Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Este 20:00-kor a budaörsi Decathlon előtt U lakattal lezárt Cannondale-t láttam, azt hiszem Tiagra szettel. Már tök sötét volt, nem járt arra senki. Nem normálisak az emberek! Ilyen kerókat ilyen helyen le mernek kötni, aztán meg csodálkoznak hogy ellopják! Hahh!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Üdv!
Ez a Csillebérci 24h-s MTB verseny fantasztikus volt! A csapatunk nagyszerűen teljesített, éjjel volt a legjobb tekerni!!! A Cube-osok meg nem emberből vannak !
Azoknak is szeretnék gratulálni, akik ''egyszerűbb'' kerókkal tekertek és a nagy lelkesedés hajtotta őket!
Jövőre ugyanitt!
De addig még maratonok meg tt-k...
[Szerkesztve]VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz tr00p3r #5626 üzenetére
(a félkövér és dőlt szöveg nem megy valamiért!!!)
Nem lehet közben enter, azért nem dönti az egész szöveget.Külső. Nekem Panaracer Dart + Smoke kombó van a kerómon. Városban egyenesen haladva "megfog", már kis kanyarokban is eléggé kapaszkodik, tererpen viszont király.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Először is úgy állítsd be a fékpofákat, hogy azok csak az abroncsot fogják. Ezt leginkább úgy tudod elérni, hogy kicsit kilazítod a fékpofákat tartó imbuszokat, majd kétkézzel összeszorítod a két fékpofát tartó kart, ezzel rászorítod a fékpofákat az abroncsra. Aztán beállítod a pontos fékezési felületet -pontosan hol feküdjön fel a fékpofa gumi része a felnire-, és ráhúzod imbusszal a fékpofát az azt tartó karra.
Aztán csillagcsavarhúzóval a fékpofát tartó kar forgáspontja alatt van egy kis csavar. Azok csavargatásával tudod állítani, milyen távol legyen a fékpofát tartó kar az abroncstól. Mind2-t állítsd! Igazából ilyenkor benne lévő spirálrugó "erősségét" állítod.
Jorus: Köszi a segítséget papucs ügyében!!!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz tkazmer #6658 üzenetére
Osztrák oldalon nagyon jó a kerékpárút, ha jól emlékszem a B10-en kellett végigmenni. Ezt a kerékpárutat úgy képzeld el, mint egy egysávos, elég széles tökéletes állapotú aszfaltutat. Magyarországi, azaz teljes kerüléssel 100km környékén van, ezt gyorsan, fél nap alatt le lehet tudni. Ha csak osztrák oldal kompozással, akkor az kb. 70-80km.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Egy kérdésre még visszatérhetnénk ide?
Szóval az ábrán látható a 36a ill. 36b, a tengely két vége. A váltóval szembeni papucsban van a kopás. Már csak azt nem értem, hogy tudta a tengely a papucsban teljes hosszában elkoptatni azt az 1 mm-t, ha a tengelynek a vége nem is ér a papucsban végig?
A váltókar oldali papucsban gondolom azért nem volt kopás, mert ott volt a váltókart tartó konzol papucsrésze is. Ám akkor is furcsa ez az egyoldalúság...VIGYORRRGAZMUS.....
-
-
Fáraó
őstag
Sziasztok!
Eladnám:
1. 2008-as, 19,5-ös, Kelly's Toxic váz, Manitou Radium R-es tag, 0km-es.
2. Manitou Splice Comp, 100mm-es, távirányítós, levegős, tárcsaféket fogad (PM).becuszabi:Ha két hideg, esős nap után végre ragyogó napsütésre ébredsz, akkor biztosan hétfő van.
És ezt mostanában elég sokszor eljátszotta...[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Egy vélemény: Dart - Smoke párost használok már majdnem egy éve. Azóta no defekt, no csúszás. Kapaszkodik rendesen, aszfalton kanyarban meg mint a ragasztó. Kicsit nehéz, de hát erősödni kell.
A Ridebike-ban mintha láttam volna, de lehet hogy a Bringabutikban volt...[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Köszi!
fék: SHIMANO M486 Hydraulic Disc
Mennyire használható ez a fék,Kelly's Ex Disc 09-en ez van.Ilyen van a városi bicómon, a '09-es Phanatic-on is.
Elfogadható, de nem a legharapósabb. Városban szvsz elég.
Páromén Avid 3, MTB-men Hayes Stroker Carbon van: azért ezekhez persze nem ér fel.VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
-
Fáraó
őstag
Biztos Epicet?
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
-
Fáraó
őstag
válasz tekeyagd #25029 üzenetére
Nekem Wandalom volt, ami csak festésben különbözik. Klasszikus Kona Kikapu másolat, XC-be sorolnám. Mászni jó vele, lejtőzni is. A mai fully XC vázakhoz képest sztem már nehézkes. Vigyázni kell a hajtómű mögötti forgáspontban lévő csavarra, egyeseknek a régi szériából -pl. nekem a 2006-os típusból- kijárt a csavar és a hajtómű majdnem bedarálta. 50-t a szériás Manitou RL taggal szvsz megér.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
stangli bejegyzéséből. Az autóstüntetés hanganyaga - extended. Ütős!
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
bocsi
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz venember83 #26839 üzenetére
Jól látom, hogy ezek Hope agyak? Grat!
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz venember83 #26842 üzenetére
"Vannak vele valamilyen tapasztalataid?"
Nincsenek, de a tieidre vevő vagyok.VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
-
Fáraó
őstag
válasz venember83 #30051 üzenetére
Üdv!
Egy kis Off: ez a váz még nagyon tetszik. Mindig meglesem a boltban, de a méretét még direkt nem ellenőriztem le, nehogy jó legyen.[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Köszi a gyors szerelést! A váltó nagyon szépen és pontosan jár, és az lehet, hogy attól az egy szem kivételtől jobban megy a gép? (vmi változott még a technikán pozitív irányban )
Az optikai tuning szuper!
Közben őstag lettem. Kicsit frusztáló... Lassan neveznem is senior kategóriába kell majd.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz rétisün #30675 üzenetére
Márc. 15-n este rendeltem a JensonUSA-ról, és szerda de-t már kopogtattak az irodám ajtaján és hozták a csomagot.
A pk elég magas volt, FedEx, 38$ körül, de 1,5 nap és tracking.Részletesebben:
Mar 17, 2010 10:56 AM Delivered BUDAPEST HU
Mar 17, 2010 9:53 AM On FedEx vehicle for delivery VECSES HU
Mar 17, 2010 8:42 AM At local FedEx facility VECSES HU
Mar 17, 2010 8:41 AM In transit VECSES HU Package available for clearance
Mar 17, 2010 7:29 AM At dest sort facility VECSES HU
Mar 17, 2010 4:28 AM Departed FedEx location PARIS FR
Mar 16, 2010 10:39 PM Departed FedEx location PARIS FR
Mar 16, 2010 8:59 PM Int'l shipment release PARIS FR
Mar 16, 2010 8:59 PM Arrived at FedEx location PARIS FR
Mar 16, 2010 8:59 PM In transit PARIS FR Package available for clearance
Mar 16, 2010 5:32 PM Arrived at FedEx location PARIS FR
Mar 16, 2010 4:54 AM In transit INDIANAPOLIS, IN
Mar 16, 2010 3:19 AM Departed FedEx location INDIANAPOLIS, IN
Mar 16, 2010 2:36 AM Arrived at FedEx location INDIANAPOLIS, IN
Mar 15, 2010 6:00 PM Left FedEx origin facility ONTARIO, CA
Mar 15, 2010 7:18 PM Shipment information sent to FedEx
Mar 15, 2010 5:10 PM Picked up ONTARIO, CA[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest