Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Máté94 #46098 üzenetére
Írsz nekik emailt rendelésed számával-neveddel, hogy mikor tudod átvenni. De egyébként addig oké, hogy ők leírják a futárnak, hogy délután vigye, de a futárok ezt gyakran lesz*rják (attól függ hogy tudnak útba ejteni) Jobb esetben felhív hogy mikor vinné, rosszabban csak akkor hív, ha senki nem nyitott neki ajtót. Akkor viszi máskor. Általában így működik.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Tegnap rendeltem bikemarket.hu-ról, és már meg is kaptam a visszaigazoló levelet is. Csak annyit szeretnék tudni, hogy hol tudom majd azt nekik leírni, hogy mikor lenne jó az átvétel időpontja? Üzletszabályzatukban elvileg benne van, hogy meglehet adni, hogy mikor lenne a legjobb időpontban az átvétel (délelőtt vagy délután), de addig nem akarom visszaigazolni a levelet amíg ezt nem tudom. Mert ha pl.: délelőtt hozzák, akkor én nem vagyok otthon, és nem tudom átvenni a csomagot. Valaki tud erről valamit?
Köszönöm!
-
Manitou
veterán
válasz Ariadne #46076 üzenetére
Viszont ha 180 felett vagy, gyakorlatilag biztos, hogy kicsi lesz.
Nem biztos. Nekem 16,5 colos vázam is van és 183 vagyok. Ki kell próbálni ,akkor kiderül úgyis.
Mod:
Még mindig nem tudtam képet készíteni a speciről az új setuppal
De ami késik nem múlik[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
A valtasi tartomanyanak nagy reszen jo de eleg szarul jon ki mikor csorikam epp dombon kuzdene felfele es baxik valtani csak ha elotte oda vissza 2 fokozatot járatod vagy epp feljebb váltasz két fokozattal hogy egyet ugorjon.
Egész pontosan nem tudom milyen váltókarról van szó, de nálam bevált szokás volt régebben, ha ilyen gond volt alsóbb kategóriás váltókaroknál, hogy picit túl kell váltani a váltókarral, tehát nem 1-et nyomni felfele a karral( gondolom felfele akar váltani hegymenetben és az a gond) hanem egy picit tovább nyomod és kitartod amíg nem érzed, hogy elkapta a fonalat és megindul a felfele váltás, szóval érzéssel, de ne annyira, hogy 2-t váltsál.
-
rekid
addikt
Jart a bicikli memeéknel is, belottek aztan par hasznalat utan mar nem nagyon akarta jot. Pedig asszony használta kb vagy 5 alkalommal. A valtasi tartomanyanak nagy reszen jo de eleg szarul jon ki mikor csorikam epp dombon kuzdene felfele es baxik valtani csak ha elotte oda vissza 2 fokozatot járatod vagy epp feljebb váltasz két fokozattal hogy egyet ugorjon.
Azert gondltam elso lepeskent aliviora mert ha ezt a par lightos alkalmat kiszolgálja akkor tökéletes, asszony úgysem viszi kemény terepre csak ilyen szep az ido tekerjunk egyet betonon, vagy max szentendreig dunaparton.
Bár ha minimal különbséggel van deore akkor nyilvan azt. Nalam a Hai-n nagyon bejöttek, pedig gyilkoltam őket rendesen. (Sokszor a rutintalanságnak is köszönhetően[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Tamoo
MODERÁTOR
"Azt mar tudom hogy acerakat 2 használatnál tovább képtelenség jól beállítani." Ezt némileg cáfolnám, mert egy darabig volt öcsémnak acera-s magellanja és hát elég szépen be tudtuk állítani a váltót, nem volt vele semmi gond. Persze terepen rázta összevissza a láncot, oda kell a jobb, de általános felhasználásra nem olyan sz*rok ezek, nem kell totálisan leírni szerintem. Szóval ha sikerülne jól beállítani (hogy úgy is maradjon ) akkor szerintem nem éri meg a csere. Jobb az alivio, de ha el van találva a beállítás nem vagyok benne biztos hogy annyira észrevenni a különbséget.
Meg úgy általánosságban szvsz alkatrészcsaládok között egy "szintlépés" sose éri meg ha már lúd legyen kövér[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
Hello sracok!
Kerdesem az lenne hogy megéri e azt a kb 10ezret hogy asszony bringáján lecseréljem az acera váltókat aliviora? Jobb annyival? (Azt mar tudom hogy acerakat 2 használatnál tovább képtelenség jól beállítani)
Gyáva népnek nincs hazája!
-
KaraDani
addikt
válasz feka007 #46081 üzenetére
Szintén zenész (191cm). Cross bicajom 56 os váz (ha leosztod 22"-es), kicsit kicsi nekem úgy hogy most kb országútiként meg városiként van használva, tavaly amikor még nem volt montim terepre jó volt, de hosszú országútizásoknál egyértelműen kicsi. Országúti és ahhoz hasonló geonál elfér az 58-60 as méret. Monti és ahhoz hasonló geoból kb 20-21, a montim 20,5-es és tökéletes. Lényeg a felső cső hossza alapvetően (ha akkora bicajt próbálsz aminél már az átlépési magasság gáz, akkor az valami batár nagy gép ). Próbálni kell alapvetően, mert bicótól függően más a méretezés, meg attól hogy mindketten egyforma magasak vagyunk, lehet, hogy teljesen másak a testarányaink, pl. tesóm is ekkora és majdnem 10centivel feljebb érintek kinyújtott kézzel. A Ktm 22" es crossom pl. lényegesen rövidebb, mint a 21" es kellys crossok.
Ahogy tekeyagd is írta, arra amit írtál cross/trekking bringa a legjobb. Ha használtat nézel, kérdezd meg Meme-t is, meg bikemag apró. -
senior tag
válasz KaraDani #46078 üzenetére
Igen én is szeretem a feketét! Le is lesznek festve ezek az alkatrészek, amiket említettél.
A stucni, lehet cserélve is lesz rövidebbre.
A villára spirál alakban szeretnék ráfújni 1-1 lefelé szűkülő sávot, minek vége összeér a papucsoknál, spirálozódásuk girbe-gurba, nem szabályos.
Szerintem kell bele kicsi króm, a tengelyek, küllők és a hajtás miatt."Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
amargo
addikt
-
tekeyagd
aktív tag
válasz Ariadne #46079 üzenetére
ez 2.1es gumi,de jó áron van nagyon a tudásához képest!
-
KrAt
veterán
Opel bringa.. Milyen szívesen járnék egy ilyennel Opel talikra.. Amúgy meg a szobámban tartanám, és esténként nézegetném..
-
Ariadne
őstag
Nicsak, Karácsony Kupa. Tudom nem sokatok számára elérhető a helyszín, nekem viszont pont kapóra jön, ha addig sikerül összekaparnom magam erőnlétileg, elindulok, ha nem, kimegyek bámészkodni. Hmm a 24h tapasztalataiból okulva azért egy pár 1,75-ös sárgumit be kellene szerezni, ha esetleg vizes verseny lenne.
venember: Gondolom neked azért messze van egy bulifutam erejéig, no meg karácsony, de ha véletlenül mégsem, csak szólj.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
senior tag
-
Ariadne
őstag
válasz feka007 #46075 üzenetére
A bringa méretére gondolt, 17,5-es méret max. 175 cm magasságig jó, úgy nagyjából. Legalábbis az én 17,5-es cross kelly'sem kicsi, pedig 173 magas vagyok... Persze a méretezés márkánként és típusonként változik, nem egységes dolog, szóval mindenképp ki kell próbálni. Viszont ha 180 felett vagy, gyakorlatilag biztos, hogy kicsi lesz.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
feka007
veterán
Hi, szerintetek ez a gép mennyit ér? Készülök újat venni, mert az előzőt suli elől lopták el 2 hónapja vmi tetvesek.. Előtte soha nem loptak még meg, most volt az első. De jó lecke volt, mostmár motoroslánccal fogom lekötni, ha veszek egy komolyabbat. Még szerencse, hogy "csak" egy 7 éves Kelly's volt, nem vmi 300-as gép (loptak már el onnan ilyen értékűt is, ahogy utána megtudtam..)
Na szóval ezt kaptam leírásként róla:
-Wheeler 5900 17,5-ös aluváz
-Deore Lx hajtómű
-Sync rugós első villa
-Alivio első,hátsó váltó
-Shimano agyak,lánc,fogaskoszorú
-Shimano v-fék és fékváltókar
-duplafalú szegecselt felnik
-Trinity kormánycső
-Bike Positive stücni
-féktárcsa előkészítés a vázon és a villán
-új markolatA váz nem hibátlan,van rajta karc leverődés,de törve,repedve nincs.
A váz 2004-es évjárat .Mennyire taksáljátok?
[ Szerkesztve ]
-
detroit17
tag
Üdv!
Elkezdtem 2 hét pihenő után az alapozást, ma nem tudtam kimenni bringázni,így futottam de nagyon jó volt 140-155 között tartottam a pulzusomat.
4,7km sikerült 31 perc alatt. kezdésnek ennyi elég úgy sokat fogok futni télen. -
Thulcandra
senior tag
Tegnap szabadnapom volt, esett az eső. Most mindjárt indulok dolgozni - egészen estig, ragyogó napsütés.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Ariadne
őstag
Holnapra valami aszfaltozást terveztünk amargóval (pl. mint a múltkori kompozós), kb. 10 körüli indulással, holnap reggeli pontosítással. Viszont lehet inkább aludni fogok holnap, most megyek aludni és még meglátom.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Hehe, az ilyen fordítások aztán le tudják fárasztani az embert. Amúgy szerencsére nem sok ilyenben volt részem, legtöbbször az ilyen megy vissza a feladónak.
Nem néz ki rosszul ez a Tacx Sirius bringával, remélhetőleg bírni fogja a váz a görgőzést.
-
dqdb
nagyúr
Ilyenkor szokásosan felmerülő kérdések:
* milyen bringára lesz (váz, fék, kerékagy)
* mire használnád (bár a bringából elvileg következik, de ...)
* milyen nehéz vagy
* újonnan vagy használtan vennéd-eEzek alapján egy FR terén jártasabb ember válaszolni tud majd a kérdésedre. A lenti kerékpártesztnél esik néhány szó erről a telóról:
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
zory
csendes tag
Sziasztok
A segitségetekre lenne szükségem.
Elsötelo vásárlás elöt állok és kiváncsi lennék hogy mi a vélemyényetek a következö telóror.
Marzocchi 66 RCV
Itt megtudjátok nézni
Elöre is köszönöm a véleményeket.
Üdv:. Zöry -
dqdb
nagyúr
Az időjárás-előrejelzés a hétvégére félnaponta változik, mostani állás szerint Budapesten mindkét nap megússzuk eső nélkül, szóval bármikor elázhatunk Ariadne, Xantomas, amargo: ki hogyan látja, mikor és merrefelé menjünk?
Nagyon OFF jön. Ha már tekeyagd Koreát emlegette, akkor fejlesztői dokumentáció keretében ott születtek meg - sajnos csak többek között - ezek a "remekbe" szabott sorok:
1D barcode and 2D barcode are used to our company PDA.
A part of functions about Barcode described in this document can be available at both 1D barcode and 2D barcode. But function of related only 2D barcode cannot use at 1D barcode. One case functions is related image.
When you develop Application with API that our company supports, surely Barcode virtual wedge is set to disable at barcode setting.
If you don't set like this, barcode API may not be working. Last matters to be attended to please don't use BBBarcodeClose function in work part received barcode scan message. If you use BBBarcodeClose function, it may occur side effect
-
venember83
nagyúr
Kösz mindenkinek, 68 centit mértem én is, akkor nem kell adapterezni a görgőt.
-
KaraDani
addikt
válasz venember83 #46059 üzenetére
Mérd meg, az a tuti
-
Tamoo
MODERÁTOR
Attól függ milyen gumi.
Itt van pár. Elosztod 3,14 el a kerületetfpeter07: Hangulatos kis videó. Mindig ámulok ezeken az arcokon mit tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
A múltkor te mértél nekem, most fordítva
2.1"-es külsővel az első kerekem átmérője 68 cm.
-
venember83
nagyúr
Amatőr kérdés: mennyi egy montinak a kerékátmérője gumistól? 670 mm?
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Ez esetben ez a legjobban kifejező smile.
szerk: A videó majdnem kimaradt. Danny Macaskill Way to Home
A smile állításom még mindig él. Már az első trükknél nagyra nőtt a szemem
.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz rétisün #46055 üzenetére
Usb-s aha, de napelemes cucc nekem nincs. Nem láttam szükségét. Ha lemerül nehezen töltöm fel vele éjszaka Amúgy elvileg ~3óra folyamatos ~5óra villogást bír, tapasztalatom még nincs, ma jutottam hozzá. Nekem csak elszaladgálni ide-oda rövidebb távon kell. Töltöttségjelzőt nem véltem felfedezni. Viszont az "élettartam garancia" pozitív (vagyis az van ráírva). Kisebb mint a kilométerórám
-
rétisün
veterán
ez az az usb-s meg napelemes töltős? (lusta vagyok utnanézni ) tudom, még alig használtad, de egy sacc. időtartamot, hogy meddig bírja, majd írhatnál. van rajta valami töltöttségjelző vagy ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Beújítottam egy Blackburn Flea első lámpácskát. Besz*rás milyen kicsi, élőben még sokkal kisebb mint képeken. Méret-fényerő tekintetében szerintem verhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
tekeyagd
aktív tag
válasz CurrentValue #45024 üzenetére
nos.
miután a múltkor beszívattál egyszer, aztán meg nem jelentkeztél privétra,végre a héten felvetted a telefont. megbeszéltük a mai találkát, házhozmentem, vártam fél órát miközben hívtalak háromszor,de semmi, majd elmentem egy ügyfelemhez, ahonnét hívtalak megint,egyszer kinyomtad majd persze nem vetted fel másodjára.mindezek után csak annyit fűznék hozzá: AZ APÁD FASZÁVAL,AZZAL JÁTSZÁL KISKÖCSÖG...
a többiektől elnézést a hangnemért, de az ilyen kis szarláda emberek nagyon ki tudnak hozni a sodromból...
-
fpeter07
veterán
Ma még a szokásos 10 km se jött össze. Felhúzott nadrággal eleinte kicsit fáztam, de belerázódtam.
Holnapi esőjárásban sem bízom.Legalább 1 bart fújtam a benzinkúton a gumiba és érezhetően jobban gurul. Legközelebb még egy fél és meglesz a 3.5. A max állítólag 3.8, csak én is kényelmes vagyok...
-
Xantomas
őstag
És igen
több másfél hónap után megjött a DX-ről rendelt pakkom egyik fele. Benne egy lámpa, álbajusz készlet headset, meg pár apróság. A másik fele, amit egy nappal később adtak fel, úgy néz ki elkeveredett a kínai postarendszerben, ugyanis, a követésnél október 28 óta nem változott a státusza. "The item (RT072030758HK) was posted on 28-Oct-2010." ergo el sem hagyta az országot...
Kár, mert két telefonhoz való szilikonos tok, kijelzőfólia, meg egy, a fényképezőgépemhez való m55-ös menetű nagylátószögű konverter, és makrolencse készlet volt benne.Remélem megkapja méltó jutalmát aki meglovasította...
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Meme
aktív tag
válasz carrot #46040 üzenetére
a pilotok alapvetően elég jo kis villák.
a fizikai felépítésük a régi sid/judy-é. ezek igen könnyű verseny villák voltak a maguk idejében. ebből következik, hogy a pilotok is elég könnyűek.
a belsejük viszont egyszerű mint a faék.
bal oldal rugó, rugó+levegő, csak levegő.
a képen elvileg a csak rugós verzió van, jobb a rugo+levegős.
a jobb oldalon meg fix vagy állítható csillapítás.a szimeringeket kell megnézned, hogy nem eresztenek-e.
illetve, hogy maga a teló nem kotyog-ea szimeringen lehet segiteni (5-6k), a kotyogáson kevésbé.
Szevasztok bogyókák!
-
Flow
senior tag
A fékek esetén benyúlásnál pontosan mit mérnek? Többfélét találtam: 49-64mm, 52-65mm, 57-75mm...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
carrot
tag
na teleszkóp "mániákusok" mondjátok meg nekem légy szíves a rock shox pilot az jó az?
-
Dirtyz
őstag
Köszi, körbenézek, melyiket könnyebb "beszerezni". Befelé próbálna ficánkolni, de a Merida cyclocross bicajokon van egy állítható műanyag bilincs kis pöcökkel. Ezt oda tudod csúsztatni a nyeregvázcsövön, ahova jól esik, ill. ahol a kistányér van, és nem engedi leesni a láncot.
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz venember83 #46034 üzenetére
Hát igen, de NN-ből nem is igazán van olcsó példány Én alapvetően úgy értettem a dolgot, hogy mondjuk ugyanabból a mintázatból olcsóbb-drágább verzió.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Igazad van, de mégse. Amíg a Race King és előtte a kopott Ritchey Z-Max volt elől, minden hosszabb bringázáson estem, általában ártalmatlan szitukban, ahol kicsúszott az első kerék. Mióta a Nobby Nic van fent, egy kezemen megszámolhatom, hányszor csúszott meg az első kerék, és akkor is általában kimondottan érdekes helyzetekben, pl. saras gyökereken lefelé, patakon való átgázoláskor. De pl. csillebérci dagonyában egyszer sikerült esni a jópár kör alatt. Szóval ha már jobb bringád van, nem éri meg spórolni az első gumin, szerintem. Persze könnyen meglehet, hogy a csapnivaló egyensúlyérzékem a bűnös, és amúgy már egy jobb külső bőven elégséges tapadást biztosít.
-
dqdb
nagyúr
avasszal meglátod mennyire sikerült a száraz időben közlekedés...
Értem én már haza tavaly száraz időben hófehér futófelületű külsőkkel, mert maradt egy "kevés" só még az utakon a korábbi havazásokból ...Tanya-: Én 1 hete agyaltam ezen. Végül az a megoldás született, ha már úgyis váltóbovdent kell cserélni, akkor most történt meg az alaposabb műtét, tavasszal pedig majd egy gyors télvégi kárfelmérő átnézésre tolom be meméékhez a bringát.
#46031: ha aszfaltozás lenne a cél, akkor a TravelContactokat raknám fel. De ha már nekiállok szerelni, akkor nehogy már az kerüljön fel
[ Szerkesztve ]
-
Meme
aktív tag
válasz Tanya- #46020 üzenetére
mi télen olcsobban dolgozunk, meg mivel nincs annyi meló talán még egy kicsivel jobban odafigyelünk.
amugy tél elött, hogy ha mégis kimész valahova, ne legyen gondod, meg tavasszal is jo, hogy a több használat elött rendbe legyen.
na most jól segitettem
ha talász olcsobban szervizt, akkor télen, tavasszal meglátod mennyire sikerült a száraz időben közlekedés...Szevasztok bogyókák!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Én most azon a véleményen vagyok, hogy hobbi szinten nem kell erőltetni a drága gumit. Megvettem múltkor viszonylag borsos áron a wolverine race-t, hát a hátsót saccperkb 400km alatt ~60%-osra koptattam, pedig nem aszfaltra jártam vele, csak amennyit muszáj volt. Bár valszeg fajtája is válogatja, de nekem ennyit közel sem ért (hiába könnyű volt, "gyors" meg minden), mint amennyit kiadtam rá.
-
dqdb
nagyúr
Még semmilyent, de várhatóan tavaszig valamilyent Valószínűleg tovább is ráérne, de inkább legyen kéznél, mielőtt a mostani elkopik. Most igazából azt próbálom meg kideríteni, hogy egy elvileg átlagos és egy elvileg nagyon jó külső között a pénztárcámon kívül máshol is érzem-e a különbséget
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Xantomas #46024 üzenetére
Másik lehetőség, hogy a gyártótól rendeltetsz pótalkatrészt, de az szerintem az itthoni viszonyoknak köszönhetően felejtős.
Nem biztos: mire eltörik a gyártatott rugó is, addigra talán ideér a gyári pótalkatrészAriadne: jelentkezem és is, de csak terepre. Külsőt szeretnék tesztelni meme jóvoltából, így aszfalt felejtős most. Meg anélkül se biztos, hogy a crossok és a 29er után szeretnék a saját traktorgumijaimon loholni
-
Xantomas
őstag
Ha budapesti vagy, akkor a 4-6-os villamos Baross utcai megállójánál, az önkormányzati hivatal felé sétálva, van egy rugókészítő. Ott csináltattunk egy csoporttársammal egy régi zárba rugót.
Elviszed a törött rugót, és ha van a másik fékben egy ugyanolyan, akkor replikálják neked.
Ajánlom szedj össze minden hivatalos, gyári infót róla, (rugóállandó, anyag, méretek), hogy azzal se nekik kelljen foglalkozni.Másik lehetőség, hogy a gyártótól rendeltetsz pótalkatrészt, de az szerintem az itthoni viszonyoknak köszönhetően felejtős.
(#46017) Ariadne
én is benne vagyok, de nekem csak a vasárnap jó, mert szombaton nagymamámat ünnepeljük."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
rétisün
veterán
-
Isee
senior tag
Azt esetleg nem tudja megmondani, hogy mechanikus tárcsablokkba hol tudok venni rugót?
Mert tegnap este sikeresen eltört az egyik"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Tanya-
tag
Mikor érdemes egy nagy generált elkövetni? Most vagy tavasszal? Télen csak száraz időben városban használnám.
-
-
Ariadne
őstag
Tudom, hogy elvileg esni fog hétvégén, de ahogy nézem, nagyon kicsit. Van kedve valakinek menni vagy egy hosszabb aszfaltos kört vagy ha száraz lesz mégis az idő, egy kisebb Budai-hegységes terepeset?
-
Flow
senior tag
Köszi! Beszerzek egyet mindenképpen! Lehet kéne vennem valami oktató könyvet, mert úgy érzem, nagyon hiányos a tudásom...
Amúgy nemrég olvastam el Armstrong Bicikli életre-halálra könyvét. Egyáltalán nem volt rossz...
-
Dirtyz
őstag
Memebácsi, létezik BCD 130-as 5-ös csillagra fogvédő ize? Rockguard vagy hogyishíjják..., 39 -es lánckerékre kellene a cyclocross bicajomra, így le lehetne szerelni az első váltót, ami eddig volt hivatott megakadályozni a láncleesést.
Sikerült egy ilyet beszereznem:
Télire leugrik a nagytányér, elég az a 39 is.Védd a fákat, egyél hódot!
-
pr1mzejEE
addikt
Na ez a 200km nem nagyon fog össze jönni. Barátnőm szakított úgyhogy nincs is kedvem ilyen nagy túrákhoz. Haverokkal viszont ilyen 30 kilómétereseket simán bevállalok.
Üdv és köszi mindenkinek, aki segítettFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
bnss
veterán
Megjelent az új Sports Tracker (v4.0), hálózatra csatlakozás után felkínálja a frissítést a telefonon.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Kazimír
őstag
-
Meme
aktív tag
felejtős. az outi felnibe nemigazán lehet belerakni a széles AV szelepet. a régi felnik szélesebbek voltak, azért mentek bele a dv szelepek.
szelepátalakító:
[link]
szinte minden boltban kellene lennie, arra figyelj, hogy olyat vegyél, amiben van gumitömítés is, különben elereszti a levegőt.Kazimír: sram 9s patentszemet a láncodba. elvileg az összes 9-es láncba jó. simán be tudod te is rakni.
kell egy láncbontó, akár kölcsönbe, kinyomsz egy fél szemet, aztán mehet bele a patent.[ Szerkesztve ]
Szevasztok bogyókák!
-
rétisün
veterán
válasz #56474624 #45989 üzenetére
ha minusz 10 fok lett volna, akkor én is elképesztőnek mondanám, de mivel kb. tavaszi idő volt, és úgy általában is mentem már ekkora távokat, nincs benne semmi extra....az időjárást nézd, ne a naptárt
Kazimír: mért rövidülne a lánc? kiveszel egy szemet, berakod helyette a megfelelő patentszemet, aztán annyi. de pl. a sram láncok eleve patentszemmel kaphatóak. mondjuk egy láncbontó azért nem árt, mert akkor is csak be kell lőni a lánc hosszát, nem biztos, hogy a gyári (ált. 114 szem) nem lesz hosszú.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Kazimír
őstag
venember83 és Frenky89
Azt hittem, hogy ez a manőver olyan komoly láncrövidítéssel oldható csak meg, hogy azért nem megy nekik. Ezek szerint nem.. nem is értem.
A patent szemes megoldás sokkal szimpatikusabb, úgyhogy nem mondok le róla, ha nem muszáj. Gondolom mindenképpen valami hozzáértő szakember végezze, megfelelő körülmények között, ha egyben akarom újra használni a bicajon.[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
fpeter07
veterán
Én egy négykerekű görkorcsolya összeállításán gondolkodom, sokkal gyorsabban hazaérhetnék, mint gyalog.
A téli álomhoz:
Miután leestek a fáról a levelek, nincs kedvem erdőben menni. Lefele jó, de felfele esélyem sincs menni, mert a második tekerésnél kikapar a kerek. Az ösvény meg nem tudott lankábbra nőni.
Ilyenkorra jó lenne egy vékonyabb fajta sima gumi. -
Flow
senior tag
Sziasztok. Gyors tanácsot kérnék! Rendelek pár alkatrészt, és ha már úgyis szállítási díjas, hozzá akarok csapni a csomaghoz két belsőt, ugyanis az outin lévő szelepek különbözőek, ráadásul egyikhez sincs pumpám. Mivel a montin autoszelep van, arra gondoltam, hogy jo lenne egységesíteni... Tudnátok nekem innen valamit az outihoz ajánlani? Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home