- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
44100 - 44001
50024 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Hűha, ahogy olvasom a Kelly's klubbosok nagyon nagy lázban vannak a 24 órás miatt.

Látom 10-en lefoglaltatok kőházat Ariadne. -
dqdb
nagyúr
Én már dicsértem ezt a sárvédőtípust, de csak Tamoo figyelt fel rá. Talán neked többen hisznek
Mondjuk nekem se lenne, ha meme nem rakja fel a bringára.A hitetlenkedőknek egy kép a sárvédő aktuális állapotáról:
És itt egy kép a középrészről, amit valamennyire megvédett:
Az első sárvédőm az alsócsöveshez hasonlóan néz ki, a hátsó ellenben egész tisztának mondható.
-
Ariadne
őstag
Nagyon nem akartam megvenni, de évek óta nézem meg kérdezgetem és mindenkinek ez van csak, olcsóbb és hatékony megoldást nem találtam másikat.
Aztán ma az éjjeli és reggeli eső meggyőzött, hogy tényleg nincs más választásom, ha nem akarok végig a házban gubbasztani a verseny alatt. Bringás nacim is csak kettő van, és ha azok eláznak, akkor vége lenne az egésznek... -
dqdb
nagyúr
Amúgy hogy szolgált?
Jól, de nem volt nagy dagonya szerencsére, bár sikerült telibe találnom az útvonal talán egyetlen nagyobb sárfoltját, amiben felniig süllyedtem. A lábszáram lett valamennyire sáros, a cipőm kicsit, valamint a hátizsákomon van pár sárpötty, de azokat szerintem az akkor éppen mögöttem haladó venember83 ajándékozta nekem a vitorlázó mellett
Már megint elfelejtettem a kesztyűmet bedobni a mosógépbe

-
Dirtyz
őstag
Ez csak természetes, amúgy meg ha valakit ottfelejtünk az erdőben, akkor otthon meg hogy számolunk el vele...?

Aki jön a 24 órásra és teheti, szerezzen be egy ilyet

Jól fog jönni.
-
Tamoo
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
dqdb
nagyúr
Igaz, a találkozásunk után körülbelül 10 másodperccel megszóltátok a sárvédőmet, így utólag a bringát elnézve örülök, hogy elfelejtettem levenni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dirtyz: Szerintem inkább nekünk van köszönni valónk, főleg türelem tekintetében.
Ja-ja
-
Ariadne
őstag
RP outdoors, kb. 11k-ért most épp a Bajcsyn a Lowe üzletben vettem, mert ez volt legközelebb. Jó, mások tapasztalatai alapján. Épp oda megyek még egy körre, kisebbre cserélni az esőkamáslit. Szombat reggel is nyitva vannak azt hiszem, ha szükséged lesz rá.
-
venember83
nagyúr
Nem. Kiderült, hogy miért nem sikerült eddig egy szerelő se belője normálisan az első váltót úgy, hogy az egy napnál tovább rendesen működjön: rövid a középtengely, és ehhez nem volt jó a jelenlegi váltó. Remélhetőleg ez sok ideig fog hűen szolgálni.
Ha mégse menne rendesen, akkor holnap meglátogatom a versenyen Memééket. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dirtyz: Szerintem inkább nekünk van köszönni valónk, főleg türelem tekintetében.

-
Tamoo
nagyúr
Mit vettél?
sárgumit? -
Dirtyz
őstag
-
venember83
nagyúr
-
Xantomas
őstag
-
venember83
nagyúr
Pedig igazán irigylésre méltó helyzetben vagyunk. Ha bejön az előrejelzés, akkor holnap nem lesz eső, csak borult ég és hideg éccaka, vasárnap meg köd és délután eső. De a délután már aaaaaaaanyira nem érdekel.

No, voltam Meméék bp-i boltjában, könnyítettem a bringámon és a pénztárcámon is egy tízest, kb. Mondjuk pénztárca esetén tízezret, bringán meg vagy tíz grammot. De megérte.
Természetesen nem a tömegcsökkentés miatt.Ui: Ez Tamoonak akart menni, a "nem irigylem a 24 órásokat" hsz-re.
Ariadne: Milyen esőnaci? Honnan szerezhető be?
-
KaraDani
addikt
Van háttérvilágítása, szóval ha akarom látom, meg a fejlámpával is rá tudok nézni
Nem aludtam már, rekid ébresztett, de úgyse baj, mert korán akartam kelni, hogy ma fáradt legyek és este korán el tudjak aludni 
Most jöttünk meg venemberrel meméék pesti boltjából, a crossom kapott csini szürke-fekete pálcás sárvédőt, a fent levő feketét meg megkapta asszony bicaja. Meg kicseréltettem a fékbetéteket, lényeges jobb így a fékerő, mint a műanyaggal (totálisan elkopott az előző betét) fékezve

-
ludsimon
veterán
Őszinte leszek, tapasztalat alapján azt kell venni amit a legtöbben értékeltek (reviews).

Most mondjam azt, hogy hűű de jó és akkor kiderül, hogy a valóságban egy fos az egész?
Inkább nem.
Azt kell venni ami már több tíz esetleg száz embernek bevált.
Azzal biztos nem fog befürödni.Nincs semmiféle ilyen S10-hez.
Szerintem nem jó felé tapogatózol.
DX-es lámpák csak Li-ionnal működnek rendesen, pontosabban azzal lehet látni.
Tudom, hogy nem olcsó megoldás, de ha AA aksikkal hajtanád akkor még mindig Fenix a legjobb választás. -
Ariadne
őstag
Nos, akkor találkozunk odafent.
Vidám lesz, az idő épp bringázásra termett.
Esőnacim van, ha eláll az eső és nem lesz életveszélyes a pálya, megyek körökre. 
-
ludsimon
veterán
-
Tamoo
nagyúr
-
Xantomas
őstag
-
fpeter07
veterán
-
Tamoo
nagyúr
Mentem már ott föl
hozzáteszem nagyrészt tolnom kellett bizonyos szakaszokon.
Lefelé jóval élvezhetőbb. Az a meredek rész végig terep. Szemléltetésképpen:

Erre a garmin-os témára tudok feltölteni kml-t megnézni a szintet? Sokszor gyanús nekem ez a bikemap. Bár mondjuk 56km-en nem rossz az az 1020m se.
-
ludsimon
veterán
Ennek és az S10-nek normális a kapcsolója.
Egy probléma.
900mAh-es a legnagyobb kapható Li-ion aksi bele, amivel jó esetben 30 perc az üzemideje.Az S10 teljes fényerőn 1 óra. Fényereje viszont sokkal gyengébb.
Városban viszont teljesen jó én azt mondom.Egyébként az S10-nek köze nincs a 220 lumenhez, akkora egy átverés...
Érdekes, 220 lument írnak rá mégis a 160 lumen lazán odaalázza... -
Xantomas
őstag
Ez nagyon hasonló hozzá. Papíron több fényerő, vajon igaz is?
Cree Q5-WC LED-esMindenképpen AA-s aksival lenne használva.
Szerk: Az S10-hez nem volt régebben olyan kiegészítő, hogy még egy középdarabot be lehet csavarozni, és úgy két db AA méretű elemmel lehet használni, nagyobb fényerőn? vagy keverem valami mással?
-
Xantomas
őstag
-
ludsimon
veterán
Osram ledes Uniquefire AA-S1
Li-ional elég drasztikus fényerőt tud kibocsájtani ahhoz képest amilyen pici. -
ludsimon
veterán
Oh, nagyon köszönöm nagylelkűségedet!!!!

Sajnálom, hogy nem jött össze neked.
Itt szó szerint ömlik az eső..
Kb. 5 percet gyalogoltam hazafelé a megállóból és olyan, mint ha kimostam volna a ruhámat és szárítás nélkül felvettem volna.Nem tudom srácok mi legyen, szakadó esőbe nem sok kedvem van menni, ellenben a dagonyázás tegnap tetszett, úh az nem akadály.
R:
Nem készült.
Ahhoz állvány és legalább olyan gép kellene ami tud 6-12s záridőt, ami valljuk be, kicsit macerás lett volna állvánnyal a nyakamba tekerni.
Amúgy sem lett volna megoldható részemről, mert nincs ilyenem.
Tamoo:
Ez a lefelé komoly.
Erősíts ezen fel és elmondhatod, hogy nincs Magyarországon olyan hegy, amit ne tekernél ki.
Ez nagyon brutális 56 km-en keresztül.A Garmin hitelesebb szintet ír mint a Bikemap, úgyhogy szerintem oda érdemes feltölteni az adatokat!
-
Xantomas
őstag
KaraDani, a DX-es lámpád, ami a fejed tetején volt, és fluoreszkált az ó gyűrű a lencsénél, az melyik volt? keresgéltem DX-en, de nem találom

-
Xantomas
őstag
-
Tamoo
nagyúr
-
dqdb
nagyúr
-
R
senior tag
-
dqdb
nagyúr
Mivel ez sötétben történt, így legalább nem bánkódhatsz, hogy miért nem jelzi ki az órád az összesített értékeket menetközben.
Jó volt a tegnapi kör, felfelé lassú voltam, cserébe lefelé is
A Fenyőgyöngyéig jól ment és lassan (mint mindig
), de onnan a sorompóig valamiért maga volt a kínszenvedés. Közel voltam a visszaforduláshoz, köszi mindenkinek a segítséget
Az MTE lámpa fényerőben és üzemidőben bevált (körülbelül 2 akkuval végigmentem az utat), de a tépőzáras rögzítő kevés a súlyához. Az erdőben minden bukkanónál lebukott, és hirtelen félméteresre csökkent látótávolságom, amit vagy menetközben egykezes manőverezéssel megoldottam, vagy satuféket követő igazgatással. Amikor átszereltük a lámpát, akkor a megfordított tartóval (kicsi ív a kormányra, nagy ív a lámpára) rengeteget javult a stabilitás.KaraDani: bocsi, remélem nem aludtál már. 5 évnyi slider után az érintőképernyős telefonnal rendszeresen eljátszom, hogy hívás után zsebre vágom, az meg tárcsáz. Jelen esetben rajtad kívül még 4 kimenő hívásom volt
Valaki véletlenül nem tud WM-re olyan programot, ami hívás után pár másodperccel kikapcsolja a telefont? Ha muszáj, összedobom, de ennél lustább vagyok.Berajzoltam a tegnapi útvonalat: [link]
-
Tamoo
nagyúr
Hááát srácok, őszintén szólva (már) nem irigyellek Titeket a 24h-s miatt

-
Krinya
tag
-
bnss
veterán
-
Xantomas
őstag
Tegnap problémáztam a vezetéknélküli VDO A4+ sebességmérővel kapcsolatban, hogy nem működik. Igazából működik, csak a funkcióját nem látja el. A jeladót kb 10 cm távolságból érzékeli csak a fejegység. Elemcsere megtörtént, úgy sincs semmi változás. Azért vicces, hogy ilyen gyorsan megfáradt.
-
Xantomas
őstag
-
venember83
nagyúr
-
KaraDani
addikt
Tud valaki más egy autós csomagfelvivős kört menni holnap reggel?
Tegnapi ninghtrideal lett meg a montiban az 1000km, szintbe pedig tegnapelőtt a 10 000m

-
rekid
addikt
Üdv Mindenki!
Sajnos nem tudok menni hetvegen 24 orasra nem várt csaladi okok miatt. Már szoltam Daninak, ha tudtok még embert vagy menne valaki (simon?) akkor ne tartsa magában.
Természetesen a nevezési díjam marad Daninál, és semmilyen formában nem tartok rá igényt.
Üdv! -
törölt tag
Ezt a műsort szívesen láttam volna én is.

Na a ma reggeli suliba tekerést máris elmosta az eső. Sajnálom a bringát egyszerűen.

No és akkor nézem az előrejelzést, mintha most 3 napra szabadságoltak volna. Sok az a 3 nap kihagyás. Az életben nem lehet itt edzésbe jönni.

-
ludsimon
veterán
Nem tudom pontosan mennyi lumen egy autó távolsági fényszórója, de az a 4000 lumen rengeteg szerintem és egy autónak nincs ekkora fényereje.
Az már minden bizonnyal sok a kelleténél.
Szerintem 500-1000 lumen között az ideális.70-80-al?
Nem sok az egy kicsit?
Kérdezem, én laikus vagyok, de tapasztaltam 78 km/h-t milyen durva. Outival. Ami megint más. -
KaraDani
addikt
Fene tudja, mondjuk éjszakai dh-hoz egy olyan pályán ahol egyes részeken jönnek 70-80 al is, lehet elfér az a 3-4000 lumen
Most az a kettő ami nekem fent volt, nem tudom mennyi lehet sacc 200-300 (hasonló kombó mint a tied), de ezzel azért csak úgy tudok viszonylag rendesen jönni, hogy ismerem az ösvényeket ahol mentünk. -
ludsimon
veterán
3-4000 lumen?
Hát az legfeljebb hálózatról, vagy 12v-os zselés aksiról, bár nem tudom súlyban és mAh-ben mennyit tud egy ilyen.
De azért ilyen nagy fényerő mellett gondolom 2-3 kg-os aksi alap.
A fene fog hurcigálni ennyi súlyt.
500 lumen teljesen elegendő bármilyen célra gyakorlatilag. -
macikos
addikt
-
ludsimon
veterán
-
KaraDani
addikt
Megáltunk bizony, hideg lett volna többhöz már
Én is élveztem, szeretem amikor ilyen sokan összejövünk
Tetszett a sok fénycsóva, 1-2 km távolból, ahogy Xantomassal vártuk a többieket, és láttuk őket ahogy jönnek a fák között (nem lemaradtak, csak egy részen ketten partizánkodtunk kicsit rövidebb de meredekebb útvonalon)
A
A max lumenek 900-1000 körül voltak.Vasinger!: Ha főút alatt a 2est érted, én pestről vácra egyedül simán azon szoktam közlekedni (mert a kerékpárút sokkal lassabb), a kerékpár egy jármű a forgalomba való, nem a járdára szerintem.
-
macikos
addikt
-
ludsimon
veterán
Jó volt biza!

Köszönöm az estét mindenkinek!
Sárban soha nem mertem ennyire ereszteni, de nagy élmény volt, legalább kipróbáltam és talán tanultam is valamit.
Azt, hogy kell még több ilyen PH!-s nightride.
Csak a fos lámpám volt kicsit zavaró, de a fénykardok mögött nem féltem semmitől, gyakorlatilag fék nélkül mentem sok helyen, csak kanyarok előtt fékeztem, mert jobbnak láttam sáros úton, meg nagyobb köveknél ha lassítok. -
Nyugdíjas
nagyúr
Én láttam egy srácot a Király utcánál, aki egy ilyen esetnél (mondjuk ő el is bukfencezett, szerencsére nem ment gyorsan) felállt, és felb.szta a biciklit a motorháztetőre a nőnek
Ha nem látom nem hiszem el,de olyan jót nevettem
A villamosmegállóból az emberek meg nem tudták eldönteni, hogy szabad-e röhögni, vagy nem. -
Xantomas
őstag
Megálltunk

Épp rántott patiszont majszolok kenyérrel, és LIGHT majonézzel

-
venember83
nagyúr
Jó kis nightride volt ez magamfajta vénembereknek, a térdem nem is kívánt többet, de ennyi jól esett. Utána itthon meleg tea, carbonara tészta, zuhany, többet már szinte nem is kívánhat az ember.
Kíváncsi vagyok, hogy a túrán részt vevő FÉRFIAK vajon képesek voltak megállni egy sörnél... Mert ugye egy sör nem sör, két sör egy sör...
-
törölt tag
Na ma késő délután kis híján rámnyitotta egy hülye p*csa az ajtót autóból kiszállva. Ő jobban megijedt mint én, aki rezzenéstelenül, szó nélkül, birka türelemmel tértem ki és mentem tovább, még jó, hogy éber vagyok már minden szarságra, amit elkövethetnek ellenem. De fel nem fogom, miért olyan kib*szott nehéz kiszállás előtt belenézni a tükörbe. Az ilyennek csak azt tudom kívánni, hogy legközelebb sodorja így el az ajtaját egy kamion, akkor talán tanul belőle, és képes lesz belenézni a tükörbe.

-
Vasinger!
nagyúr
-
x123456
aktív tag
-
Vasinger!
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
-
x123456
aktív tag
-
Vasinger!
nagyúr
Oké, hogy a járda nem biciklizésre való, ezt aláírom, de akkor repüljek? Főúton/úttesten esélytelen közlekedni, nagy a forgalom és keskenyek az utak.
(#43817) x123456 : Egyelőre nem tudok arról, hogy valami képesítő vizsgát kéne tenni a biciklizéshez, ameddig ilyen nincsen, addig miért tanuljak KRESZ-t? Eddig is elvoltam nélküle.
Tudatosan, nem tudatosan, megsértem a szabályokat, úgy, mint a körülöttem lévő emberek 99%-a. Jó-jó tudom, most jön az, hogy felénk mindenki mindent betart, én a becsületes biciklizés szent megtestesítője vagyok, de tudjátok jól, hogyha betartana mindenki minden szabályt, előírást nagyon nem így nézne ki a világ mint most...(#43818) ludsimon:
Nem sűrűn tudok mostanában gépközelben lenni, úgy néz ki lemaradtam róla.(#43819) dqdb :
akkor menjél egy párhuzamos mellékutcában. Ha meg ilyen nincsen, akkor ne menjél arra.Akkor szárnyat növesszek, vagy teleportáljak biciklizés helyett?
Egyébként itt most végig Vácról beszélek, ahol én lakok járdák sincsenek forgalom sincsen, csak nagyon kicsi, így itt mindig az úttesten megyek.
Bocsi, hogy csak most válaszoltam, de most volt rá időm...
-
Krinya
tag
-
JColee
őstag
-
Meme
aktív tag
-
Krinya
tag
-
dqdb
nagyúr
-
törölt tag
-
Meme
aktív tag
-
Krinya
tag
-
ludsimon
veterán
-
Krinya
tag
Sziasztok!
Segítsetek, mi lehet?
Fogaskoszorú lötyög az agyon, már leszedtem, megtisztítottam, visszaraktam, meghúztam korrekten (előírás alapján 40Nm-re) a zárócsavart, 10km-ig jó volt, de azóta megint kotyog. Az agyon néhány helyen látszódik bemaródás, emiatt lehet?
Ilyenkor agyat is kell cserélni, vagy elég a koszorú csere? Vagy lehet, hogy a hézagoló műanyag vesztett a vastagságából, és azt ha cserélem, akkor jó lesz?
Ilyen problémám még sose volt, de hátha valaki már látott ilyet közületek
-
ludsimon
veterán
dqdb, talán jó hír:
Return DOA:
The return shipping fee is less than 60% of the defective item(s) value, and also less than $40 (USD), we will cover the actual postage (according to the receipt you provided). If the return shipping fee exceeds the limit above, please contact our CS staff to further confirm it.
-
KaraDani
addikt
-
Ariadne
őstag
-
Tamoo
nagyúr
-
KaraDani
addikt
Na végeztem a gépállat és a sisak fényáradattal való felszerelésével. Olyan lesz mint egy karácsonyfa, elől a durung lámpa, meg egy villogó. Fejen a kis törpe. Hátul a brutális sigma, fejen egy kisebb kellys hátsó

mod: azt a qva, teljes éjszakai felszereléssel, és egy tele literes kulaccsal, tartalékbelsővel pumpával, 16 kilóra hízott a gép
(alapból 12,5) -
ludsimon
veterán
-
KaraDani
addikt
-
Xantomas
őstag
-
Xantomas
őstag
-
ludsimon
veterán
Hogy állunk a mai NightRide-al?
Ki jön, ki megy?
Én megyek, szeretném megismerni vénember83-at.
Na persze csak akkor, ha nem droid tempóban mentek.
Lefelé szar vagyok ezekkel a lámpákkal, felfelé még viszonylag megy, csak ne éhezzek az a kulcsszó.
Ezt most találtam. Ha bejön, megtartom.

Óránkénti előrejelzés, eddig pontos volt az elmúlt időjárás megegyezik. -
amargo
addikt
Részemről egyéb nem kívánatos körülmények is közbe szólnak. Ha jól leszek, akkor fent is aludhatunk. A sátor bírja - a sógoroknál teszteltem -, csak a bringára kell valamit találnom, mert vizes/saras ruhát nem igazán van kedvem felvenni körönként.. annyi váltás ruhám meg nincs, csak 2..
-
Fáraó
őstag
-
ludsimon
veterán
"mikor érsz rá, de nem írtál órát."
Áhh, tényleg nem.

(#43939) ludsimon:
"Én szerintem 6 után már szabad leszek."Jól van na, nem sírok állandóan, tudom...

Neked amúgy sem volt lámpád.(#43985) KaraDani:
Fél 3?
Az nekem nem lett volna jó egyáltalán. Akkor szálltam még csak fel a buszra, kint a p*csába.
Sorry.
Xantomas:
2 óra maxon, álló helyzetben?Akkor mindent bírni fog.
Amargo emlékszem mondta, hogy nem merte álló helyzetben úgy hagyni és menet közben tette fel csutkára és úgy.Merész vagy.

-
Xantomas
őstag
Már le is merült az aksija, épp töltődik. 2 órát bírta max fényerőn, és melegedett is rendesen a ház, de ne volt forró, de jóval kézmelegség felett volt.
Első használat előtt szétkaptam, kiforrasztottam a két tápvezetéket, újraforrasztottam a kritikus részeit, átkentem szilikon pasztával, és visszatettem a helyére, majd visszaforrasztottam a tápot.Ma lesz a kritikus első komolyabb próba, hogy bírni fogja e az éjszakát.
-
ludsimon
veterán
Xantomas!
Neked is mondom, kapcsold be legalább 20-30 percig nagyon ügyelve a melegedésre.
Nekem is úgy 20 perc használat után adta meg magát az S10.
/ Amúgy már itthon.
/ -
Xantomas
őstag
Mikor Dani mondta, hogy a Kelly's klubbosok mennek pénteken, mondtam, hogy mennék én is, de csak ötletként merült fel, nem is foglalkoztam a dologgal tovább. :S
Az eredeti terv az volt, hogy cuccolás péntek este, és utána lehet sárga, alkoholos folyadék formájában bevinni a holnapi kezdéshez szükséges szénhidrátot, de a rossz idő, és a téma ellaposodása miatt erről letettem.
Marad a szombat reggeli cipekedés, és sátor állítás.
(#44008) KaraDani
Nekem tökéletes. -
Ariadne
őstag
A házbérlés nem egy nagy szám, 1600/fő/éj, és hát igen, félünk az esőtől. De nálunk sem mindenki jön házba, van aki sátorozik, van aki kocsiban alszik. És kimegyünk pénteken, négyre ott leszünk, ez biztos. ELvileg grillezős partit tervezünk péntek estére, szóval azért leszünk kint is.
mod: Egyébként sok lehetőség van, van kőház, faház és sima szoba is.
-
Dirtyz
őstag
Bejelölni nem tudom, de a körforgalom mellett 10 óránál van egy "P" betű, ott lesz a sátrunk Merida ill., Zergesport felirattal.
-
Meme
aktív tag
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Köszönjük
Merre lesz a házatok? erre a térképre be tudod rajzolni?
Amúgy azt jól látom, hogy te nem versenyzel?Dirtyz: te is bejelölhetnéd, merre fogtok valószínűleg táborozni, hogy könnyeben tudjuk megtalálni egymást.
-
Meme
aktív tag
-
KaraDani
addikt
Péntekre elég sok esőt ígérnek, ha tényleg esik, mért jó az neked, hogy előbb felmész ázni, fagyoskodni
Nem mondom, hogy nem lenne jobb fent aludni, és nem reggel cuccolni, de szar időben én is inkább házat vennék ki, mint hogy szakadó esőben verjek sátrat adott esetben. -
fpeter07
veterán
-
venember83
nagyúr
-
KaraDani
addikt
Az a bajom, hogy ők nagyon úgy néz ki, hogy házat fognak bérelni, és nem is szokott helyen lesznek így. Nekem házat bérelni se kedvem, se pénzem, inkább kihagyom a pénteket, mivel rajtad meg rajtam kívül úgyse tolongott senki az ötletért itt. De ha felmész egyedül az is jó legalább foglalsz jó sátorhelyeket
-
venember83
nagyúr
A koná..., vagyis speci, francba, Kellysesek foglalnak nekünk esetleg helyet, ha ők úgyis felmennek pénteken? Én azért csak felmennék, reggel csak jó lenne ott ébredni... Azonban ha pl. se te, se Ariadne se megy fel pénteken, akkor egymagam nem megyek, az tuti. Pedig jobb lenne szombat reggel ott ébredni, és nem még a verseny reggelén kapkodni, csomagolni, cuccokat felcipelni.
Aktív témák
-
44100 - 44001
50024 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gitáros topic
- Óra topik
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk nekem se lenne, ha meme nem rakja fel a bringára.
Aztán ma az éjjeli és reggeli eső meggyőzött, hogy tényleg nincs más választásom, ha nem akarok végig a házban gubbasztani a verseny alatt. Bringás nacim is csak kettő van, és ha azok eláznak, akkor vége lenne az egésznek...

mi baj vele? még magamra veszem én is. Amúgy hogy szolgált?
hmm mit tudhat annyiért el nem tudom képzelni. Gondolom nem nagyon levegőzik az sem.

Mentem már ott föl

Nem mondom, hogy nem lenne jobb fent aludni, és nem reggel cuccolni, de szar időben én is inkább házat vennék ki, mint hogy szakadó esőben verjek sátrat adott esetben.
Egyedül fel se találok, szóval tuti, hogy nem megyek. A fenébe.