Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
nem a legújabb xt és xtr cuccokat kell megvenni. nem is szabad. én még nem találkoztam olyannal aki ajánlotta volna ezeket.
2000-2001-2002 körüliekeket ajánlották nekem is.
ezeket az évjáratokat azért érdemes venni, mert itt valóban fejlesztés ment, érdemi. úgy hogy az anyagminőség is javult. aztán ezek túl jól sikerültek, piacgazdaság és profit rulez és ahogy a szakik mondják, a cég ''visszafejlesztett'', hogy vegyél újat idővel.
a mostani kis cégek meg fejlesztenek gőzerővel hogy lenyomják a shimano-t ezért érthető, hogy sokan a mostani évjáratú nem shimano cuccaikkal elégedettebbek, mint a mostani évjáratú shimanóiknél amiket valóban nem terveztek tartósra..
az én xt cuccom mai napig hibátlan és soha nem volt bontva!
nem is kell, semmi lötyögés, semmi kotyogás.
ahogy te is írtad, ezekben még a csapágygolyó csapágygolyó, mert piacnővelésre tervezett alkatrésznek tervezték, vagyis minőséginek kellett tervezni és gyártani is
az sram hátsó váltóra az x.0-ra meg a hozzá tartozó első gripshift x.0-ra azért eléggé kíváncsi vagyok, mit tudhatnak
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na ezért kérdem
mert minden japánul van, aztán néha beletrafál az ember pár jó képbe, meg galériába, de csak inkább ösztönszerűen, hogy na, talán az a klikk az lesz..
de pl én ezt nem találtam volna meg, a hrc mtb oldala meg nem túl informatív
sajna tárcsa cuccokhoz én nem nagyon értek, nekem még mindig tökéletes a v-fékem, és ehelyet csak felsőkategóriás cuccot lenne érdemes venni, de az meg méregdrága, úgyhogy marad ez
talán majd a következő bringán, mert erre amúgy se menne fel, mert nincsen hozzá rögzítési pont sem.
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
én itt születtem, két hetet kibír még anyám akkor most valszeg kettős állampolgár lennék, úgy könnyebb lenne
de mivel nagyfaterom nem volt korrupt soha, ezért már nem utazhatott vissza anyám.
de majd egyszer kimegyek, lehet....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pinya007
aktív tag
Köszi a véleményeket, mert tényleg nehezen tudom megítélni korrekt árát.
Annyi járulékos költség még lenne vele, hogy vagy LX agyra kellene vennem egy kazettás 7-es racsnit, vagy új fékváltókart a keréken lévő 8-as racsnihoz.
Kerámia bevonatú felnihez, van hozzávaló menetes fékpofa is?
Mert eddig csak fékgumikat láttam (ilyet adna is srác). Ha így van, akkor cserélhető fékgumis pofa is kellene, azt meg nem láttam sehol külön, max fékkel együtt.
Így már ''kicsit'' sok lenne a költség...Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
nagyúr
Sok féket próbálhattál... Grimeca, Gatorbrake... Magura még csak-csak.
Az egydugattyús Saint (ami ugye egy barna XT) simán lenyomja fékerőben a 6 dugattyús Hope Mono 6Ti-t a dupla tárcsájával együtt. Mosolyogtató Gator-ról nem is beszélve.
[Szerkesztve]Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Nálam a sorrend kb ez lenne FR fékek terén (a teljesség igénye nélkül): Hayes Mag HD, Shimano Saint (XT), Magura Gustav M, Hope Mono 6 és 4, kisebb Hayes-ek, kisebb Magura-k, kisebb Hope-ok, kisebb Shimano-k.
[Szerkesztve]Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Gondolom akkor is így mosolyognál, ha a te gépedet adnák el lopottan 20-ért... Nekem lopták már el bringámat, nem egy jó érzés, főleg, ha szeretted, és rengeteget foglalkoztál vele. Szerinted mit mondanék annak, aki alatt meglátnám? Aki lopott dolgot vesz, és ezzel tisztában is van (Cannondale 40k-ért pl.) azt semmi sem különbözteti meg attól, aki tevőlegesen ellopta - szerintem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
DeltaPower
addikt
vannak erre is módszerek hogy lehet lopott vázat legalizálni, de ezt inkább nem mondanám el. engem is eléggé szíven ütne ugyanis, ha valaki az én Magellanomon tekerne velem szembe, és mikor épp le akarom verni a bicajomról, vigyorgó képpel az orrom alá tolja a papírt, hogy ez márpedig az övé...
1szómint100 inkább ebay és a PH már ha valakinek nincs egy rakat bicajos ismerőse akiktől mindig lehet venni pár jó cuccot
érdekel valakit Shimano Exage 300 LX hátsó váltó, kizárólag alkatrésznek? odaadom ingyen ha valaki tud kezdeni vele valamit."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
nagyúr
-
DeltaPower
addikt
ebben az egyben igazad van jó és jobb üzlet is létezik 2003-as polaris váz új porfestéssel 10k, sram x-gen egyszer se használt első váltó gyári dobozban 3k
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
DeltaPower
addikt
ez így van a fritzek mindent kidobálnak, bár mostanában már több az eszük, pl. a használt pc cuccokat eladják a hülye magyaroknak (a hülye magyarok pedig felvásárolják és eladják itthon 300% haszonnal a még hülyébb magyaroknak )
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
-
nagyúr
Érdekes videó. Érdekes például, hogy a 11-14mp közötti részben vmiféle légterelő burkolat látszik a gép elején, de ez menetközben, 18mp-nél már sehol sincs. Kereken 1 percnél egy egészen más bringa, egészen más ruházatú pacákkal gurul. Egyébként jó régi lehet a videó, mivel ien telóval kb. 6-8 éve DH-ztak, ma már CC-re sem nagyon használnának ien kis töpszli villát.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
bmx powa
tag
-
becuszabi
aktív tag
Lehet, hogy még giroszkóp is van benne
A mostani időjárásnak megfelelő öltözködéshez meg annyit, hogy hétvégén voltunk tekerni ([link]), alul vízelvezető póló, aztán hosszú thermo ing, bringás mez, thermo dzseki. Mire felértünk a Lajos-forráshoz kívülről tiszta víz volt a dzseki, egyáltalán nem fáztam, de visszafelé, árnyékos helyen és 40 km/h felett igazából már a didergés miatt húztam a féket. Szóval lehet itt mindenféle szélálló cuccot felvenni, de belső fűtés nélkül egyik sem képes felvenni a harcot a mínuszok ellen.
[ Szerkesztve ]
"Aki szívből él, az élből szív"
Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs