- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
BlackmMmDog #81495 üzenetére
Volt nekem yaris 2esem is, hátsó üléssort ledöntve elfért volna abban is a cucc, de abban az esetben erősen 2 személyes.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
BlackmMmDog #81498 üzenetére
Fotellel mi a baj? Mész pontyos versenyekre és akkor van időd hátradőlni
-
Steady74
Topikgazda
válasz
BlackmMmDog #81495 üzenetére
Szerintem ha feederezel csak, akkor felesleges a láda. Tök jó róla pecázni de tárolni, cipelni, utaztatni marha nagy macera.
-
Zoli bácsi
őstag
[link]
Évindító Akció!
Horgászbotod mellé most féláron választhatsz orsót!
Kihagyhatatlan évindító ajánlat!
Minden Carp Zoom márkájú horgászbothoz féláron választhatsz Carp Zoom horgászorsót!
A kedvezmény számlakészítéskor a végösszegből kerül levonásra. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható (kivétel kuponpont).
A kampány csak a készlettel rendelkező termékre vonatkozik, 2023.01.02-2023.01.08. között érvényes. A kampányban csak magánszemélyek vehetnek részt. Az ajánlat csak címenként egy rendelésre érvényes. Az áruház fenntartja a jogot a kampány feltételeinek a módosítására, előzetes értesítés nélkül. Áraink forintban értendőek és az Áfa-t tartalmazzák. Megjelenítési, illetve adatbeviteli hibáért felelősséget nem vállalunk. Az akciót automatikusan érvényesítjük a rendelés feldolgozása alatt. Egyes termékeinket szimbolikus fotóval ábrázoltuk. A kampány csak a magánszemélyeket érinti. Az kampány csak a fisch.hu webáruházban leadott rendelésre vonatkozik kizárólag a webáruházunkból történő házhoz szállításkor érvényes.
A következő orsókra vonatkozik a kedvezmény amennyiben horgászbotot is vásárol:
HQ-Carp FD Serie Fine Feeder 5000FD Azurit 6000 Long Cast Feeder FeederCast Arcane Feeder Marshal BBC Carp Exact Carp Feedercast BBC Maximal Carp Optimal Carp Black Ghost BBC Scirocco BBC Pirate Carp BBC Entrant BBC Multifish Carp BBC Multifish Carp RD Kid 200F Multifish Junior FD Multifish Junior RD Opal Spin FD Hanzo Spin FD Monster FD -
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
diablo1984 #81492 üzenetére
-
Steady74
Topikgazda
válasz
BlackmMmDog #81491 üzenetére
Nagy és vagy molnárkocsi vagy 2-4- kerekű kiskocsi kell hozzá, főleg ha messzire kell becuccolni, ha Balogh tanya féle hely, akkor utóbbi elhagyható. Helyet esetleg azzal tudsz nyerni, ha ilyesmi ládát veszel, és a lábakat meg a lábrácsot kiszeded meg a láda részt leszeded a lábakról, kvázi elemeire szeded, összerakni kb 3-4 perc. Viszont ami sok píz még, azok a kiegészítők. Lassan aranyárban mérik őket, Mivardi, Decathlon ami még jó lehet.
-
diablo1984
veterán
válasz
BlackmMmDog #81491 üzenetére
Matrix s25ösöm van, egy magane 3 kombi fele csomagtartóját foglalja maga csak el, másik felét és a hátsó üléssor 2/3ad leborítva a többi cuccom.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Versenyládáknak mekkora a szállítási méretei? Ki hogy oldja meg a szállítását (kombi, egyterű, kisautó stb.)?
-
atok666
őstag
válasz
jobbacsabba #81486 üzenetére
Nekem Matrix van - 50x60x25cm. Elnyel szinte barmit. Valszeg mindegy mellyiket veszed, egyik sem lesz sokkal rosszabb, mint a tobbi.
Atok
-
Steady74
Topikgazda
válasz
jobbacsabba #81486 üzenetére
-
jobbacsabba
aktív tag
BÚÉK
Száktartót szeretnék venni, valami komolyabbat. EVAból készülteket néztem, legalább egy 60x50x20-as méretűt vennék.
Van esetleg ajánlott darab?
Akinek van ilyesmi, megosztaná a tapasztalatát, megéri az árát?
Köszi előre is! -
BlackmMmDog
aktív tag
A 2023 hala a fokozottan védett lápi póc (Umbra krameri).
-
Grillo
őstag
A maiból (izé tegnapi, izé tavalyi) okulva: KELL. EGY. ILYEN (KETTŐ)
-
yanna
addikt
BUÉK!
-
jackal79
aktív tag
Én a Dunán búcsúztattam az évet. Hal nem akadt a horogra, igaz csak 1,5 órát tudtam lent lenni, de az új bot + orsó kombót legalább felavattam.
BUÉK!
-
mdav88
aktív tag
válasz
Steady74 #81466 üzenetére
Jo peca lehetett, grat.
Mi a Jokeren voltunk a gyerekkel, de az egesz part hal nelkul maradt.Egy kapasom volt, meg is akasztottam, de atadtam a gyereknek a farasztast, nala meg leakadt.
Szoval altalanossagban nem evett a hal, brutal majra volt egyedul nemi mozgolodas semmi masra, elore sem.
-
hermanyi
addikt
buék skacok .
-
Steady74
Topikgazda
válasz
diablo1984 #81471 üzenetére
Próbáltuk megoldani, nem sikerült
-
jackal79
aktív tag
Nekem még régről maradt, pár éve vettem, de nem használtam. 0,08 - 0,10 még kapható, dobni jobb vele, mint a fonottal, úgy értem, hogy a kis (pár grammos) csalikat.
-
jackal79
aktív tag
Kedves Pergetőtársak!
Még egy utolsó kérdés év végére! Nanofil zsinórhoz is szoktatok kötni előkezsinórt vagy azt csak magában használjátok? Előre is köszönöm a válaszokat!
BUÉK! -
Grillo
őstag
Na mindenkinek BUÉK, most küldhetnék még két képet halakról, de azon is csak ez az egy lenne. Úgyhogy elmondható, hogy sikeres volt a küldetés, Steady végre meg tudott nyerni egy fórumpecát, és mindenki elégedetten távozott, mert otthon van meleg fürdő.
Jövőre szebbet, jobbat, többet mindenkinek minden jóból!
-
Steady74
Topikgazda
Just for fun...
Kb 2 kg lehetett a ponty, a nap egyetlen hala ami kijött. 2 kapás volt még ami megakadt majd gyorsan lemaradt, 2 3 apró belehúzás volt még, de ennyi.
Én jól éreztem magam, a csapat megint klassz volt, jókat dumáltunk, volt Gyurcsányozás is (
) , de azért megérte kimenni.
BUÉK Nektek, jövőre ugyanitt
-
jansky1
senior tag
Hajrá!
-
Grillo
őstag
Tömeg az nincs.
-
Grillo
őstag
válasz
Steady74 #81439 üzenetére
Én még tépelődöm, hogy most menjek le összepakolni, vagy majd reggel. De szerintem ráadásul össze is van készítve a cucc, csak aztán múltkor nem mentem ugye, azóta nem pakoltam szét.
De lehet mégis lemegyek, aztán felhozok egy sört is akkor már. Vagy másfél hónapja nem is ittam... -
Steady74
Topikgazda
Összepakoltam holnapra, minimálpeca, tényleg. Holnap 8 körül Dunakeszi bányató halőrház. Melyik oldalra üljünk majd le? Zeé?
-
PpenoO
őstag
válasz
@mriya@ #81433 üzenetére
Ha egy jogászt kérdezel van különbség illetve meg vagy között, a törvénykönyvben sem lehet használni az illetve szót csak nagyon kivételes esetekben. De persze a köznyelvben az illetve lehet vagy is és ez már nyelvtanilag sem kifogásolható. Ettől még félrevezető lehet szerintem, pláne egy szabály megfogalmazása esetében.
De legyen akkor vagy. Ez azt jelenti, ha nekem van érvényes területi engedélyem + állami jegyem, nem kell napi belépőjegyet vegyek?
galervin93: én tisztában vagyok eme fogalmakkal, a horgásztó weboldalán van félreérthetően megfogalmazva a szabály.
-
galervin93
addikt
válasz
PpenoO #81428 üzenetére
Jáááj... Öntsünk tiszta vizet a pohárba!
"horgászjegy" = állami jegy
"területi engedély" = az adott vízterületen adott időszakra horgászatra feljogosító engedély. Időtartama alapján lehet félnapi, napi, X napos, heti stb. Szóval a napijegy helyes megfogalmazása a "napi területi jegy".---
Jó pecát holnapra srácok! Én munkával ütöm agyon az év utolsó napját.
Meg a következő év első napját is. Nem jó ómen.
-
sasa311
veterán
válasz
BlackmMmDog #81431 üzenetére
Ez milyen app?
-
jjohn
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #81431 üzenetére
Gratulálok! Úgy látom bevált a a 420-as pálca.
-
Zoli bácsi
őstag
Sokat gondolkodtam, rágódtam, nehezen de meghoztam a döntést. Idén nem költök többet pecára!
-
Steady74
Topikgazda
válasz
PpenoO #81415 üzenetére
Majosligeten tömegnyomor lesz, ha nem egyszerre érkezünk nem fogunk tudni helyet foglalni a többieknek, Dunakeszin ezzel szemben kisebb tömegre számítok. Aztán lehet nem így lesz. Dunakeszi legyen.
Kunember: igen, a keszegek eltűnését a sok harcsára fogják, tényleg elég sok babér-keszeg volt benne meg nagyobbak is de eltűntek belőle, alig lehetett fogni.
-
KunEmber
senior tag
Rettenetesen kezdek elveszni a sok ökörködés között. Holnap akkor reggel 8, Dunakeszi? Hermanyinak szóltam, ha Főméltóságos Úr bele tudja illeszteni a napirendjébe, akkor a megjelenése várható. De rágjátok meg ti is a fülét.
Max. fél 2-ig tudok maradni, utána mennem kell haza főzni. (És ez nem vicc.
)
-
jansky1
senior tag
Programváltozás miatt kimarad a 31-ei peca sajnos.
Jó szórakozást a résztvevőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Minecraft
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max