Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz ludsimon #30098 üzenetére
Szerintem jól hordod a táskát, a leírásból.
No és ezt ne érts félre, de milyen fájdalmat érzel (?), mert akinek nincs hozzászokva a háta a súlyhoz, hajlamos azt gondolni, hogy rosszul van beállítva, miközben csak úgymond nincs megerősödve hozzá.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
ludsimon
veterán
Ez sajnos nem elektro volt, erőlködött a férfi rendesen, legalább is úgy csinált.
Általában a hölgyeknek nincs sietős kedvük, mennek 20 km/h körül és el van intézve.
Emlékeztek?
Még tavaly augusztusban írtam, hogy valahol Vác után az erdőben, a bicikliúton tekert egy szép lányocska hasonló tempóban, gyönyörű alvázzal volt felszerelve, természetesen nem előztem, rátapadtam 20 cm távolsággal.
Akkor még jó idő volt, Scottal voltam. Jöhetne a jó idő..undefined
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #30092 üzenetére
Nem is írom milyen teszkóbájkal hagyott le egy 40 év körüli férfi..
Így már én is jártam: kb. 2 km-en keresztül nem bírtam utolérni a városban egy becslésre 50+ környéki fickót, mert mindig elhúzott előlem, amikor pont előztem volna. Kezdett gyanús lenni a dolog, aztán leesett, hogy elektromos rásegítéssel száguldozik előttemNagyon égő volt.
Nagyon égő szerintem az, amikor egy formás fenék halad előtted, és nem bírod tartani vele a tempótNagyon utálok úgy tekerni, hogy van valami nehéz a hátamon, vagy van benne 2l ital, mert az is súly, és egy hosszú úton rendesen el kezd fájni a hátam.
Ti nektek nem?
Én ma 8-9 kg-os hátizsákkal kaptam a teljes szembeszelet. Örültem neki nagyon, de így jár, aki 1 hétig nem megy boltba A hátam sohasem fáj, bár van egy bordaközi izom, ami szeret szórakoztatni ilyenkor.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
amargo
addikt
Láttad tr00pert mennyi pakkal jött, meg én is egy túrán, amit viszel arra számítasz. Szar kilométereket tolni a bringát, mondjuk egyszer haza futottam a barátom bringájával, mert defektet kapott és menni akartunk még tekerni, 4-5km volt, nem nagy táv, de nem is volt kényelmes. Én átlag 2-3kg viszek túrákra. Ha a táska megfelelően van beállítva nem fogja úgy húzni a vállad/hátad.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
rétisün
veterán
én melóba viszek csak hátizsákot, de az egyrészt nem nagy távolság, másrészt nem nagy súly.
ha bicajozok, akkor meg sosincs hátizsák, inkább váz/nyeregtáska, kulacs.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
válasz rétisün #30090 üzenetére
Inkább volt az 2-3 C fok.
Azt nem tettem hozzá az előző hszemhez, hogy az én hátamon volt 6 Kg súly (2 köpeny, 1 kerék, a régi, meg a 3 kg-os U lakat, cuccok, ital), a férfin semmi.
Alig jutottam levegőhöz.
Nagyon utálok úgy tekerni, hogy van valami nehéz a hátamon, vagy van benne 2l ital, mert az is súly, és egy hosszú úton rendesen el kezd fájni a hátam.
Ti nektek nem?undefined
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #30089 üzenetére
mondjuk biztos, hogy az se mindegy, 25 fokban tekersz vagy 5-ben....de két hét múlva akár 15 fok is lehet (hiszem ha látom, a mostani havazás után )
Ariadne: azért csak vigyázz, a medve nem játék
amint nem költök bicajra, a számítógép mindjárt jelzi, hogy ő is itt van, rá nyugodtan költsek. éppen kezd bekrepálni
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
válasz rétisün #30087 üzenetére
Szintúgy.
Ma is ez a ~50 km összesen a reggeli aksikért való tekergésemmel együtt.
Gyenge vagyok.
Sajnos nem bírtam ahogy kellett volna, lehet az is, hogy nem voltak megfelelően bemelegedve az izmaim, használnom kéne azt a kenőcsöt, elvégre nem disznek vettem.
Nem is írom milyen teszkóbájkal hagyott le egy 40 év körüli férfi..
Nagyon égő volt.
Beelőztem 30-al, megmutatni, nem bírtam természetesen tartani, vissza 25-re, az illető meg természetesen mutatta, hogy ki a jani, kissprintelt mellőlem mint az állat.
Otthagyott a francba, nagyon ciki volt. De ő se tudta tartani azt a tempót azért még se annyira jani.Már várom a jó időt, mert iszonyat mennyire nem számít az a hétköznapi 10km/nap.
Több kell.undefined
-
Ariadne
őstag
válasz venember83 #30085 üzenetére
Uhh ez durva azért szintben, mindkettő... Jó persze vágom, hogy ahol nagyobbak a hegyek, ott a maratonok is durvábbak. Plusz medvék ugyebár. De ekkorát én nem merek álmodni, kicsi az esély, hogy ennyire felszívjam magam addigra, bár nem kizárt. Viszont valakit úgyis rá tudok venni, aztán elmegyek kísérőnek.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
rétisün
veterán
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #30084 üzenetére
Azért nem életveszélyes, két éve a régin 90 km/1139 m sikerült még az én erőnlétemmel is. Ami az én legjobbam volt, de egyáltalán nem nevezhető erősnek. De a Hajagot megmászni azért nem csak nekem nem egyszerű.
Becuszabi volt még innen, úgy tudom, nála már hagyományos a részvétel. És nem is akárhogy, jelentősen megtoldották előtte-utána is a távot, mert bicóval mentek odafelé is. Uff...[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
venember83
nagyúr
A szeptember 26-i hétvégét tessék szabaddá tenni, akkor lesz a Maros maraton. Angol cikk még nincs, románnal meg nem szolgálok, mert sokat nem értenétek belőle, lényeg, hogy lesz idén is, kb. változatlan pályával, 80 (2,6 km szint) és 50 km-es (1,5 km szint) távokkal
-
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #30081 üzenetére
Francokat, ő max a főhadiszállásról indítja a csapatokat rádión keresztül s térképről figyeli, ahogy azok végrehajtják a parancsokat.
Az erőnlétem meg, jól érzed, tényleg vicc tárgya mostanság .
ludsimon: Ne gondold, hogy olyan nehéz az a százöt km, főleg nem 1500-as szinttel.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz venember83 #30080 üzenetére
Á olyan nincs, bárhova túl erős vagy
Remélhetőleg addigra már nem leszek Crossra szorítkozva"Meme pedig "saját" csapatokat indít."
Megjelent előttem a kép ahogy talpig páncélban Meme indítja a csapatait a csatába -
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #30079 üzenetére
Csapatokat... Te cross csapatot akarsz, valószínűleg már meg is vannak a potenciális jelentkezők. Ariadne női csapattal kíván részt venni a 24 óráson, Meme pedig "saját" csapatokat indít. Akkor írjam úgy, hogy olyan prohardver csapatot kellene szervezni, amelyikbe én is beleférek?
-
Ariadne
őstag
Megnézni én is megnézném, de itt aztán nem lehet odasomfordálni fényképezővel a pálya szélére.
mindenki: Ja és amit még most olvastam: a híres-neves, mindenkinek nagyon ajánlott Gázló teljesítménytúra a Cuha patak csodás (ám fájdalmasan éles és csúszós ) kövekkel kirakott gázlóin át 2010. augusztus 1-jén lesz, sajnos megint Herendről indul. Megszállni Veszprémben érdemes leginkább, mi valszeg így teszünk, innen vonattal (vagy kocsival vagy bicón persze) lehet átmenni Herendre. Kell még gyúrnom ezerrel a 105 km/1560 m szintes könnyebbik (Kőris-hegy nélküli) távhoz, de ezt nem lehet kihagyni, új szervezés ide vagy oda, király lesz. Remélem sokan jöttök.
-
ludsimon
veterán
Jó választás, én is megtartom, azért a 15-20 cm-es hó, és az autók által kitaposott hó/latyak, kanyarodni nem lehet.. brrr, ne legyen hó, jöjjön a tavasz!!!
Nincs kedvem gumit se cserélgetni, most így marha gyors lettem.Olyan fikázás lenne ezzel a Contival, hogy öröm lenne nézni, kívülről.
undefined
-
Ariadne
őstag
Hű, mik vannak - Underworld Kupa. Kőbányán egy földalatti montis verseny lesz.
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #30069 üzenetére
A Travel Contactot tartom most esélyesebbnek, hogy maradjon a félterep jelleg, de aszfalton mégis gyorsabb legyen. A mostani marad nálam is téli guminak, és van egy 0 km-es Merida Race 2.1, ha nagyon terepre szeretnék menni, és lenne kedvem emiatt cserélni.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dunc
nagyúr
válasz ludsimon #30069 üzenetére
Ez tetszik,és a conti travel (meme ajánlásával)
-
ludsimon
veterán
(#30064) Tamoo:
Itt van:
Conti Sport Contact 42-559
1.3-as már necces, nem ment volna fel a felnire, és ez nagyon fontos volt, mivel ezzel nem vállalkozok a hóban, meg a jeges úton, megmarad téli guminak a Schwalbe Land Cruiser 1.9-es.(#30066) dunc:
Köszi!
A 125ml-es is gél.Megvan már milyen külsőd lesz?
dqdb:
Nah, lassú vagyok.Sport Contact lesz, vagy a Travel?
Szavaidból úgy értelmeztem, hogy Sport.[ Szerkesztve ]
undefined
-
-
ludsimon
veterán
"Most Rubena Walrus külsőm van, de egyre inkább gondolkodom, hogy lecserélem egy keskenyebb és simább futófelületű külsőre."
Nagyon bele találtál a közepébe!
Na jóó, megosztom a részleteket, én se bírom tartani a szám.
Kapott egy fekete pálcás sárvédőt, szerintem egyáltalán nem gáz..
Illetve kapott egy gyönyörű ilyen felnit ezüstben (jobb mint a cr18!), illetve Conti Sport Contact 1.6-os külsőket, Corratec fékpofákat is vettem hozzá, brutális milyen jól fog.Illetve egy optikai kiegészítőt, amit tényleg csak képpel fogok illusztrálni, de a képeket csak a jövő héten.
Szerk.:
Amúgy meg rosszul írtam!
Becsúszószár védő! Nem becsúszószár.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz ludsimon #30058 üzenetére
aha, 28"
Mikor, hol találkozzunk a becsúszószárral kapcsolatban?
Csak nem telót kapott a neuzer?AstorAnt: Régi hajtóműveknek nem feltétlenül lehet cserélgetni a tányérokat, nem mind leszedhető. De nézd meg
dqdb: én vettem most 37-es continental contact-ot, de szerintem nem rám gondoltál
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #30058 üzenetére
Gondolkodtam délelőtt, hogy reagáljak-e a hurráoptimista időjárás-jelentésedre, mert a gyakorlati tapasztalataim mások voltak. 9 környékén tekertem, és örültem, hogy felvettem a térdmelegítőt is. Szembe szélben pedig mérgelődtem, hogy az extra rövidnadrág lemaradt rólam.
Vácról hazafelé kellemes hátszeled volt szerencsédre. Odafelé ma biztosan nem ment volna ez az átlag
Most Rubena Walrus külsőm van, de egyre inkább gondolkodom, hogy lecserélem egy keskenyebb és simább futófelületű külsőre. Tudom, hogy van itt valakinek Continental Travel Contact (csak az nem ugrik be, hogy kinek ), tőle kérdezném: esőben hogyan viselkedik? 37-es reflexcsíkos változatot néztem ki.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ludsimon
veterán
(#30027) Tamoo:
Ez 28"-as igaz?(#30028) Ba cy lus :
Reggel 8-kor a Budapest utcáin írt hőmérséklet szerint -1 C fok volt, és mire kiértem a Hősök terére, majd le törtek a lábujjam, mivel egy zokni, és sportcipőbe mentem..Oracle:
Mikor, hol találkozzunk a becsúszószárral kapcsolatban?
PÜ-ben dobj meg!Meme:
Köszönök mindent, és Gyurinak is a tökéletes, precíz munkáért!!Mindenki:
Mennyire vagytok kíváncsiak, hogy mi lett a Neuzerrel?
Részleteket majd jövő héten, képekkel, addig Zoli kiváltságosnak érezheti magát, mivel valamikor összefutunk, és ő látni fogja.Részletek a mai bringázásról:
Vácról már hazafelé bringával jöttem, hatalmas volt a szél a Duna mellett.
De így is nyomtam ilyen 23-24 Km/h átlagot, majd mondom miért.Annyit megsúgok, hogy Memééknél megmértük, 'jó sokat' fogyott, 15,1 Kg lett a Neuzer!!
Össz. táv:
38,3 Km
Max. sebesség, úgy, hogy fújt a szél mint az állat, és nem volt baromi nagy domb, de ez is valaminek köszönhető (részletek később ):
48,3 Km/hVettem Memééknél a hazaútra egy 125ml-es Squeezy energia gél löttyöt, na ez nagyon felpörgetett, úgy 8 Km-enként toltam 2 kortyot, brutális milyen hatása van.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
AstorAnt
csendes tag
dunc: Egy 14-5 éves Hauser Scorpion kerékpárról van szó, de nagyon szívemhez nőtt már(mivel társ volt száguldásban-borulásban), így időnként felújítgatom rajta ami szükséges.
Én úgy látom hogy nincs értelme magammal "cipelnem" egy olyan alkatrészt, amit igazán nem használok ki, ellenben meghibásodása kellemetlenségeket okozz.Régebben használtam, de miután most már az Alföld lebetonozott síkságainak feltérképezésére használom a "vén csatalovat", nem igazán találom szükségesnek.amargo:A hajtómű elég régi rajta, meg nem mondom neked a pontos típusát, de az biztos hogy ideje cserélni(bár a lánckerekek még jók).Lényegében olyan mint a Shimano Altus, csak ez bontható(szóval teljesen más)
Igen, szerintem is jó megoldás lenne megbontani, talán majd idővel átállok a single speedre, de még nem vitt rá a lélek a magas hátsó agy árak miatt[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz venember83 #30055 üzenetére
Nem S-es, csak gonosz módon igyekszem eltántorítani, nehogy elcsábuljon, mert akkor nekem is zsíroskenyéren kell élnem egy évig, nem csak neki.
-
venember83
nagyúr
-
Fáraó
őstag
válasz venember83 #30051 üzenetére
Üdv!
Egy kis Off: ez a váz még nagyon tetszik. Mindig meglesem a boltban, de a méretét még direkt nem ellenőriztem le, nehogy jó legyen.[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Ariadne
őstag
válasz venember83 #30051 üzenetére
Év eleji árnak reális, megvenni szerintem nem. 250-280-nál többet nem adnék érte, de ez már egyéni dolog...
-
venember83
nagyúr
válasz Ariadne #30050 üzenetére
Tehát reális, oké akkor. Egy Merida 96 elvileg mászásra sokkal jobb, viszont hozzá kell tenni, hogy összehasonlítva a Speci és Merida termékpalettát az inkább a Speci Epic vázzal van egy kategóriában, legalábbis szerintem. M96-ot nem, de Epicet vagy FSR-t vennék. Majd valamikor...
Azt nem mondom meg, ember mennyiért vette az övét, mert csúnyán néznél miatta, de külön sztorija is van az egésznek. - Gondolom, hogy nem a bolti árnál drágábban.
Ebéd megvolt, vissza melózni.
-
Ariadne
őstag
válasz venember83 #30025 üzenetére
Használtan a barátoméval megegyező vázat akart eladni egy barátunk ('07-es FSR Pro), 160-ért nem ment el... De új, hivatalos árnak reális szerintem, bár ugye ez az az ár, amiért csak gazdag fanatikusok veszik meg, a többiek várnak szezon végéig. Azt nem mondom meg, ember mennyiért vette az övét, mert csúnyán néznél miatta, de külön sztorija is van az egésznek.
Mondjuk egy karbon 96 váz most nézem, 400k, na ahhoz képest lehetne olcsóbb. Igaz a 96 irtó könnyű, de kérdés, milyen lehet a rugóstag működése, azér' a brainhez képest lehet nem olyan jó. Bár nem ismerem.[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz rétisün #30021 üzenetére
Na részemről ugyanez az evolúció épp ellenkezőleg zajlott le. Gondoltam városban fogok szeretni menni, oda meg ugye pfuj monti, megvettem a crosst. Aztán az első két aszfaltos túra után elmentem az erdőbe. Aztán megint, és újra, és ha választhattam, hogy aszfalt vagy terep, akkor persze hogy terep. Ezért beszereztem a legbütykösebb külsőt rá, amit csak találtam, és aztán már kizárólag montis túrákra jártam vele, montisokkal. Na így kötöttem ki a fullynál, most meg ugye a cross visszavedlett simagumis (de nem penge ) városi bicóvá, most is itt támasztja egymást mellettem a két jóbarát.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz AstorAnt #30044 üzenetére
Milyen hajtóműved van?
Ha nem használod ki, akkor érdemes csak 1-et fent hagyni - hogy a középsőt, hogy lehet, azt az okosok megírják - .
De akkor a hátsó sorra is figyelned kell, mert az összes sebességet nem célszerű váltani, a keresztbe váltás miatt.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
-
AstorAnt
csendes tag
Lehet nagyon "láma" kérdés, de azért megkérdem
Ha leszedem a többsebességes montimról az első váltót, az okozhat problémát?Mármint a láncterelő hiánya miatt gondolok ilyenre.
-
Muton
addikt
ahogy nézem mindenhol ilyen drága, pl Usában is $1800, pedig 5 lefestett cső egy rúgó és egy váltó
pedig hogy szeretnék egyet...
amúgy dqdb, KaraDani, tekeyagd: köszi a cipő tippet
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
KaraDani
addikt
válasz venember83 #30033 üzenetére
Ok csak úgy értem lehet a 2010 es még többre fog kijönni.
Amúgy ez a szégyen, hogy Speci honlapján fent van Csehország, Szlovénia, Románia, Lengyenlország, de Magyarország persze, hogy nincs. Ez is mutatja piacként is mennyire semmibe vagyunk véve, és gondolom okkal.
-
KaraDani
addikt
Nem hiszem, hogy normális. És ez még csak a 2009 es modell amit te nézel
Tamoo: szerintem simán mehet rá, max hülyén néz ki. Én is majd ilyesmin fogok gondolkozni, ha egyszer lesz montim, akkor már nem lesz szükség annyira a vegyes képességre, lehet vékonyítani fogok. Ha montiversenyen elboldogultam 700x35 el, akkor főleg aszfaltra jó a 28 Megszokás kérdése, nyilván neked monti után vékony a 37, nekem outi után a 35 is vastagnak érződik.
Meme lol, mik vannak
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz KaraDani #30029 üzenetére
nem montihoz hasonlítom, de ha már ott volt...
csak azt akartam mutatni, hogy ez a fajta 37-es is elég vékony.
amúgy azt mondtam, hogy szvsz nem crossra való 25-28-as. (de Te is ezt írtad végülis) ennyi.Szerk.: (én is 28-asba gondolkoztam, amíg nem néztem meg élőben)
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
-
ludsimon
veterán
'Jó idő' van, éjszaka nem ment mínuszba, nem fagyott a víz, és mára a rádió 5 C fokot mondd, nem rossz, nem rossz!
Ennek is örülök, legalább felszarad az út.undefined
-
venember83
nagyúr
Normális dolog, hogy itt Romániában a Stumpjumper FSR Pro váz kb. 380.000 ft? Nem sok az egy kicsit még Specihez képest is?
-
törölt tag
Ha már 25-ös gumiban gondolkozol trekking bringára, akkor bizony outiznod kéne.
(#30021) rétisün:
Nekem egy régi hauser monti volt (semmi teló, meg ilyesmi rajta), aztán felraktam rá semi-slicket (ugyanolyan ballonos/vastagságú volt, mint az előző, csak nem rücskös), majd 1-2 hónap múlva máris outira váltás. Minek húztam volna, tudtam, hogy ez a sorsom...
Egyedül tán a fékkarfogást kellett szokni, eleinte alsó fogásban használtam, most már csak ritkán, meg még a felső, egyenes rész fogására is kezdek rászokni, mikor épp tudom, hogy lehet lazítani, akkor olyan jó "kinyújtózkodni".[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
-
Tamoo
MODERÁTOR
ha még találsz. nem tuti. 28-asat én nem vállalnám be. Felnidnek is az az alsó határa. Azért mégiscsak egy cross bringa, nem outi. Sanszos, hogy belsőt is cserélned kell. De ha kiszeded rá lesz írva, hogy mekkora méretekhez jó.
Nekem ez a fajta conti 37-es is látványosan vékonyabb a gyári 38-astól. (elvileg kb 5bar-t toltam bele) Ha élőben látnád, szerintem Te is azt mondanád, h nem kell vékonyabb. -
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
ha ez van ráírva, akkor 42-es, szóval a másfélszerese a majdani 28-asnak. először biztos fura lesz majd arra azért számíts, hogy sokkal jobban megérzed az út minden kis repedését....
pl. innen lehet tudni a max nyomásokat, de minden gumira rá van írva, általában bar-ban és psi-ben iswar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dunc
nagyúr
Hasznos kis lista a felnimre 622x19 van írva és a táblázat szerint a 25 rizikos,de 28 tól elbírja a külsőt. Belső az ugyanaz marad,vagy azt is cserélni kell?
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Remélem mihamarabb tudjuk nyomatni !!! Én ezt gusztálgatom szerintem hasitana.
-
fidig
tag
Szobabiciklin tekertem fél órát... 14 km jött össze...most egyenlőre ennyi elég volt, hiányzott a természet
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Egy barátom bringát keres ffi, 28", ~180cm alatt van. Munkábajárásra használná és max 100e.
Lenne valakinek valami jó eladó bringája, vagy tud-e ajánlani?
Eddig egy mongoose crossway 350 2008 -t nézett ki, de ~80e szerintem nem ér..Köszönet a segítségért!
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali játékos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil