- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
bmx powa
tag
Nnna, rég jártam errefelé
Bemásolom az élménybeszámolómat a Tour de pelso-ról:"Nnna én is hazaértem Tour De Pelso-ról. Belógtam az A depóba, és40km-t mentem az élbollyal, a 40. km-nél a hosszú emelkedőn nagyondúrván megrángatták, itt leszakadtam. Később utolértek páran, és összeverődtünk, végülis 120. kilóméterig jutottam velük, amikoris olyan elviselhetetlenül görcsölt be a talpam hogy ki kellett hogy álljak. Az első 120km-en 38,6os átlagot mentem....Fogtam magam, leültem a kavicsba és vártam a szervízautót hogy felvegyen....csak nem akart jönni, úgyhogy NEGYED ÓRA ülés után nekiindultam ballábbal, jobbláb bant a vázban a kulacsok között. Így egylábas üzemmódban mentem 4km-t, és megint megálltam, akkor ért utól a mezőny (...), aminek a végén ottvolt a mentőautó. Kevertek nekem egy kulacsnyi kálciumos vizet. A pihentetés és a kálciumos víz megtette a hatását, tudtam folytatni a versenyt, összeverődött megint egy kisebb boly, és így értem be a célba 6órás idővel. Tehát 34-es átlagom volt az állással-szenvedéssel együtt, anélkül 35,4.
Az eredménylistán Szabó Péter néven keressetek, más nevezésével mentem.." -
bmx powa
tag
A max pulzus egyéni dolog, de ha egy áltagemberre érvényes képletet akarsz, akkor: 220-életkor. Ha lány lennél, akkor 225-életkor. A maxpulzus megállapításához elég egy pulzusmérő, és folyamatosan emelkedő terhelés. Mondjuk ha bemész egy jobb konditerembe, akkor ott a futógépek polar kompatibilisek, és van pulzusmérő mellkaspántjuk is hozzá. Beállítod a gépet mondjuk 5 fokos emelkedésre, 10km/h futásra
és mondjuk két percenként fokozatosan emeled a sebességet. Amikor már nem birod tovább, akkor leállsz. És közben természetesen figyeled a pulzusodat.De ha tesztet akarsz, akkor:
http://zerge.info/edzesterv.html És itt vannak. Mivel gondolom nem akarsz 10ezreket elkölteni és vérképet kapni, ajánlanám az Oliworld tesztet.Szerk.: a 220 minusz életkor dolgot Zerge és a Polar infója alapján mondom.
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
ahogyan azt előttem is említették, lődd be az árat. Lehetőleg olyat 40-50ezer és 4 millió forint között legyen. Ez alatt/fölött bajban lennék a tanácsot illetően.

-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Szerintem képzelődsz...Prohardver fórumon régebben Kiskubai néven írtam (minden más fórumon ez a nevem), csak rosszalkodtam még régen (lehettem vagy 12-13 éves
), és ezért kellett egy új név, és akkoriban még bmx-eztem. -
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Szia!
Nekem cs200cad van, ez abban különbözik a cs200-tól, hogy jár hozzá a vezetéknélküli pedálfordulatmérő. Tehát az óra ugyanaz, csak egy kiegészítő hiánya/megléte a más. Így tudok neked mesélni az óráról. Nagyon jó, pár na után átlátod rendesen a használatát, és minden megy simán. A vezetéknélküli pulzusmérőt idáig összesen 3 alkalommal zavarta meg magasfeszvezeték (szeptember óta használom), ez azthiszem bőven elviselhető, és más márkákkal is előfordul. A Polar cég nagyon ráfeküdt a pulzusmérésre, így ez nagyon pöpec funkció, pontos. Én azt javaslom hogy Zergénél vedd, mert nagyon korrekt. Nekem az első sebességmérő szenzor nem működött, visszavittem és helyben adott egy újat, fel is szerelte nekem és teszteltük is hogy működik-e. És csak azután mentem el, hogy működött. (nem gyakori hogy nem működik valami...) És megemlíteném még a számítógépre feltöltés lehetőségét, ez nekem eléggé hasznos.
Remélem elég infó

-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
ijjnye dejó volt! Napsütés, 19 fok, rövidgatya rövidmez!
A héten idáig 110km...Márciusban csak 440 jött össze sajna...nyárra havi ezernek meg kéne lennie...de inkább több
Rajtavagyok az ügyön!

-
bmx powa
tag
Közel vagyok a tűzhöz, ami ki van írva hogy akciós éppen, azt lehet hogy már másnap elviszik a kiskerek, de az akciós listát nem változtatják meg, amíg a többi cucc el nem megy. Én ezt tapasztaltam. És a meridánál is persze, drága a váz, de ott nem csak nevet kapsz azért az árért, hanem azért az árért elvárható minőséget. sőt.
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Ne menjünk már át apróhirdetőbe...NÉLKÜLEM!
Shimano 105 kéttányéros octalinkes hajtókarPH-sok bepróbálkozhatnak egy alkuval...
-
bmx powa
tag
Apropó octalink...
Ha valakit érdekel van eladó országúti hajtóművem
Shimano 105 (FC-5500) 3-4ezer km-t ment, van még benne km. 170-es hosszú, 42-53 as áttétel...
Shimano Ultegra (FC 6600) 100-150 km-t ment, 170-es hosszú, 39-53-as áttétellel.
Ha érdekel valakit, privi! (105: 12ezer, Ultegra: 16ezer. postát én állom.) -
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
?
ha arra gondolsz, hogy a lánc összemocskolja, akkor az nemgáz, az csak a felső peremét koszolja össze. -
bmx powa
tag
a pedált csak előkotortam a szekrényből, hogy ráüljek a bringára és beállítsam a nyerget.
Láncvonal fasza, most ezért nem fogok lőni egy képet
sima 2ezer ft-os monoblokk van benne, és csak képről laza a lánc.
hátsólámpa lesz. Amúgy SPD pedál lesz, mert az országútin váltok SPD-ről SPD-SL-re. -
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Schwinn váz (ingyen volt
)
Cromo villa
Shimano exage elsőfék
Avid fékkar
Shimano Dura Ace bowden
Shimano 2200 hajtómű
Shimano alivio tárcsás agy elöl és hátul (hátul másik tengely beletéve, és a lánckerék rácsavarozva a tárcsa helyére)
Elöl bikepositive street felni
Hátul Koliken felni (mindkét felni szinterezve)
Premium products markolat
Adrenaline kormány
KMC lánc
2,0-1,8-2,0 küllők
Ritchey nyereg
3ttt stucni
Schwalbe Blizzard gumik (országútiról kerültek rá)A pedál egy régi csula, csak azért raktam fel hogy ráüljek a nappaliban

-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Szépboldogbékés ünnepeket minden pedáltaposónak
Mostantól kezdve SPD helyett SPD-sl pedált taposok, a pedál egy pd-r540, a cipő pedig Merida road speed (kék-ezüst)
-
bmx powa
tag
én is mentem tegnap 48km-t...szar dolog az, amikor a napi kalória beviteled kb 800 kalória, és egy tekeréssel elégetsz 1500-at...kicsit majdnem eléheztem. megálltam a benzinkútnál és betoltam két csokit
odafelé hátszél, visszafelé szembeszél (több szembeszél volt, mert kör alakban mentem) és így kb 28 km/h átlag....átlagpulzus valahol 180 környékén (fölött)
Ma is kéne menni valamerre... -
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Nnna. Megvettem.
Rock Shox recon 351 u-turn pop lock karral.
-
bmx powa
tag
nna. Miért hívják a sort sornak, a kazettatestet kazettatestnek, a benne lévő dolgot racsnimechanikának (kalapácsok...stb)? a racsni az az, ahol mindez egyben van, és rácsavarod egy menetre.

Dirtyz: Én olvastam, nem ismertem ugyan de párszor segített nekem, és ahogy elnézem mindenkinek. Nagyon szimpatikus ember volt, nagy űrt hagyott maga után...

-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Van egy régebbi 105-ös váltóm ha érdekel
7sebességes rendszerhez való. Ha érdekel kép, dobj egy privit e-mail címmel amire küldhetem a képet. -
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Óóó nem, itt nem lesz akkora grammozás, mert ez a bringa két funkciót fog betölteni
Terep edzés, maratonra járás, néhány hétvégén viszont nyereg le, teló kihúz és irány valami hegy
Na meg már csak azért sem lesz grammozást mert nincs pénz
-
bmx powa
tag
Megfertőződtem
lehet hogy 2-3 héten belül megteszem az első lépéseket hogy legyen CC bringám
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Hát a szinteres az itt van Kecskeméten, de ha érdekel elküldöm a címét

Nekem is van itt egy szép 3ttt pipastucnim, majd fel lesz használva valamire
Ja és igen, szerkesztő vagyok azon az oldalon

Bringázzunk.blog.hu -
bmx powa
tag
A kormánynak túl éles a hajlítása, nem lehet pipastucnival felrakni, meg amúgyis az a-head merevebb sokkal
(Persze ha nem egy NJS pipastucniról van szó...)
A vázat kukáztam...
A láncfeszítő pedig a Dabomb műve, ha érdekel innen lehet rendelni: DABOMB
Az elsőkerék pedig alkalmi vétel volt egy fél éve, tehát az adott volt. -
bmx powa
tag
a piros hajtóművet én szintereztettem hogy piros legyen, akár a hátsó felnit és a lánckereket.
A merida S-es (asszem 48-51 a slooping miatt) a fixi pedig 57-57.pár héten belül új gazdája lesz ennek a fixinek, az új fixim pedig az egész mattfekete lesz, kivéve: felnik babakékek, és az agyak szintén babakékek.
MOD.: neszeneked nagy kép a fixiről >>KLIKK<<
-
bmx powa
tag
Tudom én hogy nem nagy súly, csak megragadt azon a szemem hogy 15ezerért veszek új nyeregcsövet hogy 100g-ot spóroljak, és felrakok rá még plusz pénzért egy villogót...
Ha este megyek, akkor természetesen megértem, és alap a lámpa, de nappal ne b@szogassanak érte...JA és elkészült a fixim..és mint az várható volt, nagy lett
2-3héten belül már a következő gazdájánál lesz, én pedig elkezdem építgetni egy 52-es vázból a végleges fiximet...[ Módosította: 7 ] -
bmx powa
tag
osztálytársamat megvágták 3k-val mert nem volt lámpa a bringáján. nappal.
-
bmx powa
tag
súlyos 10ezreket költök a bringámra azért hogy könnyebb legyen pár száz grammal, és akkor rakjak rá két lámpát (újabb pénzért) úgy, hogy nem is tekerek sötétben? a mezem hátulja fényvisszaverős, a cipőm sarka is, a szeregcsövemen fényvisszaverős cucc. és ez világosban.
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Ha ennyi a tudás, akkor bele se kezdj
szóval. vagy veszel mondjuk egy Bianchi Pista vázat
mint ami pl a Macaframa-ban van (vagy a MASH-ben...stb), VAGY az ésszerű megoldás: józsefvárosi, vagy egyéb szimpatikus piacon kukázol egy régi acél országútit, elviszed a vázat meg a villát homokfúvóshoz meg szintereshez, és voila, kész a bringa. Van még egy megoldás, ami neked a legkényelmesebb, Privi ment
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
szép
Itt egy kép az enyémről is:
nagyban: >>katt<<Jelenlegi setup:
Váz, villa: Merida Road 880 2500g (kormánycsapágy,ny.bilincs inc.)
Kerékszett: Mavic Cosmic Elite 1900g
Hajtómű: Shimano Ultegra SL 820g (középcsapággyal)
fékek: SRAM Rival 290g (párban, természetesen)
Fékváltókar: Shimano Dura Ace 420g
Elsőváltó: Shimano Dura Ace 74g
Hátsóváltó: Shimano Dura Ace 180g
Bowdenek: Shimano Dura Ace kb 33g (hogy kerek legyen a végösszeg)
Lánc: Shimano Dura Ace 280g
Hátsó sor: Shimano Ultegra 259g
Nyeregcső: bájkpozitív XD 340g
Nyereg: Specialized Avatar 304g
Stucni: Ritchey WCS 4axxis 125g
Kormány: Ritchey WCS logic road 235g
Gumik: Schwalbe blizzard 2db 440g
Belsők: Michelin latex 2db 160g
Pedál: Shimano m 515 420g
Bandázs: Ritchey PRO 20g (hogy kerek legyen a végösszeg)
Összesen: 8800gKéne majd új váz-villa, nyeregcső, külsőgumi, pedál és máris 8kg alatt vagyok

Szerk.: ja és Polar CS200 van rajta
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Akkor nézdcsak mit mutatok neked:

Shimano r550 cantifék
nemtudom hogy milyen, de nagyonszar nem lehet.mod: ennyibe kerül az AVID is...akkor már inkább az AVID-ot venném...vagy vadássz régi XTR-re, az a legmenőbb

-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Nosakkor, észrevételek, jótanácsok:
a vázat mindenképpen fesd le, akár rozsdázsodik, akár nem.
a kifúrtlánckerékkel SZOPNI fogsz, én is letettem róla. nem tudod kifúrni.
feltéve h jó lánckerék, ha meg nem jó, akkor eleve szar...én úgy döntöttem hogy ECHO FIX triál agyat fogok betenni hátra, de ez ugyebár nem az az árkategória...látom 36 küllősre tervezed...van itthon elfekvőben egy bikepositive fixi agyam, ami 36 lyukas...2db ezresért a tiéd. ez sokkal olcsóbb és egyszerűbb megoldás mint a novatech agy+a kifúrt fogas 
-
bmx powa
tag
heyy mindenki fixit épít? Amúgy énis...bár az enyém nem annyira csórócuccokból lesz...a váz meg a villa az noname acél, de Mavic Open pro felnik, hátul egy Shimano XT tárcsás elsőagy amire fel lesz csavarozva a kifúrt lánckerék (tőlünk nyugatabbra elég elterjedt fixi megoldás...), ritchey WCS stucni, ritchey PRO időfutamkormány....fincsi cucc lesz
remélem megáll 8kg alatt... 
-
bmx powa
tag
Nincs valakinek eladó komplett CC elsőkereke?
-
bmx powa
tag
Shimano XTR spd pedálom van eladó. pd-m970. zsírúj, dobozos. 16ezer. no alku. privi/e-mail.
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Én tegnapelőtt voltam, szerintem elégjó utak vannak (országútival mentem, gumik 8,5 BAR-on), de ettőlfüggetlenül Füredtól Balatonakarattyáig a főúton mentünk...
Ahhoz képest hogy magyarországon vagyunk, bringaútról van szó, és 210km, szerintem elég jó minőségű...ja és a főútról sem dudálnak le hanem kikerülnek általában. -
bmx powa
tag
Nekem aluminium magos karbon villám van, az acél villa után egy fokkal kényelmetlenebb, de engem ez egyáltalán nem zavart, mert a régi bringámon acél kormány, acél stucni, menetes kormánycsapágy és acél villa volt...nyeklett-nyaklott minden irányban. Ehhez képest most Oversize A-head stucni, ahead carbonvilla....tehát engem a "kényelmetlenségért" kárpótol az hogy merevebb. De állítólag nyeregcsőnél nagyon sokat számít hogy carbon-e, mert az sokkal kényelmesebb. Mindezektől függetlenül -szerintem- egyáltalán nem kell félni egy carbonvillától, sőt én nem is vennék semmi mást...
MOD.: konkrét válasz: rövidtávon: semmi
hosszú távon: nem fáj a csuklód, kényelmesebb
(ezeket az aluvillához viszonyítva írtam) -
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Hey! egyrészt válts át angol nyelvre, másrészt a hozzáállásukról annyit hogy pénteken rendeltem, hétfőn utaltam a pénzt, most pénteken már itt is volt...szóval jobbfölső sarokban állítsd át hogy english és innentől kezdve az angol neve mindennek...de ha nem találod akkor keress rá és úgy tuti meg lesz...lehet márkák alapján keresni is meg minden...csak ajánlani tudom
de ha tényleg nagyon analfabéta vagy hozzá akkor október-november környékén megint fogok onnan rendelni, beszállhatsz, nem kell semmit intézned csak mondod hogy mi kell és átutalod a pénzt... -
bmx powa
tag
Azt el ne felejtsd hogy +2-3ezer a monoblokk hozzá
MOD: német online shop-ban 13200ft-nak megfelelő euróba kerül az integrált tiagra hajtómű...középcsapágy nélkül...de az integrált

Bike-Components.de -
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
őő izééé...
Aki csorgatni akarja a nyálát az >>>klikk ide<<<
Dura Ace-Ultegra SL-Ultegra-105-Tiagra-SRAM RIVAL
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Ha esetleg valakit érdekel egy 2007-es évjáratú vadiúj XTR spd pedál akkor dobjon rám egy privit!
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogyjunk le!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA AeroCool 700W
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bemásolom az élménybeszámolómat a Tour de pelso-ról:
10 bar-os 20-622 gumikkal.

De ezt egyszer már megbeszéltük