- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
2100 - 2001
50024 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Pinya007
aktív tag
rii-hez hasonlóan lehet én is Kalahari tuningba kezdek!
(Attól függően, hogy lesz időm a jövőben bringázásra...)
2005-ös 550 SX, váz: Matts 6061, A-head set-es.
A kérdés, hogy érdemes erre a vázra építeni, apránként cserélgetni alkatrészeket jobbra, vagy inkább később venni egy új, jobban felszerelt bringát?
Ahogy nézem Meridában TFS vázak nem sokban különböznek Matts 6061-től, HFS már igen, de az több mint 2x annyiba is kerül, meg versenykategória én meg csak hobby XC-zek.
Telókat nézegettem használtban, 35k körül már elég jó a választék. Rock Shox Tora-ról mindenhonnan csak jókat hallottam, Marzocchi-ból is elég jó a válszték használt piacon (MZ Comp, DJ3)
Gondoltam ha ki tudok fogni jó áron egy megkíméltet akkor vennék használtat.
Marzocchi-k mennyire strapabírók, mondjuk Rock Shox-okhoz képest? Alkatrész ha kellene, mindegyikhez könnyen beszerezhető?Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :) -
Sianis
addikt
-
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
-
raczger
őstag
-
Jorus
nagyúr
-
tr00p3r
addikt
-
xcbiker
addikt
-
tr00p3r
addikt
-
xcbiker
addikt
Tegnap lezajlott a Kisnána OX olimpiai válogató verseny.
Elég jól sikerült, az idő is nekünk kedvezett... lehet túlzottan is. (de végre szárazon lehetett egy jó technikás pályán versenyezni)
Rengeteg külföldi is indult, (osztrák, szlovák, lengyel...) a nemzetközi pontszerzés reményében.
A legjobb elit versenyző Christoph Soukup (UNION RC Hitec Team), aki Ausztriából érkezett és fölényesen nyerte meg az elit férfi távot. - Nem is csoda, hisz a világranglista 36. helyét birtokolja.
A legjobb magyar az elit mezőnyben Buruczki Szilárd (PilisCCC - Magellan/Adidas) lett, őt követte Parti András (Trek Józsefhegyi SE).
[Szerkesztve]Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról. -
Jorus
nagyúr
-
TexT-BoY
addikt
utálom a mod időt..
Milyen fékbowdent érdemes beszerezni? ár / minőség arányban? Régen csak jagwire bowdeneim voltak de amikor eladtam a polar-xet mentek azok is, azóta meg no more váltó
. Fék meg ugye kábelen megy.
Meg mekkora nyeregcső kell? eddig 10cm-re vágott és szuétfurkált nyeregcsövem volt
.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..." -
Jorus
nagyúr
-
TexT-BoY
addikt
Van a sufniba valami NS bike cimü szar megsépeklve drop of feliratu fossal meg néhány honaj vagymi hone alktarésszel, meg hidrás fékekkel
(csak az esés óta mnem vettem elő sokat
amugy vicces volt mert 70-ért adtam el havernak a subrubant aztán pedig 45-ért vettem tőle vissza
)
Ez egy ilyen bootba járos téma lesz, meg lehet hogy a fent nevezett ugrabogra vas eladásra kerül ha meglesz a jogsim.. de ez a vas marad..
(HT váz, Araya kerekek, sram 9.0 fékek, LX hajtomü csak nagy tányérral, futofelületes gumik/sose gondoltam volna hogy ilyet én használni fogok..
/, point SS feszitő)
De ezzel maximum patákra felugrás lesz. Meg ezzel akarok edzésre járni a nyáron. Semmi extra elvárás. azt gondolom hogy jó sulyba lesz. hiba forrás ohne... csak tekerni akarok. a mult nyarat végig szereltem. elég volt.. .
Asszem megveszem akkor ha nincs más hasonlo tudásu villa.
jah és van pár aldó cuccom. meg ilyen ingyen elvihetős is van akinek kéne...:
eladó:
Sora váltó made in tr00per használtam 1hetet aztán SS-re váltottam, mára megszoktam és nem is kell mr.
Magura Julie féktestek.
Plasmatic 160 és 203 alu tárcsák.. Elvileg nem hütöttek igy nemtudom mire lehetnek jók, de hátha
.
ingyen:
Nauzer mistral váz meg 1-2 sallang amir ajta maradt
meg majd még körbe lesek. Lehet van 1-2 kerekem is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..." -
Jorus
nagyúr
-
TexT-BoY
addikt
-
Jorus
nagyúr
Első körön tisztázni kell, hogy mien a homlokcsöve a gépednek. Tegyük fel, hogy 1.1/8''-os. A Kalahariba egy 80, max 100 mm-es teló passzol geometriailag. RST, Suntour, satöbbiket kilőném, Manitout csak nem ajánlanám melegen. Rock Shox, Marzocchi, Fox közül választanék, illetve jók az új Magurák is. Itt van mindjárt egy Reba SL Dual Air [link] minden finomsággal (Motion Control, lockout, dual air, stb.), 2004-es Marzo MX Comp 30-ért [link]. Ha újban gondolkodsz, akkor RS J3 32-ért [link], RS Dart 3 35-ért [link].
Plusz itt van, amiket Integrának ajánlottam: [link]
[Szerkesztve]És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow -
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
tr00p3r
addikt
-
Jorus
nagyúr
Mármint mien első teló? Az én sokat ócsárolt, rózsaszín, szürke, bugyikék, de mindenképpen igen randa
(bár nekem tetsző) színben pompázó Fox-om 440.000 Ft volt.
Egy használható első teló használtan 40k körül indul, de ha megelégszel MCU-s csillapítással, egyszerűbb felépítéssel, akkor újonnan is kapsz már 30 körül. Mikori Kalaharid van? A régebbiek 1''-os homlokcsővel készültek, menetes kormánycsapival, ha jól emlékszem, az újabbak már 1.1/8''-osak, a-head-es rendszerű fejcsapival. Az utóbbi esetben szinte korlátlan a választék.És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow -
tr00p3r
addikt
-
rii
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
Ezért (is) jó egy hosszú utas első teló, mivel fékezésnél egy merev orrú géppel egyből megindul a rider hátsója felfelé, és erősen korrigálni kell a súlypontot, míg mondjuk nekem előbb elindul befelé a gép orra, süllyed egy laza 20 centit, majd, ha elkezd fogyni a rugóút, csak akkor kezd el emelkedn ia hátulja, de addigra már régesrég megálltam mondjuk 30-ról 1-1.5 méter alatt.
És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow -
rii
nagyúr
jogos .... ha úgyse látok benne semmit .....
bár én is úgy tükörpárti voltam, mint Jeannie
múltkor egy kocsi bekanyarodott (volna) előttem, de a gyalogosk miatt nem csak lelassított, hanem meg is torpant.
én meg pont ekkor néztam hátra, hogy ki tudom-e kerólni. Mikor megint előre bambulmtam, satuféket kellett dobnom, és meghasaltam a flasztert.
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg -
Pinya007
aktív tag
-
tekeyagd
aktív tag
-
Jorus
nagyúr
Szerintem tök felesleges, úgyse látsz benne semmit. Ha meg igen, az már erősen zavaró lehet kocsik vagy fák közötti lavírozásban. Arról nem beszélve, hogy az első esésnél ripityára törik.
Úgyis forgatod a fejed egyfolytában az élet-halál harcban az utcákon, a tükör nem sokat ér. Szombaton mentem egy Kőbánya - Újpest - Széchenyi hegy - Kőbánya etapot mindenféle ügyek, családi ebéd, iesmik miatt. Jó volt a kis döggel tekerészni a városban 65 km-t, és mindössze 4-szer akartak kivasalni, tehát jónak mondható az átlag. Nem szeretek kezdő, vagy ritkán bringázókkal tekerni városban, mert nem tudom, mire hogy reagálnak, azt meg nem szeretném, ha utánam jönnének, mert akkor biztos kivasalódnak.És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow -
adik
őstag
Ismertem egy fazont, neki olyasmi visszapillantója volt, mint egy fogorvosi tükör, csak em fém volt a nyele, hanem műanyag, és a sisakjára volt erősítve és relatíve könnyen leesett (erre azért volt szükség, hogy az esetleges esés folyamán se integrálja a két tükröt a fejébe - nem akart úgy kinézni, mint egy csiga)
Kettő, csipkebokor vessző! -
Jeannie
senior tag
Szerintem jó az hogyha van, látod mikor tudsz sávot váltani, kanyarodni, mikor kell lejjebb húzódni mert előznek, nem mész neki semminek, mert épp hátrafelé nézel, vagy meg kell állni mert leesett valami a csomagtartóról/bringáról, megvan-e a gyerkőc a gyerekülésben. Neked kell eldönteni mennyire használod ki, vagy mennyire zavar. Mindenképp olyat vegyél aminek flexi nyele van, különben az első esésnél vagy rossz parkolásnál elörik és vehetsz újat

-
rii
nagyúr
ki mondja hogy kell tükör egy keróra?
a boltban folyton lebeszélnel róla, és már nemtom, hogy komolyan, vagy komolyan csak hülyülnek .....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg -
Ariadne
őstag
Hátha hasznát veszed még: Schwalbe Land Cruisert használok vegyes terepre és nagyon bejött. Középen futóéles, ezért jó aszfalton, de terepen is teljesen korrektül fogják az oldalsó kis pöckök meg a futóél nyílszerű széle. Pár hónapja van meg, és elég tartósnak tűnik, nem kopik túlságosan. Cross bringán használom, de van montis változata is, épp a Bringabutikban láttam nemrég.
És kb. 4000 Ft a kettő, igaz nem a legkönnyebbek.
[Szerkesztve]"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam) -
Jeannie
senior tag
Na, tegnap meló, ma egy másik topikkal aztán egy barátommal is tekerés, úgyhogy most értem haza, gyorsan hozzá is szólok mindenhez

Kephamos: Fogalmam sincs mekkora méretű az én kezem és mekkora a tied, nekem M-es van és kicsit nagy, 170 cm magas férfikollegámra L-es dukál, bár fogalmam sincs hogy az összefüggésben van-e a magassággal. A gyári csomagolás nem zacsis hanem csak egy papír van tűzve a csuklórészbe, ergo ha elmész a boltba, fel tudod próbálni. Inkább egy kicsit kisebbet vegyél, mert nyúlni fog használat közben, és akkor a tenyerén a zselés cuccok már nem ott vannak, ahol lenniük kell és akkor kényelmetlen, én így jártam. Sztem neked minimum L. De ha akarod, akkor mérd le a tenyered hosszába meg keresztbe, és bemegyek a SpeedBike-ba, és megnézem hogy melyik méret lesz neked jó.
A bukóról meg annyit, hogy most többen is ajánlgatták átvételre a használt kupakjaikat, és sajnos még nem kötelező, ergo mindenki a saját felelősségére viseli vagy nem viseli a fejvédőt, ergo aggódni szabad, de ne érezd magad hibásnak, gondolom ők is tudták hogy milyen kockázatot vállaltak azzal, hogy bukósisak nélkül mentek el terepre. Ma voltam egy klubos túrán, mindenki tudta hogy bringázáshoz sisak és napszemüveg kötelező. Örültem is neki
Jorus telója szerintem a legjobb esetben is világoskék, bár én acélkéknek mondanám, az jobban illik egy bringás image-hez
Konkrétan hexában tudom adni mert a html color editorom csak ezt tudja: B0C4DE. Lehet hogy nem pont ez, de semmi esetre sem rózsaszín. Ha jól tudom a barack az egy gyümölcs, nem szín, a homok az a sivatagban van, fogalmam sincs, mi az a pasztell
Rajzóráról mindig lógtam 
tr00p3r: örülök hogy jobban vagy máris, aztán csak óvatosan a kilóméteróra tesztjével. Az az izé fényterápiás lámpa tényleg jó egyébként, régebben nekünk is volt, felszini sérülésekre meg húzódásokra is jó, és nem lesz heges a sebed helye
-
Ariadne
őstag
-
fasyrt
őstag
-
tr00p3r
addikt
sztok kollegák!
egész jól alakulok. a karom és vállam már nem fáj. a térdem is jól van. lehet,h hülyének néztek, de a jegelés, flector tapasz és a bioptron lámpa úgy néz ki hamarabb helyre rak, mint gondoltam. a karom, a vállam, sőt még egy izom a mell és a váll között elég gáz volt csütörtökön. már szinte nyoma sincs a dolognak...
napi 30 percet kapott a 3 sérült rész a lámpával és regenerálódni látszik mind... 
más. megjött a Polar CS200 sebességmérőm. használ rajtam kívűl még valaki ilyet? sajnos a rögzítő ''keret'' egy része hiányzik, ezt be kell szereznem majd Zergétől. a kérdésem inkább a pedál fordulatszám mérőre vonatkozik. ha vki használ ilyet: hogy rakta fel a pedálra a kis mágnest? -
Dirtyz
őstag
Milyen külsőt vegyél? Halvány lila gőzöm sincs, függ a felhasználás jellegétől ( aszfalt, földút, apró zúzottkő, köves-sziklás terep ) súlyodtól, vázadtól-villádtól.
Ha csak városban használod, akkor 1,7-es könnyű semislick, ha kimerészkedsz terepre, de sokat mászkálsz aszfalton 1,9-2-es futóéles, de oldalt recés, terepre már tényleg izlés és felhasználás kérdése.Védd a fákat, egyél hódot! -
djtoomi
addikt
Hello!
Én most akaraok valamelyik nap venni egy marzo Dirt jumper 3-ast 2003-asok meg 2005-ösök vannak szoban.Olyan 30k körül.Elég sürgősen meg kell vegyem ti mit szoltok?Ill valamelyikőtöknek nincs eladóba?Jah meg mégegy ebből teremteném rá a kesst elő,nem kell valakinek:[link]?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az. -
TexT-BoY
addikt
Lehet hogy a kerós társadalom még normális...

Na remélem jövöhéttöl ujra része lehetek a ''csapatnak''
aztán egyszer összeverődhetnénk egy PH-s tekerésre..valami light helyen.. teszem azt dobogokő, gellérthegy, kamraerdő vagy hasonlo /nem nem egyszererre
/HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..." -
tekeyagd
aktív tag
-
TexT-BoY
addikt
NA uj nyár
uj felindulás, régi alkatrészek, uj bicikli.
Kicsit mindig alakitok a olgokon, mikor kelett a pénz eladstam ezt azt, de van ami örökre elkisér / ez olyan romantikus volt
/.
Ti mennyit tartootk reális árnak egy 1honapos Axel Elite teloért? alig van rajta 1-2 karc... és elég könnyünek érzödött mikor proszáltam.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..." -
rii
nagyúr
régebben a kis csavarok, amik behúzták a küllőt, azok érintkeztek a gumival, és ha nagyon meg kellett tekerni a csavart, akkor az még magán is áthúzta a küllőt, és akkor lehet ezért kell a gumiszalag a belső, és a felni közé.
és milyen külsőt kellene vennem? mármint ami jobban bírja.... milyen márkát?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg -
sanyixXx
senior tag
-
Dirtyz
őstag
-
rii
nagyúr
a külsőm nem volt több fél évesnél.
1.) ilyen hamar ''szétmegy''?
2.) kerósbolt van ma még nyitva? Vennem kellene külsőt, belsőt, meg olyan gumiszalagot.
3.) a felniben lévő küllőrögzítő csavarok csak akkor veszélyesek, ha a küllözés miatt kisorjázódik a csavar feje, nem?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg -
sekli
addikt
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
golyani
addikt
-
golyani
addikt
hát az úgy fogod megvalósítani h kevláros külsőt veszel amit össze lehet hajtogatni.
olcsóbb gumiknál kb 1-2 ezer a difi. -
rii
nagyúr
-
sekli
addikt
-
rii
nagyúr
-
sekli
addikt
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
ma voltam tekerni
elmentem a 6 főút felé, savoya-park mellett.
majd a vízmű szörnyű építményeinél dobtam egy farost és megfordultam.
lágymányosi hídnál aszonta a hátsó kerék, hogy:![[kép] [kép]](http://img72.imageshack.us/img72/9035/untitled1jg1.jpg)
majd aztán meg azt hogy:![[kép] [kép]](http://img402.imageshack.us/img402/7569/43469008pm7.jpg)
lehúzództam, mondtam dekirály, minden van nálam, belső, meg gumilefeszegető, kerékleszed, gumibetesz, de a külsőnek mintha nem lett volna tartása, nem is értettem miért, alig bírtam a felnin rajtatartani, folyton ''lecsúszott''. a felnin belülről levő gumiszalag meg le volt szakadva, úgy kellett visszterítgetni azt is .
nagynehezen rajta tartottam a felnin a külsőt, majd elkezdtem pumpálni, 30 belenyomtam, majd visszatettem a kereket a helyére, majd megint kb 60-at, ekkor megint egy ujjabb nagy![[kép] [kép]](http://img510.imageshack.us/img510/2859/95315730lf7.jpg)
kisélretében elszállt a pótbelsőm is. pedig még csak annyi levegő se volt benne, hogy el lehesen vele gurulni egy benzinkútig. nem volt más hátra, egy hosszú gyaloglás elé néztem, a lágymányositól a jaszai mari térig.
ahogy elindultam, szinte egyből megállt mellettem egy PKCS (profi kerós csávó) és egy másik PKCS (profi kerós csaj) és megkrdezték tudnak-e valamit segíteni.
mondtam, hogy a pótbelsőm is aszonta', hogy ''szevasz''. Meg lehetett látni, hogya vékony gumiszalag kint ficereg. Megnézték, és azt mondta, hogy szigszalaggal le lehetne ragasztani a gumiszalag helyét, majd mondtam, hogy a külsővel is valami gond van, mert eléggé könnyen ''lejár'', és ekkor vettük észre, hogy a külsőben levő drótszál elszakadt
no ekkor mondták ez reménytelen így, megköszöntem, hogy megálltak, majd elhajtottak, de utána megint jött egy kerós pár, és ők is megálltak, és mondta a srác, ha belső kell, akkor tud adni. Mondtam, hogy a külső is meghallt. Tök rendesek voltak
végül is kb egy óra séta alatt hazaértem. Legközelebb két külső, két belső, és két gumiszalaggal megyek kerózni (:
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg -
sekli
addikt
-
Sianis
addikt
-
Kephamos
addikt
-
sekli
addikt
-
Kephamos
addikt
Csak én Kelly's-ta akarok és azt sehol sem lehet felpróbálni, kicsiny városunkban, mert sehol sem láttam még. És azt tuskóságnak tartom, hogy felpróbálom valahol és aztán rendelek a netről egyet.
Ápropó! Múltkor láttam valami nagyobb bicajboltot a belvárosból a pláza felé vezető úton. Jártál már ott, milyen lehet? -
sanyixXx
senior tag
hajjaj, nagyon hullanak a bringások mosatanában
az tapasztalatlanabbakra tényleg oda kell figyelni.
de vegyük ezt a dög meleget is számításba. tompa mindenki. tessék rendszeresn pihenni meg inni tekerés közben. és az autósok is bambák, légkondi meg red bull ellenére is.
csak óvatosan!!
Jorus: szólj, ha akrsz néhánytól szabadulni. nekem nincsenek szép spacereim. de tudok cserébe alut adni
[Szerkesztve]Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/ -
Jancsi
aktív tag
Ha már ti hordtok bukót követeljétek meg azoktol is akikkel tekertek. Én ezt nem tettem meg
Valami rettentes a tudat hogy én én rángattam el biciklizni és most eszméletlenül fekszik az út mellett. Eddig úgy fest hogy megússza egy komolyabb agyrázkódással és 3 nap korházzal. A legolcsóbb legsz@rabb bukó is elég lett volna ahogy hogy zsörtölődve felkejen, hogy a p|csába eltört ez a sz@r, lehet jobban izzad benne a feje mint egy Giro-ban vagy egy Cratoni-ben, de a barátai nem izzadnak hogy mi a franc van vele és hol vannak már a mentők ( nem tudom hogy a francba jöttek, de keresztüljöttek az egész városon és úgy is kiértek a várostol 10-12km-re alig több mint 10perc alatt
)
Ha nem tul tapasztaltakkal mentek tekerni az elején egy rövidke rutin oktatással kezdjetek. -
Jorus
nagyúr
Jáhájj, éjszaka mennyi ideje van egyeseknek fórumozni.

Integra: a teló kiválasztásakor nekem nem volt szempont a színe.
Ellenben ami számított: az egyik legjobb mozgású, és legmerevebb villa a piacon, tág határok között állítható csillapítás és kompresszió, titán rugó, alacsony beépítési magasság (kisebb, mint a szimplavállas Shermanomnak volt
), kis tömeg (mindössze 3.000 gramm a súlya, ami összevetve egy szimplavállas Travis 3.600 grammjával igen tiszteletreméltó
). Mindezek mellett igen, csukaszürke. Én sem vaqgyok elalálva a színétől, de az tetszik benne, hogy a Fox annyira laza, hogy aszongya, hogy csináltunk egy király villát, kit érdekel, hogy oan a színe, mint egy betonteknő?
Amúgy akkor fogom lecserélni, ha lesz hasonlóan alacsony beépítési magasságú, 200 mm-t mozgó villa kisebb súlyben, merevebb felépítéssel. 
venember83: rózsaszín?
Már miért lenne kritizálhatatlan? BikeMag-on is kérdeztek ezt-azt, de miután elmagyaráztam, hogy mien elvek vezéreltek, mien prioritással, elfogadták az érveimet. 
EQMontoya: nem is chopperes a geoja.
A Shermanommal például laposabb volt a villaszög, mint a Fox-szal, tehát azzal choperesebb volt, mint most. Ojj, ez nem is DH gép.
Se a felszereltsége, se a váz geometriája, karakterisztikája nem lenne alkalmas DH-ra.
sanyixXx: ebből van otthon vagy 20 darab, és nem volt kedvem venni alut, csak azért, hogy passzoljon a képbe.
És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow -
Sianis
addikt
-
Integra
titán
tudtam én

amúgy tényleg rusnya
fekete szár kúúl lenne vagy a hófehér hozzá
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál... -
sanyixXx
senior tag
-
sanyixXx
senior tag
ja és ha a kollegina nyilatkozna a színéről, akkor értelem szerűen RGB számokban is kérjük, hogy az igazán kockafejűek is értsék
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/ -
fasyrt
őstag
-
venember83
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
ha Jeannie-re bizzuk, akkor vagy pasztel lesz, vagy bézs, vagy homokszinü, vagy barackszinü, de még véletlen se olyan szin, amit az én infós agyam felfogna
Same rules apply! -
venember83
nagyúr
szinteveszto
Kulonben tenyleg az vagyok
Ja, en is keknek lattam, de olyan lagy kek, h mar szinte rozsaszin
Minek elemzem en a szineket, nem ertem....Inkabb Jeannie mondja meg, nok sokkal jobban latjak a szineket, retinajuk vhogy erzekenyebb mint a ferfiake, whatever... Bugyikek a legjobb megfogalmazas, asszem.
Idezek: rozsaszin v ''mittomenmilyenszinu'' s utobbin volt a hangsuly, maskor boldba teszem csak miattatok!
Atugorhatsz autos topikba is, olvasni meg tudok, ezert varom valaszod, meg azt is elnezem, h nem hasznalsz nagy betuket.
mod: Jo, nagy kepeken tenyleg abszolut szurke/kek, de a bevagott kepen szvsz bugyikek.
mod2: minel jobban nezem annal jobban tetszenek a Hayes fekek
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
Integra
titán
-
sekli
addikt
rozsaszin...?
muti, hol...? -
Integra
titán
a faszt

jorus van annyira egosita hogy bírja a kritikát
szóval ez a villa szín valahol a hányadék szürke meg az intim türkiz bugyi kék közötti, absz feminin közötti, absz borzalmasan gány szín között van....
és mivel jorus is azon kevesek közé tartozik aki bírja a kritikát ezen a ph fórumon, remélem hamarosan lecseréli valami pasi színű villára!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál... -
venember83
nagyúr
-
Integra
titán
-
Kephamos
addikt
Nagy a csönd a topikban.

-------------
Ma én is majdnem lezúztam magam az erdőben.
Feltekertünk egy kissebb dombra, a tetjén láttam, hogy az aljánál egy nagyon jó kis kanyar van, frankó vályúval, amit a bicajosok alakítottak ki. Mondom, megnézzük milyen az a kanyar. Kiderült, hogy sokkal élesebb, mint amilyennek látszik. A felénél járhattam, mikor éreztem, hogy ezt nem fogom megúszni, így egy megfelelő pillanatban kiengedtem a bicajt a kanyarból és megálltam egy fa előtt vagy 10 centivel. Lehet, ha nem 4.5 bar-on lévő Kbix nomad 2.0-val, megyek akkor sikerül, mindenesetre nem adtam fel, Jövő héten megint megpróbálom. 
-
Kephamos
addikt
Jeannie! Te honnan rendelted a kesztyűt? Honnan tudjam, hogy mekkora kell?
-
xcbiker
addikt
Holnap jön valaki Kisnána OX-re?
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról. -
fasyrt
őstag
-
rii
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
fasyrt
őstag
-
Integra
titán
-
Jorus
nagyúr
-
Integra
titán
a bringás se különb, hidd el, sőt, a bringás engedi meg csak igazán magának hogy piroson átmenjen, letér jobbra, go2 zebra, átteker, vissza balra és teker tovább..
hányszor látom ezt naponta a városban.
bicófutároknál ez menü alapból...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál... -
Kephamos
addikt
Most értem haza. 30km, végig szembeszél.
Kifárasztott. -
sanyixXx
senior tag
-
Jorus
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
sanyixXx
senior tag
-
fasyrt
őstag
-
xcbiker
addikt
-
sekli
addikt
-
Jeannie
senior tag
Nem azért mert nem lennék vele elégedett, csak amikor kerestem, az volt az első hogy körülnéztem, de sehol nem láttam használtan jó dolgokat, mondjuk alapból fehér sisakot kerestem, most meg elárasztotok vele
De a linkelt sisak tényleg klassz és megéri az árát 
Ma is rájöttem néhány dologra:
- hátszél mint olyan nem létezik, ha megfordulok szembeszélben, akkor is legfeljebb lökésszerű oldalszél lesz belőle
- kanyarban nem árt lassítani
- este, úgy néz ki, a legtöbb közlekedő számára a piros lámpa nem parancs, hanem javaslat. Értem ezt autósra, gyalogosra egyaránt
-
Integra
titán
-
Jeannie
senior tag
-
Dirtyz
őstag
Aktív témák
-
2100 - 2001
50024 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4916, 100% Akksi
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- SJCAM SJ6 LEGEND akciókamera fullos szett 3 akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a 18-as vázban 410-es nyeregcső van például.
(csak az esés óta mnem vettem elő sokat

Rajzóráról mindig lógtam 
napi 30 percet kapott a 3 sérült rész a lámpával és regenerálódni látszik mind...

az tapasztalatlanabbakra tényleg oda kell figyelni.
Valami rettentes a tudat hogy én én rángattam el biciklizni és most eszméletlenül fekszik az út mellett. Eddig úgy fest hogy megússza egy komolyabb agyrázkódással és 3 nap korházzal. A legolcsóbb legsz@rabb bukó is elég lett volna ahogy hogy zsörtölődve felkejen, hogy a p|csába eltört ez a sz@r, lehet jobban izzad benne a feje mint egy Giro-ban vagy egy Cratoni-ben, de a barátai nem izzadnak hogy mi a franc van vele és hol vannak már a mentők ( nem tudom hogy a francba jöttek, de keresztüljöttek az egész városon és úgy is kiértek a várostol 10-12km-re alig több mint 10perc alatt
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/ricking/size2/30653846.jpg)