Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
becuszabi
aktív tag
-
bmx powa
tag
válasz Dani_kp #5696 üzenetére
meglepődnél, ha tudnád hogy mennyi a cuccok nagyker ára...illetve a nagyker ár minusz a bolt kedvezménye...azon mégjobban meglepődnél hogy gyártótól mennyiért jönnek a cuccok
[ Szerkesztve ]
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
Dani_kp
addikt
válasz becuszabi #5694 üzenetére
jaja elég sokba kerül majd nekik....
sztem bukni fognak rajta valamennyit, habár ezt tényleg csak ők tudják....am. van egy másik honlap ahol meg az UMF HARDY S1 STEEL TEAM 44 900 ft helyett CSAK 28 900 ft, de nem csak erre az egy termékre van ilyen kedvezmény van ott még durvább is, amire még emléxek az pl. egy 289k.s bringa 189k. na akkor itt is felmerül a kérdés h ők mennyiért vásárolnak...
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
még mindig nem tudni h mikor lesz eBIKE?
de ha jól számoltam már 27% plussz kedvezmény van minden termékre amióta kiírták azt a +1% extra kedvezményt.
https://ingatlan.com/33821564
-
Hasek
Közösségépítő
err...hát az lemaradt Majd legközelebb...
MOD.: Mielött bárki szidalmazna, az üres dobozokat/flakonokat(ásványvíz is volt nállam, nem csak E.Drink) összegyűrtem, és a táskámban hazahoztam, majd itthon kidobtam...
MOD2.: egyébként ahol volt az a magasles(a video végénél) ott kicsit tovább mentem, és ilyen feltúrt föld volt, meg kukorica csutkák...magyarul vaddisznó dagonya...még szerencse hogy nem járt arra egysem, mert akkor futás lett volna...nem is készítettem ott fotót, meg videót többet, csak menekültem...
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
válasz raczger #5682 üzenetére
Akkor anyáztam mikor bele-bele csúsztam a 30centi mély árkokba, amiket a traktorok, meg a hazai Dakaros pizsiben alvók vájtak. Egyébként a biciklit lehetett tekerni akármilyen vastag volt a sár réteg. igaz haladni nem haladt sokszor, mert a nyálkás sártól a hátsókerék kapart, az első meg volt hogy megsem mozdult. 400-500 méterenként a váz és a kerék közötti részeket ki kellett pucolni egy bottal, de tényleg nem volt vészes.
Visszafele meg nem akartam végig menni megint a dagonyán, mert azért mégis nyomot hagyott benne az élmény, és gondoltam végig tépek a szántáson oldalt(videóban is látszik, mikor a lehetséges továbbhaladás útját keresem a végén. akkor a dagonya túloldalán a zöldség). Nem sokban különbözött, csak annyiban, hogy nem volt hova letenni a lábam, mert mindenhol csúszott, illettve a sár nem tapadt, így nem akadtam el, csak drifteltem fel s alá
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
bajuszati
tag
Hello!
Ajánljatok már valamilyen biciklit munkábajáráshoz, de büki túrákhoz egyaránt...
használtat szeretnék venni...Kösz
-
Hasek
Közösségépítő
válasz becuszabi #5679 üzenetére
Nagy volt a sár na De mondom a bringa nagyon bírta...a képen is látszik hogy optikailag teljesen kész van, szóval elmenne agyag ember járgányának, de semmi probléma nem volt vele... takarítás után max annyit kell vele megint tennem, hogy a agyakat, és a váltót rendbe rakom, de az fél órás meló. Ezért szeretem ezt a biciklit. Bírja a kiképzést...
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Nos ma előszedtem a biciklimet, és megjavítottam. Kitisztítottam az első, hátsó agyat, akkor a fékpofákat feljavítottam, a váltót is rendbe raktam, és már kész is volt egy jó kis túrára. Ki próbálásának helyszínekén a pilisi Dolina dombság lábát választottam. Magammal vittem fényképezőmet(gyenge kézikamera) és megörökítettem:
Jelentem a bicaj jól funkciónál. 10 kg sárral(a kerekeken; a fékek megszüntek létezni; az első fogaskerék is félig láthatatlan; a váltó sem éhes már többet) is megfelelően tekerhető.
Üdv. H
-
becuszabi
aktív tag
válasz sanyixXx #5675 üzenetére
Ja, ott már nekem is volt félpénzes üzletem
A pillanatragasztó azért nem jó, mert ugyanaz a helyzet mint bármilyen más ragasztónál: nem biztos hogy a műanyaghoz hozzátapad + ennél még az is bejátszik, hogy vastagabb rétegben nem is fog kikeményedni, csak szorosan illeszkedő felületeknél jöhet számításba.
Ezért ajánlottam a kétkomponensűt, mert az nagyobb vastagságban is kikeményedik (pl. a bowdenvezetőn lévő lyukakba befolyva is), nem kell sokáig összeszorítani a kikeményedésig és pl. a térfogata sem csökken kötés közben
a reklámbeli ragasztó meg megint nem jó, mert ha jól emlékszem az valami oldószeres trutymák, ami száradás közben összemegy
[ Szerkesztve ]
"Aki szívből él, az élből szív"
-
becuszabi
aktív tag
válasz sanyixXx #5672 üzenetére
hol lehet ilyen jó üzleteket kötni?
Ha nem akarsz csapágyházat fúrni, akkor marad a ragasztás (valami jó kis kétkomponensű). Azzal viszont előfordulhat, hogy a festékhez ragaszkodni fog, a műanyag bigyóhoz viszont nem biztos (attól függ, hogy az miből van). Kétoldalas ragasztókkal ugyanez a gond.
Én ezt úgy oldanám meg, hogy a műanyagba furnék 1-2 lyukat (2-3 mm átmérőjűt) és amikor felragasztanám a még képlékeny ragasztóval, akkor az áttüremkedne azon és kikeményedés után nem engedné, hogy a bowden mozgásakor elcsússzon a csapágyházon.
-
tr00p3r
addikt
kikapcsolódásként. biztos mindenki bringázik ebben a szép időben...
-
sanyixXx
senior tag
válasz becuszabi #5671 üzenetére
azt is összefoltozom a hétvégén, már csak a lánc hiányzik csak olyan jó ajánlat volt a tárcsásítás, hogy nem lehetett ott hagyni. már majdnem én szégyelltem amagam, amikor fizettem
viszont beleakadtam egy apró bibibe. az outim csapágyházán nincs lyuk alul, ahova azt a kis bovdenvezető műanyagot kell felcsavazorni. még olyan műanyagom sincs mondjuk, de hogyan tudnám azt felapplikálni oda? valami ragasztó ott tartja a vázon? tök új a festés. én abban remánykedek, hogy ha odaragasztom, akkor a bovden majd odafeszíti...
mod: tetű helyesírás
[ Szerkesztve ]
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
sanyixXx
senior tag
megvan az új kerék- és fékszettem. LX hidrás tfék és XT agyas Single Track kerekek. a felniken lehet könnyítek még.
most már csak összerak, lefotóz, megmutat, többi irigykedik én meg tekerek vele
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
nagyúr
Jahh, bemész egy boltba, ahol jóban vagy az arcokkal, és kérsz tőlük, hátha van maradék, de ha gondolod, akkor kérek neked nagykerből.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Nem is arról van szó, hogy nem illik, hanem arról, hogy meglehetősen furcsa szögben fog állni a szarv, mivel a kormány végei hátra- és felfelé állnak, egymással tompa szöget bezárva, ezért a szarvak kifelé fognak állni a bringa síkjából. Arról nem is beszélve, hogy rém hülyén néz ki.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
veterán
válasz becuszabi #5666 üzenetére
Akkor asszem beruházok egy olyanra tavasszal. Már régebb óta nézegettem, de mostmár aktuális lesz, mert a mostani kezd szétnyílni középen Igaz van benne már "pár" km.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
becuszabi
aktív tag
Ha a Conti külsőről van szó, akkor szerintem jó (nekem is van, aszfalton azt használom), nem a legkönnyebb az igaz, de nem is fogsz vele defektet kapni. Oldalt ugyan vannak bütykök, de terepen azért nem túl jó (bár semmi gond nem volt vele a száraz erdei úton).
-
becuszabi
aktív tag
A féktüske helyére való bigyóra gondoltál? Én oda valami gyógyszeres kupak tetejét, vagy egy műanyag csavart fogok behajtani. Kétlem, hogy ilyen kis vackokat lehet kapni (mint áru). Max nagy forgalmazóknál, vagy szervizekben, ahol az ezzel kapott vázakról esetleg megmarad.
-
Krinya
tag
válasz becuszabi #5662 üzenetére
csőpumpafogóval. Ahol tört, odáig csavartam be egy csavart, hogy ne törjön. Hát tört
egy gyárilag 54ezres váznál, azért ez egy picit durva.Apropó, olyan vféktakaró kupakot lehet kapni valahol? (Konámban volt)
[ Szerkesztve ]
Nincs oda nem illő alkatrész, csak gyenge felhasználó
-
Bikeman
aktív tag
El tudom képzelni, viszont, ha garis, akkor pár hétig lehet, keró nélkül leszel, hacsak nem veszel azonnal egy másikat, és azután a garis árát levásárolod a boltban, én így tettem. De még az egész bringát is be akarták vinni a nagykerbe 2 hétre, mondván hogy rendeltetésszerűen használtam-e, de erről le lettek beszélve..
Egy ilyen kazetta test ára kb. 5k.Nekem teljesen random módon csinálta, volt, hogy egy meredek utca végén álltam, és ki akartam fordulni, jobbra néz senki-balra néz, jön valaki, de még beférek, indulnék, kicsit indul a bringa, de egyszercsak kattan/reccsen egy nagyot, tudok tekerni egy "felet" üresen, és sáv közepén találtam magam. Hálisten az autós le tudott fékeznii, meg azért nem jött olyan gyorsan, mert pont abba az utcába akrart befordulni, mondjuk ez mák volt,de ekkor mondtam, hogy elég belőle.
De ezelőtt még nyáron, simán csinálta akkor is, ha egyenes aszfalt úton tizenöttel mentem fagyival a kezemben...[ Szerkesztve ]
-
becuszabi
aktív tag
540-es (trekkinggel kezdtem kb. 10 éve, ott is rövidebbre szabtam, mert ez a kényelmes)
Az eredeti hajlított 660-as, de a második túra után lecseréltem, mert fájt tőle a vállam hegymenetben.
Ezt most kb. 620-ra tudnám levágni úgy, hogy minden elférjen...ha lemondanék a kormányszarvról, akkor kb. 580-ra...ezzel már lehet, hogy meg tudnék barátkozni (további csökkentés más csak fékváltókarral menne).
A héten cserélem a bowdenezést, meg a váltórendszert, ha már úgy is szét lesz szedve, lehet, hogy kipróbálom, aztán ha nem jön be, marad a bevált 540-es egyenes."Aki szívből él, az élből szív"
-
-
nagyúr
válasz becuszabi #5652 üzenetére
Én 680-assal megyek, ez a kategóriában keskenynek számít, mondjuk egy 740-eshez képest. Namost, nekem elég széles a vállam, de a 740-essel szentem képtelenség elférni bárhol is. Nekem a váltókarok, fékkarok éppen elférnek a 680-ason, de ugye a fékkarjaim egy ujjasok, így nagyon bentre kell tennem, és így az XT kijelzői már pont a "kanyarban" vannak. Szal úgy éppenhogy. Ellenben normál fékkarokkal szentem simán elég kell, hogy legyen egy 640-660mm-es kormány. Az már csak nem lenne túl széles. Mekkora a mostani?
-
becuszabi
aktív tag
válasz Bikeman #5651 üzenetére
Kezdetben a K. Caldera-val én is csak CC/túra használatig mentem el, nem is aggódtam, de tavaly nyár óta a G. Trance birtokában gyakran agresszív CC-be hajszolnak a cimboráim
Amúgy Acor márkájú ez a mostani...tudom, átlagos taiwan-i cucc.
Mindenesetre szerintem le fogom cserélni egy vastagabb falúra
(viszont ha te is azt mondod, hogy a WCS megbízható, akkor azt megtartom a barátnőm készülő bringáján...az alig 50 kilójával csak nem fogja szétzúzni )Jorus: a hajlított kormány jó lenne, csak egyelőre a külön váltó-, fékkar, kormányszarv és egyebek miatt nem tudom elég rövidre vágni a kormányt. Nagy darab vagyok, de nincs 60-as vállszélességem ...vagy vannak olyanok is, ami nem sokkal a befogó után emelkedni kezdenek?
Vagy vegyek (DC) fékváltókart és akkor elfér?"Aki szívből él, az élből szív"
-
Bikeman
aktív tag
válasz becuszabi #5649 üzenetére
Ha ez jelent valamit, akkor nekem egy olcsó, Kalloy márkájú, egyenes kormányom van, ami már 11 éves, igaz elég vastag a fala (kb. 2,5).
De láttam már törött kormányt, meg a használóját is, egyik sem volt szép látvány....
CC/túra használatnál szerintem elég sokat bírnak, aki másra használja (ugrabugra, DH, stb.) annak érdemes figyelgetni/parázni/lecserélni.
Nem írtál márkát, de ha pl. Ricsi bácsi WCS-je pl. akkor nem aggódnék. De ha veszel, akkor -szerintem - egy vastagabbat szerezz be majd a biztonség kedvéért.
-
nagyúr
válasz becuszabi #5649 üzenetére
4 éve használom a Ritchey Rizer Pro-mat, elég sokáig ment vele DH is. Kutya baja. Ha normális mionőséget veszel, nem kell emiatt aggódnod.
-
becuszabi
aktív tag
Tört már el valamelyikőtök bringáján a kormány? Mennyire valós ez a veszély?
Valahol azt olvastam, hogy 1-2 évente illik lecserélni.
Az enyém kb. 2,5 éves, ráadásul vékonyabb falú (kb. 1-1,5 mm) és egyenes.
Az eredetileg vele adott kormány tekintélyes falvastagságú volt (kb. 3 mm), de mivel hajlított, a szükséges rövidebbre vágás után nem fértek volna el a kezelőszervek.
Lehet, hogy nem véletlenül adták vele ezt és azóta az életemmel játszadozok?"Aki szívből él, az élből szív"
-
raczger
őstag
válasz Bikeman #5646 üzenetére
2 hónap mégiscsak 2 hónap annyi idő alatt kijön egy baja, de egy újnak.. na de kíváncsi leszek azért mi a baja
az xt-től meg szerintem nem nagyon kell elszállni (nekem is az van, 2008-as), mert elég nagy különbség van az xtr-hez képest meg egyik havernak is tönkrementek elég hamar az xt racsniaiwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Bikeman
aktív tag
válasz raczger #5643 üzenetére
Én két hónap után küldtem vissza garba. Pedig XT volt...
Gumikhoz: sikerült még tavaly szereznem egy darab zsírúj kevláros Pana Dart külsőt és még made in japan . (meg szerzetem egy ugyanilyan alig használtat is). Sajna igazán jó, direkt első kerékre tervezett gumit már nem igazán kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Pinya007
aktív tag
válasz Kephamos #5644 üzenetére
Ne cseréld fel a kettőt, nem előnyös, ha a kopott hátsót előre teszed: Yasec mester tanácsa
Én is felcseréltem, be is igazolódott az intelem, sokkal rosszabb ha az első kerék nem tapad!
Ezentúl én is külön cserélgetem őket majd.Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
Ariadne
őstag
válasz Kephamos #5640 üzenetére
Hú, remélem te nem fogod ki, amit én fogtam ki anno, a gyári Kbix egy hónap intenzívebb használat után kb. centis hasadást produkált az oldalán, és mindezt épp egyszerű aszfalton menve. Gyári hibás lehetett... Persze mindez márc. 15-én történt, az egyetlen időpontban, amikor a Hűvösvölgyből hazafele tolva tuti nem találok nyitva keróüzletet, csak a kirakataikat nézegethetem, mert hát ugye pótkülsőt nem hord magánál az ember...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
Legszimpebb árú szerintem a Smoke és a Dart, elég régi tervezésű jószágok, nem a legkönnyebbek, viszont jól bírják a gyűrődést.
Nálam a cross bringán Schwalbi Land Cruiserek vannak, tökéletesek, de montin is dicsérte más is, ideális mindenes. A montin meg Speci Resolution van, pár hete ámultam csak, hogy mindenki csúszkált a jeges, havas úton, én meg nem, pedig nem vagyok ügyes. Szóval bejött, de aszfalton rövid távon is keserves persze, igazi terepjáró.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Kephamos
addikt
válasz tr00p3r #5636 üzenetére
Mennék, csak messze van.
-------------
Egy kerékPHározás szerintem is jó ötlet lenne, már nekemis megfordult a fejemben.
-------------
Én Kbix nomad 2.0 abroncsot használok. Amintázattal meg vagyok elégedve, az annyagával már kevésbé. Nyáron forró aszfalton egy-egy nagyobb fékezésnél elkenődött, majd kb 20 centit csúszott, mire elkezdett fogni. most meg hidegben nagyon kemény volt, alíg fogott. Lehet, hogy már öreg, és azétr nem az igazi. -
Fáraó
őstag
válasz tr00p3r #5626 üzenetére
(a félkövér és dőlt szöveg nem megy valamiért!!!)
Nem lehet közben enter, azért nem dönti az egész szöveget.Külső. Nekem Panaracer Dart + Smoke kombó van a kerómon. Városban egyenesen haladva "megfog", már kis kanyarokban is eléggé kapaszkodik, tererpen viszont király.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
tr00p3r
addikt
a vetítésre senki nem jön??
-
Krinya
tag
Köszönöm! Felírtam a listára, valamikor jól megnézem őket élőben.
A Smart Sam szimpinek tűnik, főleg az ára.(tavasszal nem csapunk egy KerékPHározást valahol?)
-
Pinya007
aktív tag
Én tavaszra Schwalbe Smart Sam-et fogok venni, ennek is kis gördlüési ellenállást írnak, emellett terepen is megállja a helyét.
[ Szerkesztve ]
Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
tr00p3r
addikt
Szia,
Én a városba a Conti Double Fighter II-est használom 1.9-es méretben. Terepre meg a Conti Speed King 2.1-et vagy van még egy Schwalbe Fat Albert-em 2.3-as méretben. A maratonokra a SK 2.1-et viszem majd vagy beszerzek majd még Schwalbe Smart Sam-et vagy Racing Ralph-ot.
-
nagyúr
Én túrázni 2.3-as Continental Vertical Pro-kat használok a Yetimen, ha kisebb gépem is lenne, akkor SpeedKing lenne fönt. Nagyon jó gumi, próbáltuk.
-
Krinya
tag
Keresnék egy olyan gumit, aminek alacsony a gördülési ellenállása betonon, de használható terepre is, és minimum 2.1 vagy 2.3-as.
Tudom, vegyek el ezek közül egyet... Eddig Ritchey Z-max-om volt (a sima), meg voltam vele elégedve, csak kicsit visszafogta a gépet a 2.3 méretével.
Az evolution-nal meg az a bajom, hogy nagyon keskenynek látszik. Nézegettem Continental külsőket, de egyiksem tetszik igazán.Ki mit használ, és milyen felhasználásra?
-
Pinya007
aktív tag
válasz tr00p3r #5626 üzenetére
Jó reggelt!
Nadrág, mez, alsóöltözet tisztítását én normál mosószerekkel oldom meg. Bringás ruhákat elkülönítve mosom. Mivel nem volt semmi extra előírás rájuk vonatkozóan.
Van pl egy Sherpa dzsekim, annak a leírásában figyelmeztettek, hogy technikai ruházatokhoz ajánlott tisztítószerrel tisztítsam (NICKWAX, GRANGER'S). Ezen mosószerek használata az imoregnálás végett fontosak.
Váltókarokat sikerült megtalálni?
Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
tr00p3r
addikt
Jó reggelt Szaktársak!
Először is meghívnálak titeket egy vetítésre a Bringabanda és az edzőm, Lőrincz Olivér, szervezésében a Bringavilág Kerékpárboltba.
[I]"Sziasztok,
Mozizzunk egyet: 24 Solo (kattints a linkre, hogy lásd a bemutatót - a film angol nyelvű.)
A 6x sorozatban 24órás solo világbajnok Chris Eatough ("Ítoff") 7. világbajnokságát és az arra történő felkészülést mutaja be a film drámai, fantasztikus felvételekkel.
Nem csak 24 órás menőknek! A film csodás tájakat mutat be, profi verseny szervezést, ismert nagy montisok nyilatkoznak amellett, hogy betekinthetünk Chris mindennapjaiba, majd elképesztő küzdelmébe az ausztrál Craig Gordonnal.
Cím: Bringavilág - Bp, V.ker Vadász utca 10.
Mikor: 2008. Február 01. 18.15 (kezdés - 18.30 - ne késs!)Várunk mindenkit, a belépés ingyenes![/I]
Üdv,
Oli & FD"(a félkövér és dőlt szöveg nem megy valamiért!!!)
Szóval akinek van kedve jöjjön el. Legalább végre találkozna egy-két PH-s bringás élőben.
MÁS:
Egyre több és jobb technikai és funckionális ruházat gyűlik a szekrényeinkben. Lélegző, izzadtság elvezető,softshell, szélálló, vízálló, therma fleece, coolmax és társai. Miután már egyikünk sem gyerek, hanyag vagy krőzus, felvetődik a kérdés, hogy hogy vigyázzunk a dolgainkra, hogy minél tovább élvezhessük az általuk nyújtott kényelmet és védelmet.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ki hogy tartja karban a techikai ruházatát? Olvastam sok helyen, hogy pl. az ilyen lélegző vízálló ruházatot nem szabad a normál ruhákkal együtt, sima mosóporral, mosni. Ehelyett egyéb speckó mosószereket kéne alkalmazni, hogy az adott ruházat megtartsa a tulajdonságait. Ki hogy csinálja?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz becuszabi #5623 üzenetére
Na de egy 15.000-es Pro vagy 24.000-es WCS szettet nyilván nem ad el 6k-ért, ebből gondoltam, hogy nyilván a Comp-ról van szó.
-
nagyúr
A legegyszerűbb, ha visszaviszed a boltba, ott hamarabb kiderül, mint ahogy itt távgyógyítani próbáljuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
becuszabi
aktív tag
Fokozattól függetlenül jelentkezik, vagy csak adott fogaskerekeknél?
Amikor a kattanás van, akkor érezni a hajtáson valamit (tehát mintha ugrana a lánc)?A bringa hátulját kézzel megemelve kellene tekerni és úgy produkálni a jelenséget, szerintem akkor kiderülne a hiba.
-
Krinya
tag
Sziasztok!
Van két zsír új Ritchey Z-max Evolution 2.1-es gumim. Még a papírfecni is rajta van.
A kettő egyben 6000.
Ha valakit érdekel, privi.(sajnos beszívtam a méretválasztást, ez inkább 1.9, mint 2.1...)
-
becuszabi
aktív tag
-
raczger
őstag
hát szerintem a hátsó váltó lesz picit rosszul beállítva:
nézd meg a hátsó váltónál, ahol bemegy a bowden ott van egy kis tekerő, na azzal játszogass, mert azzal tudod finoman állítani hogy lejjebb vagy feljebb álljon a váltó, és akkor talán jó leszwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
ZakRob
senior tag
Az mitől lehet hogy tekerek a bicajjal aztán gurulok, esetleg visszafele hajtok párat. Aztán megint elkezdek tekerni és hátul egy kattanás kiséretében ugrik valamennyit az egész hajtás? Van olyan amikor nem csinálja, de legtöbbször igen, elég idegesítő. Deore váltó és simano fogaskoszorú van rajta, ja és vadiúj a bringa.Valamit rosszul állítottak volna be?
Visszavinni egyenlőre nem akarom, nem a közelben van az üzlet, ha tudnátok adni valami tanácsot mit nézzek meg jó lenne. -
bmx powa
tag
tudom hogy statikai elem. ettől függetlenül mondtam hogy valami integrált zár lehetett volna...
amúgy meg sok helyen ahová beviszed, ott is le kell zárni...MOD: Kephamos: nah végre valaki, aki ért ahhoz hogy hogy kell eladni a cuccokat
[ Szerkesztve ]
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
nagyúr
válasz bmx powa #5607 üzenetére
Akkor még egyszer: a drót statikai elem, nem lopásgátló, csak a gyártó próbált humoros lenni. Összecsukható bringát meg azért vesz az ember, hogy összecsuklya, és magával vigye.
[ Szerkesztve ]
-
bmx powa
tag
úgylátszik a pumánál ismeretlen a kisebbség szó...nah mindegy...
Ariadne: örülök hogy tetszettMOD: szerintem lehetett volna rakni erre valami integrált zárat is, vagy akármi...de ez így, ebben a formájában nem frankó. meg aztán tuti lehet kapni hozzá pótdrótot, hogyha elhagynád, vagy vmi, és így aki ellopja, az is meg tudja azt venni...
[ Szerkesztve ]
-
bmx powa
tag
és ezzel persze úton-útfélen tisztában vannak a cigányok
-hee gazsi, dik, pumá bicáj!
-persze lakatos barátom, kérlek, csakhogy ha a dróthuzal nélkül visszük el ezt a kerékpárt, akkor nem elég stabil, és könnyen kettétörhet alattunk, kedves barátom. Javaslom, keressünk másik prédát.mennyire reális...
-
Ariadne
őstag
válasz becuszabi #5602 üzenetére
virtually = gyakorlatilag. El tudja, vinni, de tönkreteszi. Mondjuk határozottan szívesebben venném, ha a lopós ember betört orral, fejét fogva ülne pár km-rel távolabb az út közepén, mintha fél óra múlva már túladna a cuccon... Ejj, még rágondolni is borzalom. Mármint az utóbbira, az előbbi igazán szívderítő látvány.
mod: A javíthatóság pedig valahogy úgy lehet gondolom, hogy eleve a vázhoz képest gyenge alkatrészt tettek arra a helyre, ahol a legnagyobb erő keletkezik ilyenkor (két fél találkozási pontja esetleg, vagy a pálcika felsőcsőhöz csatlakozása?), így azt egyszerűen kicserélik. Gondolom én.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz becuszabi #5600 üzenetére
Mondjuk az ember összecsukható bringát azért vesz alapvetően, hogy ne kelljen otthagynia sehol. Eltekersz az irodaházig, összecsukod, zsákot rá, hónod alá kapod, és leteszed az asztalod mellé.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest