Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Karácsonyig olvadjon ki, mert én halért pénzt tuti nem fogok adni.
Szép is lenne, hogy 72 ezerért kiváltottam az engedélyt, aztán 4 halat hoztam el egész évbe, karácsonykor meg vennem kéne. Mondjuk azt se bánnám, ha lenne 10 centis jég, mert akkor vertikáloznék lék fölött.
-
-
golyós
addikt
válasz
sityupityu #27424 üzenetére
Ez tény, de általában ez akkor fordul elő ha a zsinórméret csak két tizedesig van megadva pl: 0,22.
Ha a gyártó 0,215 ben adja akkor tuti a vastagsága.
Természetesen még ettől az orsókapacitás nem pontos valószínűleg, de egy hozzávetőleges kalkulációra alkalmas lehet.
Én is szeretnék tavasszal orsót venni de távdobásra alkalmas orsókra 0,20-0,22 méretben 5-600 méter kellene, így azért könnyebb kiszámolni, hogy mennyi vastag alátétzsinórt tekerjek rá az orsóra. -
vendingo
veterán
Ma kimentem én is a tóra, hogy mi a helyzet, mennyire van befagyva.
3-4 centis jég van mindenholFanatikus ismerősöm persze kint volt így is, tört egy léket és vertikál csalit emelgetett a stég előtt
Fertő tavon a kikötőben állítólag 5-6 centis jég van, alig bírták feltörni, hogy kihajózhassanak.
-
gban
veterán
Ma is nullást pergettünk, a víz kristálytiszta volt, hal viszont nem mutatkozott egy se, még sügerek se.
Dobáltunk pár órát, de még csak nem is követte egyik csalit se semmi.
Nagyon eltűnt minden hal, gyanúsan majd tavasszal lesz csak értelme megint kimenni -
-
golyós
addikt
válasz
kertsa #27402 üzenetére
Nem csak neked, mindenkinek ajánlom :[line capacity calculator]
Letöltitek és használható, könnyen kiszámítható, hogy ha 30-as zsinorból 280 méter fér a dobra akkor 0,22-ből mennyi menne rá. -
Steady74
Topikgazda
Jajj istenem de szupi, megjelent Holler-csak-a-kék-Imre legújabb írása!! (Tiszta giccsparádé, dömeseggnyalás az egész, süt róla, mennyire majmolja azt a fszt)
-
tween
őstag
gondoltam egyet, vár a tököm tovább, megrendelem a SpeedMaster CX pergetőt, hát sehol sincs már... Majd egyszer.
-
fess
őstag
-
VIBO
őstag
-
-
kertsa
senior tag
CRALUSSO LONG & STRONG CASTING (200M) 0,35-0,20 damilt szeretnék tenni a következő szezonra az orsóra. Az orsó dobjája 310m 35-ös damil fér. A pótbod mérete nem azonos. Hogyan számolom ki, hogy mennyi 25-ös alátét damilt tegyek? Ennél a főzsinórnál fontos volna, hogy pontos legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ZIDOO médialejátszók
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest