- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-24 09:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
-
jansky1
senior tag
-
saen
veterán
-
Steady74
Topikgazda
-
peterkiss9
csendes tag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
forras2
őstag
-
FerNandor
őstag
-
Steady74
Topikgazda
-
Recon666
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
-
becsitibi
senior tag
Csak azért dobtam vissza mert biztos voltam abba hogy túléli,a gumihal horga a felső részébe akadt a pofájába,kint is csak a fénykép erejéig volt.Tavaly is csak egy halam pusztult el,ami a legnagyobb volt,a hármas horog a kopoltyújába akadt,konkrétan azon fárasztottam,azt is visszaengedtem,de elmerült a vízbe,1 óra múlva ugyanott volt,hassal fölfelé,azt inkább nem hagytam ott,másfél órámba került mire megpucoltam,és konyhakész állapotba került.
-
dragonfx
veterán
-
Steady74
Topikgazda
-
Jofi81
őstag
-
FatalEror
addikt
-
Alg
veterán
-
tiger71
aktív tag
Szívemből szóltál! Teljes mértékben egyet értek veled!
Hol marad a természetbeli természetesség?
Pumpáljuk csak tele a vizeket jó sok potykával, hiszen abból van a pénz...
Megy majd a sok horgász pontyozni-bojlizni, és veszik a sos-sok napijegyet és természetesen szórják be a töménytelen mennyiségű pelletet, bojlit, mint bolond a lisztet... Aztán a tó vize meg szép lassan olajjal lesz tele (ami kioldódik az etetésre használt cuccokból)...
Szerencsére van már egy-két hely ahol nem engedik a korlátozás nélküli etetést, sőt tudok olyan helyet, ahol csak annyit etethetsz, amennyit a kosárba betömsz, abból is a kisebbikbe!
El kellene gondolkodni, hogy vajon az természetes, hogy szét vannak etetve a halak? Ha régebben működött a természetes étkezési sorrend, akkor miért is lenne ez másként...???? Ja, hogy így nem lenne az a sok nagy szép ponty fogás, amivel le van fényképezve a "szerencsés" horgász? Nem tudom, de szerintem ezek a halakat biztosan nem jelentenek akkora élményt, mintha 1év alatt csak 1-2 ilyet fogna az ember... Legalább is nekem! 
-
lakisoft
veterán
-
zenwalk
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A pontyot csak halászlének szeretem.

Pumpáljuk csak tele a vizeket jó sok potykával, hiszen abból van a pénz...
Megy majd a sok horgász pontyozni-bojlizni, és veszik a sos-sok napijegyet és természetesen szórják be a töménytelen mennyiségű pelletet, bojlit, mint bolond a lisztet... Aztán a tó vize meg szép lassan olajjal lesz tele (ami kioldódik az etetésre használt cuccokból)...
Szerencsére van már egy-két hely ahol nem engedik a korlátozás nélküli etetést, sőt tudok olyan helyet, ahol csak annyit etethetsz, amennyit a kosárba betömsz, abból is a kisebbikbe!
El kellene gondolkodni, hogy vajon az természetes, hogy szét vannak etetve a halak? Ha régebben működött a természetes étkezési sorrend, akkor miért is lenne ez másként...???? Ja, hogy így nem lenne az a sok nagy szép ponty fogás, amivel le van fényképezve a "szerencsés" horgász? Nem tudom, de szerintem ezek a halakat biztosan nem jelentenek akkora élményt, mintha 1év alatt csak 1-2 ilyet fogna az ember... Legalább is nekem! 
Steady74