Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Erre tudtok nekem valami okosságot vagy barkácsmegoldást mondani?
Elkezdett megtörni pár hete, tegnap a kezemben maradt a vége. Elég gagyi, öregedésre hajlamos gumiból van.Attól most tekintsünk el, hogy a **********-ját a Polarnak, hogy nem bír ki 1,5 év használatot a szíj (~100 edzés). Természetesen Bp-en a Polar szervíz szívesen cseréli nekem 7500 Ft-ért
Olyasmi érdekelne, amit én is meg tudok csinálni, mert b.ssza a csőröm, hogy egy 30 ezres órára vegyek 2 évente 8 ezerért szíjet
Másrészt hiába cserélik, úgyis megint elszakadna. Guglizva tele van vele a net, bosszankodnak miatta a tulajok eleget.
Érdekes módon a 10e Ft-os Beurer PM25 órám szíja valahogy nem akar 5 éve elszakadni, pedig azt viselem többet súlyzós edzésen, ebben csak kardiózom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest