Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
Aktív témák
-
ZakRob
senior tag
Sziasztok, úgy döntöttem ez éven beújítok egy cangát kb. 100E-et szánnék rá.
Használnám a "jó" magyar utakon és csapatnék vele földúton is néha.
A lényeges elem nálam a teló lenne, valami jófajta kellene, ami szépen teszi is a dolgát.
Az összsúly nem érdekel annyira, tehát a váz szinte mindegy miből van csak jól nézzen ki, kényelmes legyen.Váltó, fék, felni ezekkel szemben nincs olyan nagy igényem, megbízható legyen.
Ilyesmi kinézetűre gondoltam: [link]
Gondolom érdemesebb, ilyenkor télen megvenni. Még egyenlőre azt sem tudom, kompletten vegyem, vagy összerakassam alkatrészekből (bár utóbbihoz valamicske fogalamanak is kellene lennie, mit érdemes beszerezni).
Ha van esetleg miskolci köztetek, megmondhatná hol érdemes szértnézni, mert lehet ott venném meg. -
ZakRob
senior tag
válasz becuszabi #5193 üzenetére
A jófajtán azt értem, hogy nem muszáj strapabírónak, nagyon erősnek lennie, könnyen mozogjon, ne rázzon, nem fogok vele ugratni. Egyébként 70 kg környékén vagyok.
Olyan 80-100 mm környéki rugóúttal rendelkezőt szeretnék, de ha olcsón csak rövidebb van, inkább azt választom, csak ne legyen kemény ez a lényeg. -
ZakRob
senior tag
Hosszas keresgélés után találtam ezt: [link] . Megéri az árát szerintetek?
-
ZakRob
senior tag
Még egy kérdés. 1,78m magassághoz milyen vázméret az ideális, vagy ez egyénfüggő?
-
ZakRob
senior tag
caprine epik50-nek tényleg jobb minőségű a felszereltsége, mint a Rock Machine Hurricane50-nek, nekem ezt mondták üzletben és szeretném tudni nem vernek-e át?
-
ZakRob
senior tag
Egy suntour xcp75-öt szeretnék lecserélni.
A két választott:
-[Manitou slate elite ffd-r 100] , vagy
-[Rock Shox Dart 3]Kérdés, hogy melyiket válasszam és hogy a kiválasztott bemegy egyáltalán a régi helyére?
-
ZakRob
senior tag
Vettem bringát amibe egy 75mm-es sountur xcp75 teló van, amit ki fogok cserélni egy RS Tora-ra, ami ugye 85-től 130-ig állítható. 100mm-nél nagyobban ne hinném hogy használnám, vagy szerintetek még ez is sok lesz a bringához? (caprine epik50).
-
ZakRob
senior tag
Az mitől lehet hogy tekerek a bicajjal aztán gurulok, esetleg visszafele hajtok párat. Aztán megint elkezdek tekerni és hátul egy kattanás kiséretében ugrik valamennyit az egész hajtás? Van olyan amikor nem csinálja, de legtöbbször igen, elég idegesítő. Deore váltó és simano fogaskoszorú van rajta, ja és vadiúj a bringa.Valamit rosszul állítottak volna be?
Visszavinni egyenlőre nem akarom, nem a közelben van az üzlet, ha tudnátok adni valami tanácsot mit nézzek meg jó lenne. -
-
ZakRob
senior tag
Megjött a vadiúj tora 302-m. Ugye ezeknek kell idő mire bekopnak annyira, hogy kimozogják az útjukat? Próbáltam összenyomni óvatosan beszereletlen állapotban, de vagy 5 centit megy max.
Ebbe amúgy lehet szorító csillagot tenni, vagy "sima felületű dugó"-t kell, vagy ez csak a karbonszálas rebára vonatkozik? -
ZakRob
senior tag
Szerintetek első c050 váltót érdemes lecserélni egy deore-ra, mert ezt tervezem?
Gyárilag ilyen járt volna a bringára, a váltókarok is deore-k és a hátsó váltó is, ezért szeretném cserélni. Ahol vettem nem reklamálok, mikor elhoztam kellett volna figyelmesebbnek lennem, lehet nem is cserélnék, nem az ő hibájuk, mindegy. -
ZakRob
senior tag
Tárcsafékre (mechanikus) cseréltettem szervízben tegnap és ott be is állították.
Nekem eddig csak v-fékem volt, amit úgy állítottam be mindig, hogy elég keveset kellett húzni a fékkaron és már fogott is. A mostani féknél viszont elég jól be kell húzni a kart.
Semmi bajom vele csak megszokás kérdése szerintem, nektek is ilyen amúgy, általában így szokták használni, vagy ez egyéntől függ ki milyen úttal működteti? -
ZakRob
senior tag
Hallottatok már shimano nexave tárcsafékről, nekem ez van most elől?
Én nem találok róla neten semmit.
Még egy kérdésem lenne, úgy látom a tárcsa és a fékpofák nem párhuzamosak, ugye ez baj, el lehet ezeket valahogyan fordítani, hogy jó legyen? -
ZakRob
senior tag
Ezt most találtam: [link], aki nem ismerné elolvasni.
-
ZakRob
senior tag
Két különböző véleményt hallottam/olvastam a következővel kapcsolatban.
Valaki azt mondja az olajcsillapítású telók ugyanúgy mozognak hidegben is és hallottam olyat is, hogy azok talán még jobban beállnak az olaj viszkozitása miatt mint az elasztomeresek. Mi az igazság? -
ZakRob
senior tag
Pár kérdés:
- Teló becsúszó kenésére a műszerolaj is megfelelő?
- Stücni alá az a kb. fél centis gyűrű szükséges, anélkül is fel lehet tenni?
- A tárcsafékem nagyobb sebességnél érezhetően akadozva fog, ez mitől lehet? -
ZakRob
senior tag
válasz becuszabi #6986 üzenetére
Az olajra ezért is kérdeztem rá, mert úgy látom nem sok érteleme van, hiszen a szimering úgysem enged be belőle semmit, ilyen spray-t viszont nézek valahol.
Én most ezeket a hézagoló gyűrűket (2db) a kormányfej felé tettem, mert ha alatta vannak elég magasan van nekem a kormány, nem valami szép látvány így, de nem akarok már többet vágni a villanyakból.
A tárcsán a csavarok meg vannak húzva, a tárcsa még új, már néztem, hogy nem-e hajlott, de még ránézek még 1x. -
ZakRob
senior tag
Na most akkor néha érdemes a becsúszókat bekenni ezzel a teflonos cuccal, vagy nem?
-
ZakRob
senior tag
Stucniből létezik 0 fokos MTB-re, vagy az 5 fokos a legkisebb?
-
ZakRob
senior tag
Olajcsillapítású telónak a hidegben való használat árthat?
-
ZakRob
senior tag
Mennyi az optimális fejcsőszög XC kategóriánál?
-
ZakRob
senior tag
És ha 71 foknál kisebb az mennyire baj?
Nekem olyan 67-68 körül van.[ Szerkesztve ]
-
ZakRob
senior tag
válasz GhostLead #8165 üzenetére
Nekem ilyen torám van, februárban vettem, 40 alatt is már lehet kapni.
Én 33-ért vettem vadiújan. Nagy tapasztalatom nincs telókkal kapcsolatban, ez az első komolyabb, szerintem egész jól mozog, az én elvárásaimat kielégíti. Amikor nézegettem a telókat manitouból a slate super lockoutot néztem még, ez áll hozzá talán közel hozzá tudásban. Az éve elején egész jó akció volt rá (35E) , de már azóta visszament az ára 50 fölé. -
ZakRob
senior tag
Valaki egy körre?
-
ZakRob
senior tag
A véleményeteket kérném erről, megéri ennyiért, az alkatrészek elfogadható minőségűek? Nem nagyon durvulnék vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Láncfűrész topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- Xbox One X 1TB + újszerű kontroller + FIFA 20 CD játék!
- Csere-Beszámítás! Limitált! Hordozható Gamer PC! HP Omen X 1000P . I7 7820HK / GTX 1080 / 16GB DDR4
- Thrustmaster TH8A USB kézi váltó + Racing clamp egybe eladó (PC)
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest