Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
Dirtyz,
Idén is mész Zerge táborába?
-
bbazsy
őstag
hali
hayer hfx9 -el mit tudok kezdeni, ha ereszti az olajat ismét?
fékkar tartályából. 3x vittem már szervízbe, legutobb (is) ez volt. akkor probike rakott bele uj tartaly zarot+tomitest. sokaig nem bírta, most ismét a kormánynál fog be
mi lehet még a gond, hova vigyem, ki ért az ilyenhez? (lassan már ráköltöttem egy új fék árát, szal sokat szenvedni már nem akarok vele...)
-
rii
nagyúr
köszönöm Neked is, és becuszabi-nak is a kimerítő segítséget.
az az igazság, hgy még értelmezni nem igazán bírtam
DE...!!
de az általatok írt csavart megleltem, voltaképp a fékpofa tartó csavart, kilazítottam, majd majd hátraestem, mikor megláttam a fékpofák tükörsima felületét. hiába két év az két év
gondoltam megcserélem az első + hátsó fékpofákat, de az elsők is gyönöyrű tövig kopottak, és tükörsimák voltak.
úgy oldottam meg a gondot, hogy a fékpofákat tartó szár ne érjen a gumihoz,
- hogy a fékbovdent kiengedtem jobban, így már olyan távol keróltek modnjuk a fékpofák a keréktől, hogy a fékkkat tövig való behőzásával se tudtm vpoolna fékezni
- de a fékpofákat meg közelebb vittem a felnihez alátétekkelde azt a kis csillagcsavrhúzós csavarra visszatérek majd nemoká', ha veszek új fékpofákat

-
becuszabi
aktív tag
Van valakinek tapasztalata Sun Ringle Dirty Flea kerékagyakkal kapcsolatban? Nem sok véleményt találtam róla.
-
Bikeman
aktív tag
Pont olyan első agyam van, mint neked a hátsó. Egy kis darab tökéletesség.

-
válasz
tr00p3r
üzenetére
Az attól függ, hogy Ned mien idősnek néz ki benne.
Mert ugye idén lesz 53.
Egyébként nemrégiben linkeltem a 2004-es gépemet, ami full Saint-tel volt szerelve, Manitou Swinger 6-Way taggal, Marzo 888-cal, szal nem történtek olyan nagy változások 4 év alatt, csak valszeg a filmben régi felvételeket használtak fel. Jó eséllyel a '90-es évek derekáról, a monti hőskorából. -
tr00p3r
addikt
A Nokia Sports Tracker-t ismerítek?
-
válasz
Dani_kp
üzenetére
Ez a Marzo csillapítórendszere, semmi extra, megakadályozza a teló lekoppanását, a nyílt olajfürdő meg ugye a legjobb csilli rendszer, nem kell kenni a telót pl. Kétoldalinak meg azért kétoldali, mert mindkét lábban ugyanaz a kialakítás található meg, a belsőségek szimmetrikusak.
-
tr00p3r
addikt
Pénteken kaptam Olivértől egy újabb montis filmet. Ned Overend: Performance Mountain Biking címmel. Egy nagyon jó kis technikai segítség. Elmagyaráz sok technikai fogást, többek között a következő dolgokkal foglalkozik érdemben:
- váz méret választása
- pedálozás
- fékezés
- váltás
- mászás
- ereszkedés
- akadályok leküzdése (bunny hop, etc.)
- letörések
- kanyarodásés még sok más.
Idézet az XTERRA.hu-ról:
"Aki egy kicsit is utánaolvasott a mountain bike történelemnek, biztos ismeri Ned-et, aki az mtb sport egyik, ha nem a legnagyobb alakja. Az amerikai montis már 1990-ben XC világbajnok volt. Na igen, nem mai gyerek, viszont még mindig eredményesen versenyzik és mellékesen készített egy filmet, amiben megmutatja az alapvető XC montis technikákat, le, föl, kanyarban, letörésnél, tárgyak átugrása és minden amire egy versenyezni, vagy csak hobbiból montizni szerető sportolónak szüksége lehet.Nem mellesleg XTerra világbajnok is..."A film amúgy valahogy a 90-es évek elején-közepén készülhetett. Oldszkúl fully-kal, régi Specialized bringák, "kezdetleges" sisakok, stb. Tanulságos film.

-
Ariadne
őstag
válasz
tkazmer
üzenetére
Burgenland keróstérkép, interaktív link A fenti régióra kell klikkelni és aztán a térképen lent a "Radweg"-re. Nem tudok németül, de egy Fertő-tó kör alatt ezt megjegyeztem, ez a keróút.
Értelemszerűen a Neusiedler Radweg lesz a ti célotok.Hatalmas élmény, érdemes kipróbálni a kompot is, Mörbisch és Illmitz között. Mi tavaly úgy mentünk, hogy Sopronig vonat, onnan keróval át Fertőrákoson a határátkelőnél, ott van a túloldalon Mörbisch (Fertőmeggyes). Mi itt laktunk és innen indultunk (kedves rokonaim ott laknak - magyarok -, és van egy kis panziójuk is ott, abszolút egyszerű, néhány szoba tusolóval, fűtés nincs, de tiszta, rendes hely), Neusiedl-am-See-ben kiéhezve benyomtunk egy-egy finom pizzát, míg versenykerósok zúgtak el mellettünk. Épp tókerülő országútis verseny volt ugyanis.
Aztán Illmitzig gyönyörű védett környezetben mentünk, ilyen mocsaras rész az, vízimadarakkal, ahol csak keróút van, autók egyáltalán nem is járhatnak arra. Illmitztól meg komppal vissza. De idén végig kerüljük, bár a magyar oldalról rosszakat hallottam. Az osztrák fele tökéletes, sima, végig nagyon részletesen jelzett utak vannak. Egy keróstérképet azért érdemes kérni valamelyik helyi utazási irodában vagy turista infóponton, van ingyenes.Remélem nektek is tetszeni fog.

Ja, egyébként egyik részén valahol májusban gyönyörűen virágzó cseresznyefák vannak végig a keróút mellett, a Kirschenradweg vagy mi szóra keresve gugli kiadja biztos.
-
Fáraó
őstag
válasz
tkazmer
üzenetére
Osztrák oldalon nagyon jó a kerékpárút, ha jól emlékszem a B10-en kellett végigmenni. Ezt a kerékpárutat úgy képzeld el, mint egy egysávos, elég széles tökéletes állapotú aszfaltutat. Magyarországi, azaz teljes kerüléssel 100km környékén van, ezt gyorsan, fél nap alatt le lehet tudni. Ha csak osztrák oldal kompozással, akkor az kb. 70-80km.
-
-
-
tkazmer
addikt
húsvét utáni héten tervezünk egy rövid kis biciklitúrát a fertő tó körül. elég egyszerűen képzeljük el, vinnénk magunkkal sátrat, stb, nem gondoltunk hotelben lakni.
Tud valaki ott olyan helyeket, ahol biciklikkel biztosan lesátorozhatnánk? (3-6 fő, még nem dőlt el a létszám). 2-3 nap van szánva a dologra, jó lenne, ha legalább az egyik helyen lehetne fürödni is...
Ezen kívül van valami jó kis biciklis térkép a környékről? Az se baj, ha gps-hez való, de akkor lehetőség szerint garminhoz vagy tomtom-hoz készített legyen, ugyanis ezekhez van szoftverem.
Ja, és volt már valaki arra? Ha igen, akkor kb milyen az út minősége mondjuk a balatonihoz viszonyítva? Hány km lehet körbe? -
Digital
addikt
Egy órája elsuhant elöttem egy narancs KTM monti....hmmmm....

-
Hasek
Közösségépítő
Hello!
Nos be kell látnom, hogy igen csak elragadott a biciklis világ. Lassan kész az új bringám, amit saját magam építek fel, és már alig várom, hogy kipróbálhassam. Egyenlőre még 1000+1 darabban van, de már minden készen áll az összeszerelésre. A kerekekkel már kész vagyok:
Első kerék:
Hátsó kerék: (ami köszönök Raczger-nek, hiszen tölle vettem a nagyját)
Vélemény?
-
becuszabi
aktív tag
Nem lehet, hogy a kerék rosszul van bent a helyén? Ha a tengely elmozdul a villapapucsban, akkor a kerék síkja nem lesz párhuzamos a váz síkjával. Ha a bringát fejre állítod és az egyik végéről megnézed, hogy hogyan állnak a kerekek egymáshoz képest, akkor ez látható lesz.
Régebbi, komolyabb acélvázaknál használtak ilyen állítócsavarokat. Ennek hiányában a szemmértékre kell hagyatkozni, be kell állítani a párhuzamosságot, aztán jól meghúzni a tengelyt rögzítő csavarokat (vagy a gyorszárat).
A Fáraó által említett állítási lehetőség is oké, de szerintem az csak akkor játszik, amikor a kerék már középen van és pl. a fékkar meghúzásakor nem egyszerre történik meg a fékpofa-felni érintkezés (mert mondjuk valamelyik fékpofa valamiért jobban kopott el, vagy valamelyik visszahúzó rugó meggyengült a másikkal szemben, stb.).Az acélvázas trekkingemnél hasonló helyzet volt, de ott a párhuzamosság beállítása után sem volt középen a kerék (talán mert én fűztem?
), ott a kónuszrögzítő csavarok eltérő vastagságával sikerült megoldani (lusta voltam újrafűzni, melóba járni meg jó volt úgyis) -
Fáraó
őstag
Először is úgy állítsd be a fékpofákat, hogy azok csak az abroncsot fogják. Ezt leginkább úgy tudod elérni, hogy kicsit kilazítod a fékpofákat tartó imbuszokat, majd kétkézzel összeszorítod a két fékpofát tartó kart, ezzel rászorítod a fékpofákat az abroncsra. Aztán beállítod a pontos fékezési felületet -pontosan hol feküdjön fel a fékpofa gumi része a felnire-, és ráhúzod imbusszal a fékpofát az azt tartó karra.
Aztán csillagcsavarhúzóval a fékpofát tartó kar forgáspontja alatt van egy kis csavar. Azok csavargatásával tudod állítani, milyen távol legyen a fékpofát tartó kar az abroncstól. Mind2-t állítsd! Igazából ilyenkor benne lévő spirálrugó "erősségét" állítod.
Jorus: Köszi a segítséget papucs ügyében!!!
-
rii
nagyúr
na hogy én is segíccsek' mán, így kell offolni több enter-es részt ..
megírod .. kijelölöd az egész off-ba tenni kívánt rész
majd megnyomod a bekezdés, és utána az OFF gombokat ...példa:
[OFF]off - egy fogg gombbal
offoff[/OFF]
[OFF]
off - off gomb, majd bekezdés gomb
off
off[/OFF]
off - bekezdés gomb, majd off gomb
off
off -
rii
nagyúr
hello
nem tudm értelmesen leírni most mi a problémám, sietben kell nagyon
szóval az a gondom (kt hétr szenvedés után most vettem észre, hogy mi is történt) hogy a fékpofákat tartó fekete fémszárszárak közt nem pont középen helyezkedik el a kerék....
amúgy a villákhoz képest nem tudnám megmondani, hogy ha valami nem is középen helyezkedik el (kerék, fékpofákat tartó fémszárak) akkor mi is lenne az
de a lényeg az az, hogy az egyik fékpofákat tartó fémszár közeebb vn a gumihoz, másik meg távolabb, és a közelebb levő szár fékezés közben, voltaképp már előtte hozzáér a gumi oldalához, pontosabban az ott levő bazi nagy rücskökhöz, és emiatt nyiiknyiknyik hangja van, sebsségtől függ a hangmagsság persze
nagyon jó "vigyázz jövök"-jelzés, de én fékezni szeretnék inkább )-:
ami jelenleg nem megy, a hátsó fékkel a féktávom jó ha nem megy 500 m föléelső fékkel meg csak úgy tudok fékezni, ahogy text-boy (remélem jól írtam a nevét, így több mint 1 év távlatból, és nagy kapokodás közepeette) írta annó, hogy ha baj van, gyorsan az ülés mögé helyezem a súlypontom, és akkor már nem állok fejre.
de vizes időben, meg földes úton ez veszedelmes, no meg kanyarban
PLS HLP M!!!!!!!!!!!
-
Jancsi
aktív tag
[OFF]
Ariadne
Vizsgaidőszak utáni leépült agy és némi szabadidő csodkára képes
Még alakulni fog, kap majd egy pár új felnit, hangulatomtol függően vad fűzéssel és valami beépített lámpát hátulra.becuszabi
Esélyt kell adni a tolvajoknak is
Azért van amúgy ott, mert éppen vitte vissza a kormány evágása után, haverhoz. Nagyon örült neki, a fűrészlap sima lett mint a babapopsi (volt benne anyag rendesen, több mint 60deka volt a kormány amikor még egészben volt)
[/OFF]Debreceniek figyelem!
Alleycat DebrecenbenTöbb sort nem akar off-ba tenni?
-
Jancsi
aktív tag
Lassan de biztosan fejlődik a városi gépem, amivel megalkotom az extrem fixi műfajt.
Levágtam a kormányt és beleépítettem két picike kínali lámpát ( az elemcsere érdekes lesz mert elöntötte a kormány belsejét a ragasztó, majd keveset használom, úgy tovább tart
). Egy kép ízelítőnek Télen még terepen is töjó, fagyott földön gyorsabb mint a monti. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Voca
csendes tag
-
válasz
Digital
üzenetére
Állítani az előfeszítésen tudsz, bizonyos határok között, de ugye általában egy átlagos bringással számolnak, aki rendszerint 75 kg-ot nyom.
Ha ez nem elég - nem szokott az lenni - akkor jönne a rugó cseréje keményebbre. Nálunk fejlettebb piaccal rendelkező országokban ez működik is, itthon teljesen reménytelen vállalkozás sajnos.
A bringa maga jó, ha 170k a határ, akkor én az Ultra Fun-t venném meg, még némi pénmz is marad egy-két dolog cseréjére. Olyan bringát meg nem fogsz találni, amiben a villa 100 kg fölötti harcosokra van optimalizálva, tehát csak emiatt nem érdemes másik bringát keresni.Ha nem ennyire határozott az elképzelésed, akkor ugye célszerű belőni, hogy mire használnád a gépet. Mert nem is biztos, hogy feltétlenül montira van szükséged.

-
válasz
Digital
üzenetére
Az SR XCR-t én személy szerint egy finomabb pumpálással letudom ütni, pedig "csak" 108 kg körül vagyok. Pont most volt nálam egy Tempest, abban is ien teló volt, max előfeszítésen is puha volt a rugója. Ezért írtam, hogy mivel te nehezebb is vagy, egy járdaőadkán is le fogod tudni ütni majd a villát. Ez azt jelenti, hogy kimozogja a teljes útját, majd a rugó teljesen összenyomódik, a fém alaktrészek (nyomórúd feje, csillapító fej) kellemetlen hang kíséretében egymásnak verődnek. Különösebben nem tesz kárt persze a villában ez az ún. lekoppanás, de ugye, ha az út felét beüli már alapból beüli a villa azzal, hogy ráülsz, akkor ott valami megoldást azért kell keresni. Erre írtam az MCU-s tippet.
-
válasz
Digital
üzenetére
Jó kis motyó, bár valszeg a villát össze-vissza fogod verni. Ez persze stílustól is függ, de előfeszítve sem lesz elég kemény. Esetleg kitömheted a rugót MCU-val, nekem anno az bejött.
A másik gyenge pontja a gépnek, a harmatos tárcsafék. Ez sokkal könnyebb embereket sem igen fog meg, nemhogy téged. Szerintem vagy az Ultra Fun-t vedd 155-ért, aztán később, ha tudod, merre szeretnél fejleszteni, tuningolni, akkor célirányosan arra tudsz költeni. Ez valszeg a teló lesz egyébként. Vagy pedig az Ultra Line-t vedd meg 181-ért, az pont egy fokkal jobb felszereltségi szintet képvisel hajtáslánc terén. Plusz ezt már disc-es aggyal szerelik, magyarán, ha később tárcsaféket szeretnél venni, nem kell az agyat kicserélni, a kerekeket újrafüzetni, stb, ami az Ultra Fun esetében ugye fennáll.Egyébként, ha megfigyeled, a 260k-s Ultra Sport-ig egyik gépen sincs tárcsa-, csak V-fék. Ez persze nem véletlen, egy jó minőségű tárcsafék nem olcsó dolog. Olyan tárcsát azonban, ami nem az igazi fékerőben, nem érdemes megvenni csak azért, hogy elmondhassuk, tárcsasfékes gépünk van.
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Tavaszra bringát szeretnék venni,őt néztem ki. Egy haveromnak is ilyen van,szerinte pöpec gép. Véleményeket,tapasztalatokat várok! THX
Keveset mozgok,ezért is vennék bringát,szegénynek most 120kg-t kellene cipelnie
-
becuszabi
aktív tag
sanyixXx: ááá...3 hete jött meg a még tavaly megrendelt ebike-os cucc (fékek, váltókarok, h. váltó, bowdenek, stb)
Köszi mindenkinek a megerősítő véleményt, a karok maradnak a tárcsás oldalon.

Vázvédő fóliát honnan a legegyszerűbb szerezni (átlátszót)? Autós, motoros boltokban árulnak ilyet, vagy inkább dekorácós cégeknél érdeklődjek? Bringaboltokban csak a méretre vágott típusból van, méretük, számuk is limitált, tehát elég korlátozottak a lehetőségek, hogy hova ragasztom (és mondjuk a mennyiséghez képest kicsit sokaltam is az árát). Láttam öntapadós fóliát egy kreatív boltban, de elég vékonynak tűnt (meg lehet, hogy a ragadóképessége is gyengus).
-
Nekem meg elöl, hátul átütőtengely van.

Ariadne: mail megy, egyébként nincs nagy gond.
-
Voca
csendes tag
Sziasztok!
Tudom ez egy láma kérdés de csúszópapucsos vázban lehet hátul gyorsszáras tengelyel ellátott agyat használni?

-
sanyixXx
senior tag
-
Dani_kp
addikt
Hali.
Nos volna egy kérdésem. Most építek egy bringát street/dirt használatra és eredetileg ugy volt h egy sr suntour XCR 120 MM-es teló lesz benne (ez haveré "volt" de nem épüt meg a montija, és bmx-ezett) és most visszakéri (mert még ki se fizettem
), mert eladja a bmx-et és montizni fog ő is. Nos akkor az lenne a kérdésem h egy Sutour DURO-E teló jó volna e a prodigy 981 cromo vázhoz? (tehát nem lenne e túl hosszú illetve bírná e a kiképzést?). vagy mit ajánlanátok 20-22k.-ig használtan!? -
becuszabi
aktív tag
Új bringát rakok össze a párocskámnak (ja, Nőnapra
) és van egy kis dilemmám.
Az első keréknél a gyorszár karja melyik oldalon legyen? A tárcsa oldalán kevesebb a hely, de a zár feje és karja is védené a teló negatív légkamrájának szelepét. A másik oldalon több hely van, ott "csak" a viszaútcsillapítás tekerentyűjének sérüléseit hárítaná.
Mondjuk a hátsó keréknél is a tárcsa oldalán van a kar (de talán csak hagyományból és mert jobbkezes vagyok, így amikor pl. kormányra rakom a gépet, teszem vissza a kereket, a jobb oldalra eső kart könnyebben el tudom fordítani).
Itt Shimano-techdocs nem törnek pálcát egyik megoldás fölött sem, max. annyi van, hogy a kar beleérhet a tárcsába.
A saját bringáimnál elől vagy az átütőtengely, vagy a V-fék miatt nem merült fel ez a kérdés
A másik, hogy merre nézzen a kar?
Itt pl. Hauser azt írják, hogy elől a villa szárával párhuzamosan, felfelé, hátul meg a lánc és támvilla között előre.
Ezzel kapcsolatban nekem az az elméletem, hogy ha valami susnyáson át csapatok és valamibe beleakad a kar (oké kicsi a valószínűsége, de hátha), akkor az kinyitja azt, a következő pillanatban jön egy bukkanó, amit már kerék nélkül hagyok el. Ezért én a kart mindig vízszintesen és hátrafelé állítom. Hülye elmélet?
Van erre szabály, vagy mindenki úgy csinálja ezt, ahogy a lehetőségei engedik és kedve tartja?
Ja, a gyorszár ilyen (a karja elég rendesen visszahajlik)

BBB BQR-01 -
válasz
sanyixXx
üzenetére
A kép a jelenlegi állapotot mutatja.
Saint fékeim egyébként csak egy 2 hónapos teszt erejéig voltak, 2004-ben, ezen a bringámon:
Manitou Swinger, Marzo 888, full Saint, stb. Azért nem tartottam meg, mert nem voltam megelégedve a fékerejével, azzal, hogy hamarabb felmelegedett, mint az előtte használt Hope, és lényegesen kényelmetlenebb volt a karja, mint a Hayes-nek. Ez utóbbi persze leginkább ízlés kérdése. A Mag azonban érezhetően erősebb fék, mint a Saint, ezért használom ezt.

-
Patrick
addikt
Nah kipróbáltam akecajt
Az ürés eléggé kemény
Egyenlőre más bajom nincs vele, szépen megy, az elős telo is tök jó, szépen dolgozik.
Sajnos nincs elem a mérőbe így nemtudtam lemérni sem a távot, sem a sebességeket, de ami késik nem múlik
-
Acél vázzal kb bárhova. Mármint bármelyik hegesztőhöz. Elég sok ilyen szaki van, persze nem a vázhegesztés a profiljuk, de ehhez nem kell különleges felszerelés, gáz és anyag, mint az aluvázakhoz.
Nekem is tört el anno acélvázam, és a szaki 5 perc alatt 800Ft-ért megheftölte.

-
Pinya007
aktív tag
-
Gyok2
senior tag
Rendesen elrepedt acel biciklivazzal hova erdemes fordulni?
-
Pinya007
aktív tag
Köszi a kimerítő választ, így már nincs nyitott kérdés.
Sheldon Brown oldalán sok hasznos információ van, tegnap nézegettem én is.
Aktív témák
- Adobe Photoshop
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ennyit nem adtam volna érte)

Ha kell egy példány, szólj. Lesz majd még a "Off Road to Athens" és a "24 Solo" is.

Levágtam a kormányt és beleépítettem két picike kínali lámpát ( az elemcsere érdekes lesz mert elöntötte a kormány belsejét a ragasztó, majd keveset használom, úgy tovább tart ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)