Hirdetés
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
írtam a srácnak aki intézi és ezt a választ kaptam. szóval aki érdekel, gyorsan nevezzen be.
Szia!
Örülök, hogy tetszik a mez és, hogy Te is szeretnél egyet!
Minimum 20 fő kell a megrendeléshez. Eddig vagytok a 4. gyártási turnusra 17-en.
Olyan ujja lesz, amilyet szeretnél. (:
rövidujjú: 6120
hosszúujjú: 6620
A mez szövete a prémium kategória alatt eggyel (Castelli által gyártott MicroSpitech, és a Meryl által gyártott Sprintex).
Ezek nagyon könnyű, tartós szövetek, melyek szálaiba UV-álló festék kerül a mintázáskor.
Amennyiben elküldöd a ''magasság/kg'' paramétereidet, akkor a méretet illetően biztosra megyünk.
Amikor összegyűlt a létszám, akkor beszedem a pénzt, leadom a gyárban a rendelést, utána pedig csak el kell jönni a mezért oda, ahova megbeszéljük.
A legkényelmesebb az utalás, de ha nagyon gáz, akkor megoldható személyesen is, habár a banki pénztárban is be lehet fizetni arra a számlaszámra, amit majd a későbbiek folyamán megadok.
Üdv.:
Süni -
Eastman
addikt
Köszi a tanácsokat, én végül is alaposan megfontoltam és a Conti TravelContactot választottam. [link] Ma felnire is dobtam, 3.5-re fújtam fel és nagyot csapattam vele aszfalton. Murván, földúton kicsit járt a segge , ellenben kanyarban kapaszkodik rendesen. A futófelülete alatt defektvédelem van mint utólag kiderült!!! Nagyon frankó! Elégedett vagyok! (1390.- volt darabja) THX tr00p3r !
Peet, tarthatunk egy Karakoram találkozót valamikor! ...vagy Fun Club-ot...
Én anno REMERX Grand Rock felnit vettem rá, erre került most a TravelContact.
[Szerkesztve]https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
sanyixXx
senior tag
egész pofás, grat!
jártam ma a matuznál dunakeszin. horror árai vannak. egyértelműen nem az én kategóriám csupa drága campa meg kabon cucc. de szerencsére kaptam az outira egy regina 7-es sort is, szóval azért elégedetten jöttem elRumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
-
MODERÁTOR
-
Bikeman
aktív tag
Nekem is ilyen a hátsó fékemnek ez a fele (mármint nekem tökéletes, vissza is megy a helyére, de sokkal lassabban, mint a másik fele). Nem tudom mitől lehet, esetleg egy olajcserével lehetne orvosolni. Érdekes még az is, hogy ez viszont a kis piros gomb tekerésére érzékenyebb, mint a másik fele (többet jön ki), tehát most a tekerőt beállítva jó a fék.
Láttam, hogy elől kicsit csálén álnak a magura ''szárai', gondolom a vastag felni, ill. a sok kopófelülettel rendelkező pofa miatt, nekem ez a helyzet hátul, én megfordítottam a kettőt (a két szárat), evolution adaptert csak átrakod a másik felére, és máris sokkal több helyed van. -
Bikeman
aktív tag
Jut eszembe, lehet, hogy a pofa mögé ment sár, vagy egy kis bot, szóval vedd ki a pofát, és meglátod. Ha maga a munkahenger nem megy vissza (ugye teljesen egy síkban kell lennie az alu kasztniva)l, akkor ott valami munkahenger probléma lesz sajnos.
Maximum hátrébb teszed az egészet azon az oldalon, hogy ne érjen annyira közel a felnihez, meg a kis piros tekerővel lehet még tuningolni. -
Bikeman
aktív tag
Igen, akkor belül lehet valami ''izé''. A malin kívül keresd még a Gyapit is (Blue Cet,II. Török u. 5 tel:316-6800), aki szintén magurás, ha másért nem, két helyről tudsz már tanácsot/árat kérni, hogy érdemes-e vele foglalkozni, vagy így kell használni, esetleg megválni tőle.
-
Integra
titán
az finom lehet
nekem egy xt hajtócucc kéne a sugino helyett...
bár ha hátul megkapja az új fogaskazettát meg az új láncot és nem ugrik el erős taposáskor akkor lehet hogy megoldódott a gond. de szerintem egyszerűen nem teljesen kompatibilis a hajtócuccom az xt cuccokkal...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
már írtam ennek a matuzmaster oldalnak, mert van szemre egy-két jó nyereg, valszeg berakom a bringát autóba és elmegyek hozzájuk majd valamikor és kutatunk egy sort.
meg akkor már nyeregcsövet is lehet hogy hosszabbat kerítek, mert elég nehéz bele, mert 31,4-es átmérőm van, nem épp szabvány, ahogy a váz se mondjuk.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
Még eldöntöm hogy melyikből kérek 3at ebből vagy a kettővel későbbi hsz.ben szereplőből.
Remélem addigra kiveszik akcióból és még ''kellemesebb'' ára lesz
Amugy eza nyerek nevetségesek, soha nem vennék ilyet, tényleg elvetemült, testi egészségüket a bringázért áldozóknak való. Na meg az áraik...és akkor egy gyorscsatt kinyitással lenyulják az első otthagyáskor..... ....
Ezek a kivágott nyergek nekem semmi jót nem sugalllnak, még cska láttam ilyet, de szerintme idegesítő lehet hogy a szerszám beleesik oda nem?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
nagyúr
Köszi, Ich bin Jack Sparrow.
Az elmúlt másfél, két hét elég húzós volt munka fronton, 13-14 órákat kattintgattunk, így kicsit hanyagoltam a fórumokat. Plusz CM-ről is elkéstem, fél 5 után kezdtem inalni a többiek után.
[Szerkesztve]Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Eastman
addikt
Hááát, nem szeretnék ''sufni'' megoldást. Biztosan létezik ilyen, hisz' láttam, de egyenlőre még a neten sem találok. Az üzletekben ahol eddig kérdeztem, nincs ilyen. Jó lenne, mert kulcs, teló, személyi, píz beleférne.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
urban racer
senior tag
-
Integra
titán
nekem egy régebbi xt-m van ugye hátul, az tuti hogy még ennél az újabb xtr-nél is jobban remeg meg lötyög már, gyárilag ezzel jött a bringám, lehet, hogy azt sem ártana már újra cserélni???
le is szokott néha pottyanni a lánc erősebb zötykölődéskor
de nemtom mi a gond, első hajtómű vagy kopott hátsó fogasok meg lánc.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
igen az lesz, generáloztatnom kell, hátsó fogas kazetta csere, lánc csere, első villágban olaj csere, meg ami kell etc..
lehet hogy bowdenek is, nemtom.
gyakorlatilag gyári a bringám mai napig, pedig nem keveset nyúztam, csak vigyázok is rá nagyon, ha már egyszer egy kisebb vagyonba került.
a hátsó váltóban a rugó már maxra van tekerve asszem hogy minél feszesebb legyen.
szerintem a gondot a sugino első hajtómű okozza, ami költségcsökkentés címszó alatt lemaradt az amúgy full xt szerelésről. csak azt nem tudom, hogy majd fél millás bringánál, hogy nem fér bele a hozzá tartozó xt hajtómű fasztuggya, németországból jött a cajga, ott már lehet, hogy akkor megérezték hogy elkúrtak valamit, nem kicsit, nagyon
szóval akár ez is lehet, hogy egyszerűen nem 100asra kompatibilis.
én 18ker pestszentimrén lakom, lőrinc mellett, az erdő túloldalán.
csak azért megyek dunakeszire, mert ott van tucatszám nyereg, amit ki is próbálhatok és el is vihetem pár km-re. addig meg otthagyom az autót etc.
rendes nagyon ez a matuzmasteres srác, azt mondta bármit segít, egyet kért cserébe, hogy öregbítsem a jó hírnevét. korrekt, az ilyet szeretem.
úgyhogy nekem 40km autózást megér egy nyereg meg hosszabb nyeregcső. na ez még szép derbi lesz, hogy vajon találunk e megfelelő átmérőjű és hosszúságú csövet...
ha igen, akkor lesz egy eladóm. csak azt nem tudom kinek kellene egy agyrém méretű nyeregcső
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sanyixXx
senior tag
-
Bikeman
aktív tag
Én még nem cserértem benne olajat, még nem kellett, az enyém aránylag új, 2004 őszi.
Miután megvettem egy arctól, a Gyapi csak méretre vágta a fékvezetéket az első féknél, mert hosszú volt. (ahogy neked is az egy kicsit sztem, ha már ott vagy, érdemes lenne egy kicsit levágni belőle, mert pl. egy ág is beleakadhat könnyen, de ez csak szigorúan magánvélemény )
A Gyapi jó arc, de mindíg hajtásban van, mikor múltkor bementem, azzal indított: Neked mit igértem? Mondom, még semmit...
A Magurába csak és kizárólag a Magura Royal Blood [link]való, amivel a Gyapi is dolgozik, sajnos sok helyen nem tudják ezt...
Az ár szerintem nem vészes, főleg, hogy az olaj is benne van, mert ez a speckó olaj nem olyan olcsó mulatság.
A Mali felejtős nekem szervíz szempontjából, miután olyan trehányul rakták öszze a bringám, hogy csak na...
[Szerkesztve] -
nagyúr
Már készülök egy ideje rá, hogy szülőknél szanálom a bringás motyóimat, ne kerülgessék.
Egyébként kb. 2 hét múlva eladó lesz 2 korrekt állapotú Rhyno Lite XL 32 lyukas felni: [link] természetesen nagyon olcsón. Legyen mondjuk 5e a kettő. V-fékkel is használható, mivel azonban én tárcsával használtam, a fékező felülete még szűz.
Ők pedig az újak lesznek: [link] Nyami.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az év legjobb zenei albumai
- Autós topik
- További aktív témák...
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest