- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
Kevés pálinkát vittél.
:-)))
Én eddig csak államit váltottam vidéki kis egyesületnél (após az elnökségben van), valami 6ezer forint körül. Területit egyelőre nem, mert csak ősszel fogok esetleg gyakrabban lenézni "saját" vízre (Ipoly), pergetni. Addig maradnak a napijegyes tavi pecák. (A napijegyes vízre 40+40 a beugró halasítással, ami nem olyan extrém vészes, de évi 10-15 pecára (*1500 a sportjegy) nem éri meg. Meg hát Pesten vagyok jelenleg, kocsi nélkül meg meg vagyok lőve, annyit meg, dögöljek meg, de nem fogok vonatozni(még ha szakmám-hobbim is :-) ).)
Aztán lehet hogy jövőre az RSD-t én is kipróbálom, mert annyira nincs vészesen messze X. ker.-ből sem, de mivel nem rég költöztünk fel, idén még nem erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Samsung kuponkunyeráló
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74