Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
válasz
Peterzon94 #27799 üzenetére
Amúgy rohadt jó illat, mondtam is ismerősömnek hogy ha ez egy Prada üvegben lenne, az emberek vinnék 25-30 ezerért mint a cukrot.
-
Misogi
aktív tag
Tegnap egy ismerősnél szagoltam egy Lattafa Wazeer parfümöt. Nem vagyok oda az arab cuccokért de ez nagyon jó illat. Fullra egy Guerlain L'Homme Ideal klónnak el tudna menni, csak erősebb, tartósabb. Ha esetleg valakit érdekel, amennyiért megy, steal.
-
whbear
senior tag
Ha már izzadásgátló akkor nekem kb 30 év keresés után ez vált be
Uriage dezodor
Semleges gyenge illata van. Létezik belőle golyós is, egy két három cseppes erősséggel is. -
Peterzon94
tag
válasz
wertigo1984 #27793 üzenetére
Az a kis Dior cuki
Platinum Egoiste is kellemes cuccEnnek a Dove stiftnek van az egyik legjobb illata, de én délutánra már büdös vagyok tőle. Egyedül a Rexona vált be.
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Nagyon rég jártam már itt, gondoltam megmutatom a pipere polcomat nektek
A parfümök között vannak EDP-k, amik pár eurosak, de még a nap végi zuhanyozás után is érezni az alap illatukat!
Van olyan, amiből több dobozzal vettem, mert annyira tetszik az illata, vannak, amelyek utánzatok de nagyon tartósak. A másik oldalon az izzadásgátlók vannak, azokból is van pár darab betárazva.
-
hdanesz
őstag
válasz
hdanesz #27765 üzenetére
Tegnap egérkezett a vakon rendelt Mancera Red Tobacco és a Montale Arabians Tonka.
A Red Tobbaco első körben nem jött be annyira. Az elején nagyon sokáig éreztem a dohányt és inkább a cigi jutott róla eszembe mint sem parfüm.Aztán adtam neki egy 'kis' időt száradni - úgy 1-2 órát
- és máris jobb lett. Sőt....második fújásra már tetszett az elejétől.
Az Arabians Tonka-t annyira nem próbáltam még, csak egészen pici fújást a csuklómra. Ott eddig a nyitás tetszett...és az idő előrehaladtával lett kicsit bazári hangulata. Majd kiderül egy-két alaposabb próba után.
A Red Tobacco tuti lesz szerintem még hűvösebb időben.
-
tibbike01
őstag
válasz
Peterzon94 #27787 üzenetére
Olyan, mint a sörben a kukoricagríz
olcsó, de sokat dob az alkohol szinten és jó telítő anyag.
-
dirtboy86
tag
válasz
Nekem a PDM Herod volt a mintapélda erre az alkoholtartalom kérdésre. Van egy régi üvegem abban 73% ha jól emkékszem és van egy újabb abban 81% háát...durván érezni hogy sokkal "hígabb" az újabb verzió (sajnálatos módon)
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Kevesebb alkohol több olaj, az alkohol a "vivőanyag".
-
Peterzon94
tag
Egy parfümben mit befolyásol az alkohol mennyiség? Van egy újabb neroliban vásárolt Ganymedem ami 84%, meg most rendeltem egy régebbi batchot kéztől, amiben 73% van.
-
TomDeNemm
csendes tag
voltam Zarában, és végül Sunrise On The Red Sand Dunes-t vettem
-
Fr0z3n
őstag
Ha már volt szó az ázsiáról. Montale illatok vannak valahol?
-
cannibal
senior tag
Nagyon köszi mindenkinek!
#27776Elektrosokk Megrendeltem a Leo-t. Meglátjuk.
Voltam a Mammutban. Normális méretű bolt, nem volt egy óriási parfüm választék. (Itthagyom, hátha valakinek még jól jön ez az infó.)
-
cannibal
senior tag
válasz
Elektrosokk #27776 üzenetére
Ha nem tudom megszaglászni őket, akkor lehet nem is megyek.
Tudom parfüm viszonylatban nem egy nagy értékű illatok, de nem akartam vakon venni, ha nem muszáj. Legközelebb lehet okosabb leszek és előbb kérdezek, mint, hogy nyakamba veszem a várost. -
dirtboy86
tag
válasz
Elektrosokk #27776 üzenetére
Jogos - én sem
csak a nagy olvasásban hdanesz #27772 hozzászólását valahogy összemixeltem cannibal -éval
sorry.
-
cannibal
senior tag
válasz
dirtboy86 #27774 üzenetére
Köszi szépen srácok.
Alapjába véve azokat az illatokat szeretném megszaglászni, amiket itt is ajánlotok:
Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui
Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui
Club de Nuit Man Intense
Meg még pár Givnechy illatot néztem ki.Klassz lenne egy helyen megszaglászni az összeset, nem akarom bejárni érte az egész várost. -
cannibal
senior tag
Melyik Notino üzletbe érdemes menni szaglászni? Hop van nagyobb valaszték? Mammut vagy Aréna pláza?
-
dirtboy86
tag
válasz
fl4nder #27768 üzenetére
Igen - vannak kamu cuccok is de azokat kulon aruljak , ax eredeti cuccok pedig meg azsiaban is be vannak arazva, szòval ne arra szamits hogy bolti ar -50%
, de valoban picivel olcsobbak mint barhol....egyszer az egyik kinaival alkudoztam es mutattam neki netes boltot hogy nezd meg itt annyi mint nalad
- erre azt mondta (lehet kamuzott) hogy sok online bolt tolul vasarol , rateszi a hasznot es ujra ertekesit (nyilvan ha odamennel h kell 40 uveg hacivat odaadnak durvan jo aron)
-
pingu22
tag
válasz
hdanesz #27760 üzenetére
Ezek mennyire számítanak férfi illatnak, mennyire mozognak maszkulin irányba? Főleg a Red Tobacco érdekelne.
A niche vonalhoz még nem igazán értem meg.
Egyelőre nem tudom értékelni annyira az uniszex illatokat, szóval olyat keresnék ami kifejezetten férfias, és érettebb illat (munka miatt sokszor kell kiöltöznöm). A designer vonalon próbáltam párat (többféle Hugo Boss, Versace, JPG, Dior), mostanában pár arab cuccot, de nem igazán volt rajtam semmi sem tartós, projekció meg különösen nem működött rajtam. Pont ezzel a kettővel szemezek most, illetve a Montale Oud Tobacco-t néztem még ki, ezekről azt olvastam elég nukleárisak minden bőrtípuson.
-
hdanesz
őstag
Mancera Red Tobacco - érkezik csütörtökön
Montale Arabians Tonka - szintén érkezik csütörtökönMindkettő blind buy.
Izgalmas lesz.
-
tibbike01
őstag
KM-en már elérhető a Hacivat X. Próbálta már valaki?
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A Madison totál megszűnt? Üzlet zárva, a weboldalukon sem látok rendelési lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest