj. Amőgy a fullos kivitelről van szó: 37 mm zafírüveg elöl, hátul ásványi üveg.
-
Breki
veterán
-
petipetya
nagyúr
Az ár lényegében, a paramétereit kellett látnom. Durva jószág, gratula hozzá.
-
pulutodurumo
őstag
Azért ez nem a 70$-os Parnis kategória.
Egyik bót, meg itt egy másik.
-
petipetya
nagyúr
-
Aske
aktív tag
-
Breki
veterán
-
L4D1K
őstag
-
5-ös kezelő
senior tag
Én már vettem kettő Carnival csüvest, és megérte, úgy érzem. Acél, zafír, Ronda, Renata - minőséginek érzem. A PVD-s kéken világító is szép, de nem tartom meg - zöld fény jobban bejön.
-
pulutodurumo
őstag
-
biega
aktív tag
-
Breki
veterán
Én igazából nem azért szeretnék venni, hogy villogjak vele, csak nagyon bejön ez a Omega Planet Ocean
kinézet és nem szánnék másfél milliót erre.Ha így nézne ki engem az se zavarna, ha omega helyett Sinobi vagy Skmei lenne oda írva. :-)

Egyébként van egy blog is hozzá gondolom azt betehetem.
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
schawo
titán
-
T0mcs
tag
Bizony

200$ körül már vannak szépek
Mondjuk én tuti nem vennék mert senki nem hinné el úgy sem hogy eredeti.
De mondjuk ha valaki jó kocsival jár és szépen öltőzik annak jó lehet. -
@mriya@
őstag
-
törölt tag
-
gipsztigris
addikt
-
@mriya@
őstag
-
T0mcs
tag
Egy jó replika esetén csak megbontás esetén órásmester tudja megmondani ha eredeti

Van több kategória is 100$ és fölötte már biztosan jó minőségűek a másolatok.De csak kép alapján szinte nem lehetetlen megkülönböztetni őket.
Nézd meg az eredetit aztán döntsél
-
Breki
veterán
Miközben ehhez az órához kerestem képeket belefutottam ebbe.

Mellé ez volt írva. Fake Omega Watches
És még ilyen képek.

És elvezetett egy oldalra amit nem tudom kiírhatok-e itt.
De az órák mellett 90 dollár volt és hogy replika. És angilai webáruház
Most nyugtassatok meg, hogy a képeken az eredeti órák szerepelne, mert különben elkárhozok és ennyiért beszerzek egyet.
-
Breki
veterán
Na, nem akartam előhozni előtte, de licitáltam rá, és a mybidder lecsapott, így tízezerrel olcsóbban elhoztam a régi árra 600 forintot rárakva, de el kellett ennyiért hoznom.
Hagytam had vezessenek végig aztán ráraktam 10 dollárt.

Facebook-on 30-ezerért árulják ezt! Magyar ár szerintük 56.100
Mondjuk ezt szerintem elírták. -
Jorgos01
tag
-
norberto9
aktív tag
-
alex89
senior tag
sziasztok
Harmadik-negyedik próbálkozásra azt hiszem csak meglett a holunshoz a megfelelő szíj. 3$-ért nagyon korrekt darab, azt hittem majd egy mozdulattal dobhatom a kukába, de szépen meg van csinálva, persze bőrhöz köze sincs..
[link] [link] [link] [link]Ha már szíj, akkor egy kis közvélemény kutatás, melyik szíjjal jobb az alábbi óra:
barna 1
barna 2
zöld 1
zöld 2 -
schawo
titán
-
ksanc
őstag
Lássuk be, 4000 Ft körül vadiúj zsebóra acéltokkal nem jön ki. Illetve szintén Kínából talán kijöhet, de hajkurászni kell. Nyilván profit is van, nem véletlenül találták ki.
Viszont azt egyértelműen írják, hogy ezüstözött. Mondanom sem kell, hogy nem az, ez alapján vissza is lehet küldeni, szerintem szó nélkül visszaveszik. Muszáj nekik
Létezik vasúti terepasztal is ilyen formában, mire megvan minden darab, azért az árért már hiperszuper, bonyolult, nagy terepasztalt kap az ember, ráadásul külön kell megvenni a mozdonyt. Én nem rendelném meg, de pont ott írták, hogy igen, tudjuk, azonban neki megéri, hogy nem kell hajkurászni, turkálni a pont szükséges darabok, kellékek után és lesz egy komplet, működő terepasztala.
Ezzel viszont én vagyok így, egyszerűen a többi, sajnos most hanyagolt hobbim mellett sem tudnák ezzel is foglalkozni. Így meg havonta jön egy, berakom a díszdobozba oszt' kész.
Ezek igazából arra jók, hogy az ember betegye őket a szép gyüjtőrekeszekbe és nézegesse
Nekem jó... -
schawo
titán
-
ksanc
őstag
Höhö, tegnap megjött végre a két hónapja rendelt Atlas sorozat első darabja.
Nincs meglepetés, műanyag tok, akasztó, még a felhúzó is, de szépen össze van rakva az egész.
A szerkezet igényesebbnek tűnik, mint vártam. Tegnap óta egyelőre pontosan jár (
)
Nekem tetszik, persze azt is elfogadom, ha az igazi zsebórások szerint pénzkidobás
Valószínűleg az is belejátszik, észokokat mellőzve, hogy gyerekkoromban ilyenekről még álmodni sem nagyon tudtam
-
biega
aktív tag
-
calamites
őstag
-
Bicskás
senior tag
-
calamites
őstag
Kérek mindenkit akinek van bevált NATO szíj beszállítója ne tartsa magában.
Elsősorban fekete sárga kombót keresek akár 3 akár 5 csíkosat.
Köszi!
-
wierra
senior tag
-
wierra
senior tag
-
DVDfun
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha már írt erről valaki itt: valódi tourbillonos automata karóra a kickstarteren 750 CA$
Még 8 napig tart a kampány.
-
schawo
titán
A Wenger a VictorInox egyik almárkája. Relatíve régi óramárka, amelyik elkezdett késeket gyártani, erre VI "berágott rá", és felvásárolta. Utána kezdett a VI is órákat gyártani (tulkajdonképpen a Wenger gyártja nekik). Valójában azért az olcsó svájci szokásoknak megfelelően a tokokat Kínából (Hong Kongból, az Alpha Watchestól) rendelik, és csak egy egyszerű svájci kvarc szerkezetet tesznek bele az összeszerelő üzemükben.
szerk: Ez az amikor az infó régi a fejben, és keveredik. Pontosítva:
A VI valóban felvásárolta a késrészleget, de az órarészleg független. A többi passzol. -
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Jorgos01
tag
-
Breki
veterán
-
wierra
senior tag
-
Breki
veterán
-
wierra
senior tag
Eddig csak ebayről, licitálással vásároltam Parnist.
Ha nem ingott meg a bizalmad ebben a márkában, akkor javaslom, hogy Te is tégy így. Ehhez persze rá kell áldozni az időt, megszondázni, hogy a kiszemelt típusok mennyiért mennek aukción; meghatározni a saját legmagasabb ajánlatodat és vagy valami - pl. Breki által javasolt - bidding AI-t használni, vagy ott lenni a gép előtt a licit finisében.
Szerintem tud ez izgalmas, szórakoztató, tanulságos és gazdaságos is lenni. Csak idő, türelem és kitartás kell hozzá. Megéri.
A másik; olyan típust válassz legközelebb, ami gyakori, több eladónál is kínálatban van, hiszen tömegtermékről beszélünk. A fekete PVD tok viszonylag egyedi, nem sok típushoz álmodták a tervezők, sajnos úgy fest, hogy Te belesétáltál az "egyediség csapdájába".
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy túl sok/nagy baja lenne az óráidnak, ha van egyáltalán hibájuk.
Egyébként mihez viszonyítva állapítottad meg, hogy valami nem stimmel az óráiddal?
Nekem ez a három Parnisom van, ebből kettőnek Seagull a szerkezete, szóval nekem viszonyítási alapom sincs, ami alapján gyanús lehetne bármelyik...Nem hiszem, hogy az órások ismernék ezeket a szerkezeteket, hiszen ők sem mondták, hogy nem a megfelelő tokban vannak azok.

-
Donki Hóte
veterán
OK, akkor nem nyomogatom ezeket a gombocskákat, ki tudja mit csinálnának.
Nem volt olcsó egyik óra sem (70-75 dollár körül voltak), ráadásul az egyik a magát csak szerényen Official Parnis Store-nak nevező eladótól van (ez a rosszabbik óra, ezt a Store-t korábban már linkeltem, mint kerülendő Parnis eladót), a másik meg egy MyWatchCode Store nevű helyről való, ez is megbízhatatlan a jelek szerint.
Nemhogy olcsó lett volna ez a két óra, hanem ahogy olvasom, itt egyesek fele áron vesznek jó Parnis órákat, mint amennyiért én vettem ezeket a vackokat

Szóval egyre inkább úgy tűnik, hogy tényleg selejt órákat vettem, nem egymáshoz való részegységek vannak összepárosítva, persze, hogy nem működik a végeredmény.
Lehet, hogy az órások, akikhez vittem, pont hogy nagyon is értenek az órákhoz, azért nem akartak ehhez az öszvérhez hozzányúlni

-
han_lev
senior tag
A második kép rotorállásaiból látszik a két szerkezet közötti kölönbség.
- a billegő "pörgettyű" (nem tudom hogy hívják, nem vagyok órás) másképp van rögzítve. A bal oldalon kettő, a jobb oldalin egy csavaros alkatrésszel. A sebesség állító pöcök is másik oldalon van (bár ez lehet jelentéktelen)
- a fém darab, amibe a fogaskerekek illeszkednek, más alakú.
Egyébként hasonló, de nem egyforma.
Gondolom mivel az egyik dátumkijelzős, a másik power reserv, ez el is várható..

-
wierra
senior tag
A Portuguese-en ugye nincs dátum funkció, így felesleges rá a dátumállító gomb.
A másikon meg úgy gondolom, hogy koronáról lehet állítani a dátumot, szóval szintén felesleges.Nem volt gyanúsan olcsó ez a két óra?
Olyan érzésem van, mintha akartak volna egyedi, fekete PVD tokos órát és csak ilyen kialakítású tok volt kéznél ami megfelelt a célnak.
-
Donki Hóte
veterán
-
wierra
senior tag
A sülyesztett gomb benyomásával lehet a 9-10-es indexek mellett lévő dátum-mutatót állítani.
A jobb oldali órád tokján van ez a sülyesztett gomb? Mert ha a dátumot koronáról tudod állítani, akkor nekem úgy tűnik, hogy a te órád olyan tokot kapott, ami nem hozzá való.

Egyébként nem értem, hogy miért tartod a szekrényben őket.
Ha "rosszak", akkor (az órásaid szerint) nincs mit tenni velük, akár hordhatnád is őket.
-
Donki Hóte
veterán
-
schawo
titán
Tehát két teljesen különböző szerkezetes óra tök máshogy működik.

Rendes óráshoz vidd el, ha akarsz velük még valamit, az meg fogja csinálni. Ha tényleg van valami baja, akkor az valami lényegtelen apróság lesz.
-
Donki Hóte
veterán
-
Donki Hóte
veterán
A rotornak van egy fémes surlódó érzete.
Ezt sajnos ismerem

ugyanúgy nem lehet túlhúzni, mert a végén besatuz a korona.
Ugyanezt tapasztaltam én is a saját órámon, erre az itteni szakértők közölték, hogy ez nem lehetséges, mert a teljes felhúzás után egy kuplung engedi a koronát tovább forogni.
Hát nem

Azt hagy kérdezzem meg, hogy ez a stift itt mire való?
Ez a stift egy kis gombhoz csatlakozik a tok külső oldalán. Az enyém nem open heart, hanem sima automata, de az enyémeken is van ilyen gomb, meg stift. Még nem mertem megnyomni

-
@mriya@
őstag
-
wierra
senior tag
-
schawo
titán
-
wierra
senior tag
Csak az óra érkezett.
Járáshang átlagos, nekem nem tűnik hangosnak, a Dixmont-tal szerelt Moonphase Parnishoz képest hangosabb.
A rotornak van egy fémes surlódó érzete. Kézi húzáskor ugyanolyan kb. mint a "Portuguese", ugyanúgy nem lehet túlhúzni, mert a végén besatuz a korona.
A kék nagyon szép szerintem is, nem hiszem, hogy gond lesz eladni. -
Breki
veterán
-
Vertigo18
addikt
-
wierra
senior tag
-
Breki
veterán
-
schawo
titán
Végül mi lett az órákkal? Egyébként két tök egyforma óráról van szó?
-
zsebes01
újonc
Sziasztok. Rendeltem egy órát ebayről. Egy Breitling Navitimer koppintást.
Majd megjön m,ma rendeltem.
Szerintetek melléfogtam vele vagy megbízható márka ez?http://www.ebay.com/itm/Jaragar-Navitimer-Homage-Automatic-Mechanical-Watch-Leather-Black-White-Face-/112449099550?var=&hash=item1a2e7d171e:m:m4ekswtawmoyL88pOqOfa0w
Soha sem rendeltem még kinai órát.
Most egy Lorus om van,meguntam. -
Breki
veterán
Továbbra sem értem miért nem viszed el a topikoráshoz akkor világosan látnánk.
Értsd meg több órás nem akar vele szenvedni mert egyrészt többnyire jogosan fél a kínai szerkezetektől, másrészt nem ismeri nem elég felkészült és egyszerűbb neki azt mondania, hogy nem javítható.
Mikor nekem bajom volt az órámmal a kismutató beesett a szerkezetbe megvolt a rizikója, hogy többért javítható mint az óra, de mondtam nem érdekel az összes órást amit ismertem végigjártam míg végre egy öreg elvállalta. A többiek amikor meghallották, hogy automata egyből nem.
-
Donki Hóte
veterán
Teljesen mindegy, hogy az órás, vak, süket, vagy szimplán idióta volt, itt van a kezemben két óra, ami nem egyformán viselkedik, tehát egy laikus számára is világos, hogy az egyik rossz(abb mint a másik).
Lehet, hogy az egyik tényleg golyóscsapágyas, a másikból meg hiányzik a golyó

(Ráadásul nem egy órás mondta, hogy rossz a szerkezet, hanem kettő. Pedig nem ingyen kértem a javítást!!!)
-
schawo
titán
Az ST25-ben a rotor golyóscsapágyas, szóval egyvalamit biztos nem csinál a rotor: szorul. Valami a rotor után esetleg valóban szorulhat, de hogy nem a rotor, az hétszentség. Komolyan kérdezem, hogy milyen órás volt, aki erre "ránézett"

-
Donki Hóte
veterán
Lehet, hogy te egyik nálad megfordult kínai Seagull szerkezetnél sem találtál problémát, de nálam pont fordított az arány. Kettőt vettem, az egyik csak kicsit bibis (mély, zúgó hanggal forog a rotor, ez még belefér), a másikban viszont olyan idegesítően reszel a rotor forgás közben, hogy az más kínos. (És ráadásul ez az óra a felhúzáskor sem viselkedik rendesen, a teljes felhúzottság állapotát elérve a korona nagy erővel sem tekerhető tovább).
Ráadásul az órás fel is hívta a figyelmemet arra, hogy a zaj abból (is) adódik, hogy a rotor kicsit szorul.
És valóban, összehasonlítva a másik órával, abban a rotor az egy körberázásra kb. 8-10 fordulatot tesz meg, a zajosabbik órában csak 5-7 fordulatot.
Persze nem állíthatom, hogy rossz, de a jó az nagyon nem ilyen
(Vagyis schawo kollégának írva: nem állítom, hogy marhatrágya, de büdös, lepik a legyek és a lapjára esett
)Mindegy, megrendeltem egy hasonló kinézetű Holuns órát, ezeket a
selejtkevésbé remek Parnisokat meg elajándékozom a nagyothalló rokonoknak
-
cicur99
tag
" Ez a Parnis meg eleve egy agyonhype-olt gyengeminőségű krumpli, csak ráharaptatok itt páran, mert automata szerkezet van benne."Ezt is érdemes elolvasni a "krumpliról".
-
schawo
titán
-
Breki
veterán
Ez azért érdekes, mert ha jól tudom ez pont a Parnis hivatalos boltja, ha jól emlékszem mikor tárgyaltam velük az ebay-en maga az alapító írt vissza, illetve nemrég valaki pont berakott olyan kérdést, ahol az volt írva hogy ott vedd mert az az igazi és máshol lehet hamisítják.
Őszintén szólva én pont máshol szoktam venni mert jobb az ár, de ha az nem számítana itt venném.
Lekopogom egy seagull szerkezetnél se tapasztaltam ilyet inkább az az érzés volt, hogy milyen precíz működésűek.
Raktam is be videót korábban erről, hogy milyen a hangja húzáskor.
De természetesen elhiszem, hogy nálad valami nem okés azt is, hogy ezt nehéz velük leegyeztetni.
Én a helyedben elvinném megmutatni a topikrásunknak ha egy leejtett szerkezetet meg tudott javítani ezzel
is valószínű tud valamit kezdeni.Sajnos sok órás ha meglátja, hogy kínai rögtön elkezdi, hogy ez nem javítható, nincs meg a hozzáértésük és hozzá se mernek nyúlni mert melós lehet és ugye olcsóbb szerkezeteknél nem biztos, hogy össze tudják rakni. Direkt ezért kértem egy másik fórumban lévő órás törzstagot, hogy ajánljon nekünk valakit aki vállalja.
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Bocsi, de ez most hülyeséget és nem is valóst írtál.
Egyrészt nem tudom honnan veszed, hogy agyonhypolt és gyenge minőségű ez
Én pont most olvastam végig a hwatchuseek.Parnis igazi története fórumát, mivel volt egy sznobbal vitám
a fórumon és képben akartam lenni.Ugye ők általában azt kifogásolják, hogy híres márkák designját másolják, és szerintük ez lopás és jönnek a hangzatos szavaikkal, hogy csak hamis ember hord hamis órát.
Na mindegy ebbe most nem mennék bele, annyi igaz, hogy híres órák köszönnek vissza náluk elég szép megvalósításban, ezért elég furcsa a megállapításod, hogy már a külseje se tetszik, és 10-12 dollárosnak állítanád be. De ez szubjektív.
Viszont pont most kerestem egy órát és sorba rakva az árakat először a szerkezetek jönnek be. Hát elárulom már a seagull szerkezet is jelentősen drágább 10-12 dollárnál, abszolút nincs túlárazva, facebook-on pont ezért is szólják le, hogy olcsó órák.
A másik órás fórumon is a többség elismeri a Parnisok minőségét, persze szórással, nem mi találtuk ezt itt ki, nézz már egy kicsit utána.
Ajánlom pl ezt elolvasásra.
[link]A kérdéses órára visszatérve, kb 10 ilyen Parnis Portugese fordult meg kezeim között, és egyszerűen nem tudok magamnak szerezni mert mindig elviszik.
A legutolsó ilyen hirdetésemhez írta a következőt topikórásunk.
"Richárd Kóródi Nagyon jó kis óra. Egy pont ilyen van most nálam szervizen, mert sajnos lepottyant, de nem lett komoly baja. Holnap megy is vissza a gazdájának"
És ugye utána kértem és kaptam képet a szerkezetről amit kiraktam. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a Parnisok a legeslegjobb elérhető órák, de az kijelenteni, hogy gyengeminőségű krumli eléggé tájékozatlanságra utal.
Ezt még a sznoboktól hemzsegő facebook-on se mondják, max azt hogy lop design illetve, hogy vegyél Orientet mert az milyen jó stb.....
Ajánlom a másik fórum keresőjébe beírni azt hogy Parnis és kicsit olvasgatni.
És még hozzátenném, hogy kb 30 ilyen típusú óra megfordult nálam valamint több Corgeut és Debert ebből egy Corgeutnál esett le a kismutató azt kellett óráshoz vinnem erről akkor írtam is részletesen, de ott is nagyon korrekt volt az eladó.
-
Rodzser Mór
senior tag
Én eleve nem értem, hogy tudtok (tudnak itt egyesek) 80-200 USD-ot fizetni kínai krumplikért. Ha szeretitek a szopórollert, akkor rendben van, akkor megkapjátok azt is. Én max 20 USD-ot fizetek kínai óráért, akkor nem ér nagy csalódás. Ez a Parnis meg eleve egy agyonhype-olt gyengeminőségű krumpli, csak ráharaptatok itt páran, mert automata szerkezet van benne. Nekem már a dizájnja sem tetszik, ez alapján 6-12 USD-os árcímkét feltételeznék, de ez más kérdés. Másnak ettől még tetszhet.
-
wierra
senior tag
Belém ültetted a frászt ezzel...

Na jó, nem
.Az ugyanilyen Portugizim ugyanúgy hangos, ugyanúgy ellenállása van kézi húzás folyamán. Az órás nem mondott rá semmi kétségbeejtőt; megállapította, hogy rendesen zsírba van rakva.
Azóta is stabilan hozza a +34,5 s/nap sietést.De ha már -az órások véleménye szerint- rádsóztak egy ilyen "hulladékot" és nem tudnak mit kezdeni vele, használd amíg tudod. Majd az idő megmondja, hogy mennyire volt igazuk az órásoknak.
-schawo-
Nem tudod véletlenül, hogy a topikórásunk hol regnál helyrajzilag? Sehol sem találok elérhetőséget hozzá. -
@mriya@
őstag
-
schawo
titán
Mi az, hogy "selejtes"? Mi az, hogy rosszul összerakva? Melyik órásnál volt? Látott az már Seagull szerkezetet? Itthon alig van talán kettő, amelyik bármit is tud kezdeni Seagullal. Az egyik a topikórásunk.
-
Donki Hóte
veterán
Mint azt korábban írtam, vettem egy Seagull szerkezetes Parnis automata órát, amiben nagyon hangos a rotor forgás közben.
A héten két óráshoz is elvittem, akik egyöntetűen azt állapították meg, hogy a szerkezet vacak, nem jól van összerakva, mondhatnánk úgy is, hogy selejtes
Ezen a problémán javítani nem tudnak, ez ilyen 
A kicsikínai 10 dollárt volt hajlandó visszafizetni már korábban, de a továbbiakban hallani sem akar bármiféle egyéb kártalanításról.
Cserébe csak annyit tehetek, hogy mindenkit lebeszélek arról, hogy bármit is vegyen az Aliexpressen Parnis Official Store néven futó zugkereskedésből

-
wierra
senior tag
-
petipetya
nagyúr
-
Breki
veterán
-
Bandesz001
csendes tag
-
Breki
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
13500 - 13401
51815 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- Apple MacBook Air 13 M1 (2020) 8GB/256GB szép állapot
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kérhetek hozzá linket?

Nekem jó...

.