- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
5300 - 5201
50024 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
becuszabi
aktív tag
No akkor aktív országútisok: adott egy "régi" (talán '85-'90 közötti kiadású) klasszikus felépítésű országúti bringa, gyakorlatilag Shimano 600-as szettel szerelve. Állapota elég jó (pl. a hajtóművön a fogakon alíg látszik a kopás), rendkívül lightosan volt használva.
Bringa
Hátsó váltó
Hajtómű
E. agySzerintetek mit lehet érte kapni? Bagóért nincs szivem elpasszolni, legfeljebb itt marad szobadísznek.
(Bikemag-on is fent lesz majd valamikor, csak gondoltam benneteket is megkérdezlek
) -
Kephamos
addikt
Te ugye nem fotózásból élsz?
Amúgy én is mennék bicajozni, csak baromira hideg van.
-------------
Én úgy 1850mm magas lehetek és nekem 21,5" Kelly's XC bringám van. -
bmx powa
tag
látom ma aktivizálódnak az outisok
én ezt vettem ma:
Ritchey WCS road logic kormány
Ritchey WCS 4Axis stucni
2db Schwalbe Blizzard (ez az ami pozitív csalódás, ugyanis a gyári 250g helyett 220g volt darabja!!!)
2db continental belsőgumi
egy Sv nevezetű (kb noname) nyereg, ami 5000ft volt, és ezért azt tudja hogy szép, és 220g.ez így mindenestől 36ezer ft. Szerintem jól jártam

-
sanyixXx
senior tag
na megvettem a cipellőt! specialized taho olcsóért

az outihoz is megvan minden a láncon és a pedálon kívül. ha nem ülnék nyakig a tanulnivalóban már rég összeraktam volna

-
tekeyagd
aktív tag
-
darnellsmith
senior tag
-
becuszabi
aktív tag
A mosógépek hálásak az ilyenért

Én is voltam tekerni, az se volt sokkal jobb ebből a szempontból...szóval ugyanúgy csupa sár minden, csak a matéria nem alkotott ennyire szembetűnően 3 dimenziós formát a vázon
(úristen...kvázi-tag lettem
) -
darnellsmith
senior tag
most értem haza elöbb a tekerésből, itt egy kép az eredményről, a ruhámat gondoljátok hozzá
[link] -
becuszabi
aktív tag
-
ZakRob
senior tag
Még egy kérdés. 1,78m magassághoz milyen vázméret az ideális, vagy ez egyénfüggő?
-
konas
senior tag
-
ZakRob
senior tag
-
sekli
addikt
-
konas
senior tag
-
ZakRob
senior tag
-
tekeyagd
aktív tag
-
konas
senior tag
Nagggyon jo..az oldal csak az a baj,nem naon talaltam egy jo kis XC merev vazat...
-
bmx powa
tag
Németországból, a Bike Components.de-től. Bikemag fórumról többen is rendeltek onnan, aboszulút korrektek és megbízhatóak, postaköltség kishazánkba 10euró, Németországba pedig 5, ha jól tévedek.
nekem személy szerint a Scott jobban tetszett, pedig a Colnago olaszabb,jobb,szebb, de akkoris
majd jövőre odaverek nekik 
-
konas
senior tag
-
Jorus
nagyúr
-
konas
senior tag
-
sanyixXx
senior tag
-
raczger
őstag
-
bmx powa
tag
én megfogadtam hogy nekem [I]csakazértis[/I] Nokon bowdenem lesz. Szép kék
de egyelőre csak egy 2007-es ultegra fékváltókarra futja (azért nem az SL, mert a 07-est 34ezerért meg tudom venni (igen, párban). ha érdekel honnan, akkor szólj, dobok egy linket!MOD: Jorus: a szivem fájdult meg mikor az abszolútban raczger-ét jelöltem 3pontra a Scott outi helyett

-
Jorus
nagyúr
-
Deek
csendes tag
Üdv!
Esetleg ha valakit érdekelne egy vadiuj Axo g force sisak,dobjon 1 üzit!
-
sanyixXx
senior tag
nem is tudtam, hogy a kell a /site mögé...
én meg tegnap tudtam meg, hogy a webshop része kvázi üzemel. elég nagy ökörség mondjuk, hogy a /site nélkül csak az üdvözlőszöveg jön be:
Honlapunk és webáruházunk hamarosan megkezdi működését. Látogass vissza néhány napon belül!bár lehet, pont ezért kell a /site mögé...
mindegy...ma azért voltam bent. persze semmilyen outi cucc nem volt. de rendeltem dura-ace bovdenszettet
2500-ért egész baráti. olcsóbb, mint a BBB meg a jagwire.
matuz is akart rámvarrni dura-ace-t, de az szürke házas volt és már barnult a vége
de 1600-ért adta volna
jó lesz ez feketében 
-
sanyixXx
senior tag
-
raczger
őstag
-
Jorus
nagyúr
-
raczger
őstag
Ki hallot a Bike Of The Year-ről? A bikemagon szokták csinálni évente, én csak most lettem rá figyelmes, és be is neveztem a gépezetem
nagon szép bike-ok vannak, szerintem érdemes megnézni, és ha megfeleltek a feltételeknek, nevezni
(ha gondoljátok szavazzatok az enyémre
egy kis segítség: 2006-os Kona Kula Primo vázam van, és szééép
): [link] -
Pinya007
aktív tag
Köszi válaszokat!
Benézek majd helyi boltokba is hátha van nekik jófajta "kimérve". Mindenképp méretre vágatom, fogó nélkül itthon elég csúnya lenne a vágás!
Aligator-t, Jagwire-t, XTR-t néztem én is. XTR-ből fék nem is vészes, de a váltó az húzós, meg elég kontrasztos lenne az Altus váltómmal.
Bár lehet azt is cserélem, ha kiderül, hogy nem a lánc, meg fogaskerékkopás miatt ugrik néha a lánc egyet lefele hátsó fogassoron (4-től lefele) ha erősebben tekerek. -
becuszabi
aktív tag
Az ebike-on is pihi van

...remélem átállás közben nem felejtik el a megrendelésemet -
Ariadne
őstag
-
Dirtyz
őstag
-
Kephamos
addikt
-
raczger
őstag
-
Dirtyz
őstag
-
Kephamos
addikt
-
sanyixXx
senior tag
elkészült a Bringa Butik honalpja végre
[link]ott is van ilyen előrenyújtott BBB bovden. megkérdezem ma ott, hogy mire is jó az, mert kell vennem az outira bovdeneket.
amúgy a mezei jagwire bovdennel sem lesznek problémáid. csak legybovdenvágó meg bovdenházvágó fogód, különben csúnya a végeredmény

-
becuszabi
aktív tag
-
Kephamos
addikt
-
becuszabi
aktív tag
Nos, itt meg van egy fékbowden, ami előnyújtott: Aligator, Super Fortress
-
becuszabi
aktív tag
-
Kephamos
addikt
Én most készülök vizsgázni belőle. Mármint metallográfiából, de ezt a részt még nem vágom, majd megsasolom, de szerintem a kovácsolásnál sok kis feszültség ébred az anyagban és az növeli a szilárdságát. (Ez után szokták is kezelni az anyagot, mert túl rideggé válhat. 3 fázis : megújulás, újrakristályosodás, részecskedurvulás.)
-
becuszabi
aktív tag
-
Kephamos
addikt
-
becuszabi
aktív tag
Nem kötekedés, de ez így ebben a formában (általánosítás) nem igaz.
A hidegalakítással járó változások nem feltétlenül romlásként értékelendők: lásd pl. a sok hidegen kovácsolt aluminium alkatrészt a kerékpáriparban (ha már ez egy ilyen topic
).
előre nyújtott bowdenek léteznek, igaz, ez pl. csak váltó: BBB BCB-01 SpeedLine -
Kephamos
addikt
-
raczger
őstag
én ajánlom az XTR fékbowndenszettet, de ha nagyon a zsebed mélyébe szeretnél nyúlni, akkor a nokon-t
nem hallottam még előre megnyújtott bowdenről, de szerintem kicsit hülyeségnek hangzik
, olyan mint egy előre elfárasztott olaj, többé nem fárad el, az tuti, kb xD, annyi különbséggel, hogy az olyan bowden szerintem még azért utána is nyúlik -
Bero
aktív tag
Ma megvettem a Ritchey Comp V4 pedált, és kaptam stoplit

-
Pinya007
aktív tag
Ha ezzel letekersz egy maraton-t lehet lekerekül a testtömeged 100kg-ra!

Nem mintha nekem pille könnyű lenne a gépem, olyan 14kg körül (merevfarú). Szal fully-ban ez a 18,4 nem is rossz, sőt. Nyerged még mindig WTB? Nekem egy WTB Speed V-m van és nagyon elégedett vagyok vele.Hogy a villa témához is hozzászóljak: kíváncsi leszek mennyi levegőt vesztett a Marzo-m az elmúlt évben.
Semmi változást nem vettem észre, tavaszi szezon előtti karbantartáskor majd megnézettetem.Tavaszra lecserélem többek között fékbowden-szettem (V-fék). Tudtok ajánlani bevállt márkát, típust? Valami merevebb bowden ház kellene, meg köszörült bowden. Előre nyújtott bowden-ekkel van valakinek tapasztalata?
Dirtyz: Összeépült már géped?
-
Jorus
nagyúr
-
sanyixXx
senior tag
gyárilag 23 centi körül vannak a villanyakak pont azért, hogy jó legyen mindenbe.
-
Ariadne
őstag
-
Dirtyz
őstag
-
raczger
őstag
-
knifemaster
aktív tag
Nem tudja valaki ,hogy egy tora 302-nek milyen hosszú a a villanyaka?
A kinézett váz 155 vagy 170 hosszú fejcsővel rendelkezik,és fogalmam sincs jó lesz e. -
Jorus
nagyúr
-
TexT-BoY
addikt
-
Kephamos
addikt
Na, ha már ennyire benne vagyunk a teló kérdésben....
A kerékpárom gyenge pontján szeretnék finomítani, mégpedig az RST Gila-n. A problémája az, hogy baromira keményen jár és alattam kb 6-7 centit jár. Egyik ismerősöm szerint túl sok benne az olaj. -
zoo8800
veterán
-
Krinya
tag
-
Ariadne
őstag
Csaj vagyok, és szerintem nem csajos.
Tudok több fiúnemű emberkéről szintén fehér bringával, sőt asszem pont ilyennel is, továbbá ismerek egy "elvetemült"
pink Specis srácot is. Szóval szerintem ne aggódj. Bár az enyém is fehér véletlenül, csak piros krikszkrakszok vannak rajta.... De sosem akartam csajos színűt.
-
Jorus
nagyúr
-
Krinya
tag
Szóval nem lesz "Helló, szép a bringád, Béla vagyok" beszólás?

Apropó bikefun-nak létezik valami publikus telefonszáma? Emailben nem akarom megkérdezni, hogy hol van esetleg 20-as ezüst HFS 4000, bár lehet az lesz, 5 perc guglizás után sem találtam semmi számot,hogy b.nák meg

-
Jorus
nagyúr
-
Krinya
tag
-
Jorus
nagyúr
Köszönöm!
Hátfájás nincs, a teljes értékű nyeregvázcső és a 420-as nyeregcső miatt optimális tekerési pozíció alakítható ki. Mászásra a viszonylag lapos, 66 fokos fejcső szög miatt nem igazán alkalmas. Ez persze csak a durvább emelkedőkön jön elő, mivel ott már simán elemeli az orrát a geo miatt. Eredetileg 1.5-ös Totem ment volna bele, de nem tetszett a mozgása. Így némileg kompromisszumos a DH40, de mondanom se kell, hogy lefelé egy álom. 
-
Krinya
tag
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
Krinya
tag
-
sanyixXx
senior tag
-
becuszabi
aktív tag
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
R
senior tag
jókat lehet csúszkálni mostanában...

-
Krinya
tag
Sziasztok! BÚÉK!

Lenne egy eladó Kona Scrap, PH!-soknak kedvezmény!

Ha tudtok valakit a bringára, akkor sörben jutalékot fizetek!Az új kecske egy egyedi '07 Merida HFS 4000 lesz, Tora 302, és LX cuccokkal. Már nagyon várom

-
Dirtyz
őstag
-
raczger
őstag
-
Jorus
nagyúr
A DJ, mint a neve is mutatja, dirtre készült teló. Ha nem így nézed, akkor látsz egy nehéz, feleslegesen túlépített, nehezen mozgó, még nehezebben meginduló villát. Csakhogy pont ez a lényege, erre készült. Elnyelni az elcseszett ugrások következményeit, a csőrösöket, a ferde leérkezéseket, stb. Ha könnyen indulna meg, simán benyelné az ugratót, nem lehetne vele rendeset ugrani. Arra van, hogy ha vmit benéztél, ne törd össze se magad, se a villát. Mert ugye mondanom sem kell, hogy aki komolyabban dirtöl, az merev villával teszi.
Ha CC-znék, vagy túlnyomó részben felfelé vagy síkon tekernék, egész biztosan levegős telőm lenne nekem is, ahogy a CC gépemben is egy ien szuszogott.

Sajna a hazai forgalmazó még nem adott nekünk F100 X-et, feltételezem rá gondolsz.
Az én Foxomat kipróbálhatod.
-
raczger
őstag
az igaz hogy egy hasonló árkategóriájú rugós-olajos jobb mint egy levegős-olajos, ezzel egyetértek
olyan igazi jó rugósból nem igazán próbáltam sokat, de pl az egyik marzo DJ-ből próbáltam azthiszem talán a 2-est, nemtudom, egy 2007-es umf hardy1-ben volt benne, és hát, nekem nagyon nem jött be!
mondjuk az tény hogy a te esetedben, nagyobb súly alatt hatékonyabban tud dolgozni egy rugós teló, mint egy levegős (ez csak saját vélemény, de csak így jött ki, a tény-el
)
lényeg, én megvoltam elégedve az előző levegős/olajos telómmal, és a mostanival is megvagyok elégedve, csak be kellene állítani rendesen, csak ez ugye nehéz, mivel dual air-os,össze-vissza kell állítgatnimég annyi kérdésem lenne, hogy gondolom te próbáltál auto lock-out-os fox-ot, az milyen, hogy jött be? (sajnos egyetlen foxot sem volt még alkalmam kipróbálni)
-
Jorus
nagyúr
Nem bántásiból, de ezek nem cáfolatok, hanem leginkább ízlésbeli különbségek.
Amit írtam, tapasztalatból írtam, mivel az elmúlt 7 év alatt nagyjából 80-90, túlnyomórészt teleszkópos bringát volt alkalmam használni 1-1 hónapon keresztül. Tehát nem a szomszéd ment vele, meg a haver huga, hahem Ich.
Notehát.
- nem állítottam, hogy nem lehet rá tárcsaféket tenni, bár tény, hogy az a félmondat, amit odakanyarítottam, így értelmezhető. 140-es, esetleg 160-as tárcsa egy harmatosabb fékkel még elmegy, de bika féknek nincs értelme, mivel a kolbász teló elnyeli a fékerő egy részét.
- azt, hogy nehéz belőni, nálam azt jelenti, hogy két lehetőség van. Az egyik, hogy kisebb nyomáson használom, nagy SAG-gal, ekkor ugye puhább és érzékenyebb lesz, ám egy nagyobb huplin odaverem. A másik, hogy kőkeményre fújom, betartva az előírásos SAG-ot, így meg kapok egy totál érzéketlen telót. Megjegyzem 110 kg vagyok. Az eddig próbált darabok: Hungary:A Center X, RST Aerosa BAS, RS Sid, R7, Fox F80 RLC, Manitou R7 Super 80 TPC, és még jónéhány gagyibb darab, de azokat nem sorolom fel, nem mérvadóak..
- márpedig szinte mindet után kellett fújni kb. 1 hónap után, ez alól egyedül a Sid volt kivétel.
- én nem hasonlítottam a levegős telókat a rugó-MCU-s villákhoz. Általánosságban azonban a rugós villák érzékenyebbek. Ez nem hit kérdés, hanem tény. Természetesen vigyorogva találok én is olyan levegős villát, ami szebben mozog egy adott rugós villánál, de általánosságban írtam, amit írtam. Azonos árkategóriájú levegős teló érzéketlenebb, mint rugós-olajos társa. Ha nem így látod, akkor szerintem nem próbáltál még normális rugós villát. Csak a jobbakat említve, amiket huzamosabb ideig használtam, vagy birtokoltam: Marzocchi Bomber Z1, 888, Dirt Jumper I, Monster, SuperMonster, Drop-Off Triple, Rock Shoxból Reba, Pike, Boxxer, Judy DHO, Totem, Argyle, Manitouból Sherman, FireFly, Triple, Foxból Talas, Vanilla, DH40 (ez van most, nyami
)Nagyjából ennyit fűznék hozzá, szerintem próbálj ki nívósabb rugós villákat is, hátha megtetszenek.

-
sanyixXx
senior tag
- nagyobb súlyú rider alatt előbb-utóbb ereszteni fog
cáfolat: eddig ilyet, hogy pl egy tél alatt leenged egy teleszkóp, csak a manitou-ról hallottam! Nekem például egy régi Judy telóm volt másfél évig, szó szerint semmit sem eresztett, szerintem ez is márkától, típustól függ!szövegértés órán lehet, hogy nem dinoszauruszokat kellett volna rajzolgatni...
ott van, hogy nagyobb súlyú és magaddal példálozol? jó esetben is 50 kiló vagy vasággyal
én meg RS-ről hallottam, hogy leereszt, az én skarebem meg semmit nem eresztett eddig.Vannak merevebb levegős telók (pl '08-as SID) mint pl a manitou-nak a Skareb-je
a Sid-eket nem ismerem, de az én Skarebemet még a V-fék is nyomkodja minden felé. minden az csak nem merev
a mozgás/megindulásról meg csak annyit, hogy a rugós tényleg könnyebben indul meg. mozgás meg változó.
-
raczger
őstag
-
illusiON
őstag
-
raczger
őstag
tehát Jorus érveléseire, állításaira való cáfolatok, személyes és ismerősök, barátok tapasztalata alapján:
Jorus állítása:
A könnyű, levegő rugózású villák hátrányai
- gyengébb lábak, tehát hanyagolnunk kell a tárcsát
cáfolat: egyes esetekben, ha könnyű villát szeretnénk (Pl a Rock Shox SID), akkor bizony sokmindent kispórolnak a telóból, vékonyabb falak, itt veszünk ki egy kicsit, jaj még ott egy kicsit, stb... ezekben az esetekben valóban kell nélkülüznünk a tárcsaféket, ugyanis megcsavarhatja erősen a villánkat, mert nem olyan merev mint egy testesebb teleszkóp, de erre az a cáfolatom, hogy nekem is sid van, és még jónéhány ismerősömnek, mind tárcsafékkel hassználja (avid, shimano mechanikus-hidraulikus) és nem érezhető a csavarodás, pedig használja egy testesebb ember is, olyan 90-100 kg környékén. Vannak merevebb levegős telók (pl '08-as SID) mint pl a manitou-nak a Skareb-je, újabban R7 (R-Seven), melyek ugyancsak könnyűnek mondható, 1,5-1,6 kiló, de azok eléggé merevek, hogy még egy brutálisabb tárcsaféket is kibírjanak.
- nagyobb súlyú rider alá nehéz értelmesen belőni
ezt szerintem így nem jelenthetjük ki, aki ért hozzá, ismeri magát, akár könny, akár nehéz be tudja állítani, de akinek először van olyan teleszkópja annak próbálgatnia kell, mi számára az optimális
- nagyobb súlyú rider alatt előbb-utóbb ereszteni fog
cáfolat: eddig ilyet, hogy pl egy tél alatt leenged egy teleszkóp, csak a manitou-ról hallottam! Nekem például egy régi Judy telóm volt másfél évig, szó szerint semmit sem eresztett, szerintem ez is márkától, típustól függ!
- érzéketlenebb mozgás, megindulás
cáfolat: sokkal finomabb a levegős rugozású teleszkópnak a mozgása, mint egy rugos, elasztometeresnek, ezt bátran állítom, de ez szerintem inkább ízlés kérdése, bár akikkel beszélni szoktam, mind a levegősre esküszik!amit meg a rugós villák előnyeire mondtál, szerintem leszűrhető a fentiből, mit hogyan cáfolnék meg! A levegős egyetlen hátránya, ha tönkremegy a szelep, vagy a levegőpatron akkor az pénz, cserélni kell stb, de szvsz nincs különösebb hátránya
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
konas
senior tag
Hali Riderek.Ez az mutrassatok meg mitol torik a rugostag,villa ,labszar.
Kona Kula 17 es vaz elado,2006 os.25000HUF -
raczger
őstag
-
Ariadne
őstag
Ó, Mester...

A gyártónkénti sokféle elnevezés miatt azért még így sem egyszerű eligazodni, huhh...
Vajon egy ilyenre: Rock Shox Recon 335, 100mm, fixed coil, lock out, turnkey damper, ext rebound adj, alloy steerer lehet "távirányítós" lockoutot szerelni? Létezik olyan megoldás, hogy valami hivatalos szettel átbuheráltatható lenne szervizben? Itt ír valami olyat, hogy a TurnKey (a villa tetején lockout, gondolom) kompatibilis a Poplockkal, na ez a Poplock akkor ugyanaz, mint a Manitou-nál a Remote Lockout, és ez azt jelenti, hogy lehet?
Uhh... 
-
Jorus
nagyúr
-
ZakRob
senior tag
-
Ariadne
őstag
Találtam véletlenül egy ilyen ilyen szösszenetet épp nemrég, bár nem tudom, mennyire pontos. Boldogan élek a telóimmal, ezért nem mélyedtem bele a dologba még sosem igazán.
Bár az RST trekkingteló meg a Rock Shox Recon közötti finom (khm) különbséget azért így is érzem.
De bikemagon biztos tudnak profi választ adni. -
ZakRob
senior tag
-
becuszabi
aktív tag
-
ZakRob
senior tag
-
becuszabi
aktív tag
Aktív témák
-
5300 - 5201
50024 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Amúgy én is mennék bicajozni, csak baromira hideg van.
én ezt vettem ma:

de 1600-ért adta volna

...ááá, késő van már (vagy korán), alszok erre a témára