Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Erre érdemes költeni? Mikor nemrég bicót vettem 100k volt a keret de ebbe bele kellett férni a sisaknak/sárvédőnek meg még egy két hülyeségnek, és ez a bicó még mindíg nagyon tetszik, bár tudom, hogy inkább belépő kategória.
Most megint lenne egy kis "feles" pénzem amit elköltenék, ki mit cserélne le ezen 40k-ból? Vagy felejtős, használjam így is vegyek majd később egy jobbat?
MZ/X
-
ludsimon
veterán
Én nagyon akartam menni ma is, de nagy mázlimra dolgom volt és jöttem inkább haza, amint hazaértem rá 20 perccel már esett az eső!
Ezt most megúsztam szerencsére szárazon.Sherman:
Mi a fene.
Fémen ülni nem kényelmetlen?
Vajon milyen adókat hoz be?[ Szerkesztve ]
undefined
-
detroit17
tag
válasz fpeter07 #38095 üzenetére
Figyelj! most úgy mondom mintha okos lennék
mindenki elkezdte valahol
annak idején én 25km-el kezdtem,és 25-ös átlagot mentem akkor,,,, most meg 110km körül járok mármai bringázás közbe azon járt az agyam hogy kicsit lassú vagyok,de utánna magamtól rájöttem hogy még csak 2,5 hónapja csinálom úgy hogy nem rossz eredmény
[ Szerkesztve ]
-
Sherman
tag
Ha eddig nem találtál kényelmes nyerget, tudom ajánlani a TV antennát
azért kipróbálnám -
detroit17
tag
letekertem a km-t ma is
Táv:43,37km
idő:1óra 26perc
pulzusátlag:158
több is lement volna de csak finoman
innen kb 10km-t még nem nagyon fúj a szél de már 15-20km között már vannak elég szép széllökések,úgy hogy nem volt szélcsend.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Itt 24 órája megállás nélkül esik az eső Nekem meg ma is csak homokzsákpakolás jutott. Kezd kissé elegem lenni.
-
Xantomas
őstag
válasz Monya78 #38091 üzenetére
A lényeg azon van, hogy a lánctányérok lyukköre és lyukszáma megegyezzen a tieddel.
A 32-es tányérról fel fog ugrani a lánc a 48asra, igaz kicsit nehezen, de nem azzal lesz a gond. Hanem azzal, hogy a váltónak kicsi az átfogása, és max csak 22 láncfogni különbséget ér át. Ha beállítod a váltót, hogy a 48-as tányér magasságában legyen, akkor a legkisebb, 22-es lányér felett lesz az alsó merevítője, és a váltó aljába bele fog érni a lánc.
Szóval ha lecseréled a nagyot, akkor a legkisebbet is cserélned kell. Ha ezeket lecserélted, akkor a középsőt már miért ne.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Monya78
veterán
válasz Manitou #37929 üzenetére
Manitou:
Megnéztem a láncvillát, a 52-es tányérral nem is lesz baj, de a két kisebbik az már neccesebb...Tamoo:
A fékkar és a váltó egybe van építve
úgyhogy másik fékkar kilőve...Xantomas:
Bocs tényleng nem vettem észre...Tehát venni egy olcsóbb nem octalinkes vagy használt hajtókart, arról lecserélem a legnagyobbik lánctányért is kész...
ezzel annyi baj lehet hogy a középső 32-es méretű tányérról vajon felugrik majd a 44 esetleg a 48-as lánctányérra váltásnál? -
Bikeman
aktív tag
válasz venember83 #38089 üzenetére
Á, ki lehet fogni jó időt, ment már bele 600 kilcsi 2 hónap alatt, úgy hogy csak hétvégén van használva ugye.
Börzsönynek az a része ahol jobbára többet járok, az mészkő talajú, tehát nem igazán saras, ha meg az, akkor az eső, ahogy rohan le az úton, kimos magának egy kb. 30 cm széles "utat", ott pedig szinte száraz, kicsit köves mésző van, azon jól lehet menni.Eddig egyszer szívtam meg pont tegnapelőtt, vasárnap. Elkapott az eső a Börzsönyben, gondoltam lejutok még Nagymarosra, ott kivárom míg eláll. Ott elég löszös a talaj, ezért siettem, hogy leérjek, hát nem sikerült, egy kb. 300 méteres meredeken lejtő szakaszról van szó, de úgy meg tud szivatni... Persze most is megtette, a kerekek nem tudtak forogni az agyagos-lösztől. Ezzel így menni nem lehet, úgy hogy bekéredszkedtem egy vadidegen idős házaspár kertjébe slagozni... (mármint a bringát.. ) És be is engedtek. Ott tisztába raktam a bringát, meg a cipőtalpamat, utána mivel az esőnek nem akaródzott elálnia hazaindultam (10 km). De utána elállt persze, addigra viszont már rongyá áztam.
Pár hete volt fennt az aprón egy fekete SID, sőt Bp-n is tudok egyet.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Bikeman #38087 üzenetére
De, közben lett egy kis árkedvezmény is SID Teamre, na jó, viszonylag jelentős. De még "befektetőt" keresek és kintlévőségeket próbálok konkrét tőkévé változtatni. Inkább valami fekete teló kellene, egy jó Fox R100, Reba Team, esetleg levegős Recon Race vagy Manitou R7 szigorúan V-fékhíd nélkül. Kb. ezek a legvalószínűbbek.
Volt lehetőséged kipróbálni a SID-et? Vagy szerencsés vagy vagy mazochista ebben az esőben, sárban, hidegben.
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
válasz venember83 #38086 üzenetére
Milyen kár, hogy nem tetszik, pedig most akartam neked megrendelni ajándékba
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Bikeman
aktív tag
válasz venember83 #38086 üzenetére
Ja tényeg azt el is felejtettem, hogy van átalakítód.
Merevfarú CC-hez sok ez, még ha lerakják valahol 100 mm-re (ha lehet) akkor meg értelme nincs, mert ott az F32 100-as...
Igen, hát a színe is...
De nem új SID-ről volt szó? Az enyém szépen muzsikál.
-
detroit17
tag
üdv!
alig érek haza az eső nem esik csak degeszre ettem magam úgyhogy nme megyek per pillanat sehova, 1 órát várok kb,aztán ha nem fog esni meglátjuk.
kb 40-45 km-t kéne menni de MA NEM ALACSONY PULZUSSZÁMMAL -
Bikeman
aktív tag
válasz venember83 #38081 üzenetére
CC-re sok, nagyon durvára kevés, freeride-all mountain gépbe jó, de még 15QR-es kereket is kell vadászni bele.
-
-
ludsimon
veterán
Kis érdekesség:
Májusban a
megyébenmegdőlt
a havi
csapadékrekord. Az
eddigi csúcsot
1911-ben jegyezték fel, akkor
170 milliméter esett. Idén
májusban - hétfő délutánig - már
több, mint kétszáz millimétert
regisztráltak a pogányi
meteorológiai állomáson1911 és 2010 között majdnem 100 év van.
undefined
-
ludsimon
veterán
Segítsetek!!!
Mitől van az, hogy 4 órát tudtam aludni össz???
11-kor feküdtem le, és 2-kor sikerült elaludnom.Falási rohamaim vannak, este 2x vacsoráztam, reggel azzal kezdtem, hogy kinyitottam a szemem és amit ott hagytam fél kenyér gyorsan megettem.
Meg vedelek mint az állat (szigorúan alkohol menteset!), nem tudom tegnap hány litert ittam, de ha 20x nem voltam tegnap WC-n akkor 1x sem.Lehet, hogy a gyomorsavam tegnap túl termelődött, hogy éhgyomorra mentem 40 km-t?
Mi lehet velem?
Vagy egyszerűen szokja a szervezetem, hogy most már 40 km alatt nem érem be?
Tegnap csak annyit észleltem, hogy van egy kicsi izomlázam, este még egy kicsit jobban megéreztem, mint reggel, de ha nem esne, akkor ma is alap távolság lenne a tegnapi.undefined
-
tekeyagd
aktív tag
válasz venember83 #38070 üzenetére
gondolom a lock hiánya miatt...
-
Bikeman
aktív tag
válasz detroit17 #38065 üzenetére
Pl. ezek:
Ha MTB-s pedállal is akarod esetleg használni,akkor ez tudja.
Nekem ennek a régi verziója van, az R60-as nagyon jó, merev cipő olcsón.
Ha csak SPD-SL-hez ill. LOOK-hoz keresel, akkor ezek:
-
DopeBob
addikt
Fotokrom lencses szemuvegekkel van valakinek tapaszta? Vagy jobb a cserelgetos?
MZ/X
-
ludsimon
veterán
Ezt már megtaláltam.
10k az ebay-en, de ha jobban körül nézek bike-components-en, vagy CNC-n szerintem valószínű találok 8k-ért is.
A termék leírásából pedig az is kiderül, hogy ő is onnan szerzi.Nem hiszem el, hogy ilyen hülye pofátlan emberek is léteznek, hogy 1 terméken majdnem 50% hasznot húzzon, jelen esetben 10.000 magyar forintot.
Nem vagyok rosszakaró, de az ilyet nem sajnálom, ha az APEH utólag benyújtja a számlát.
Ugyanis a vatera és az APEH nagy puszipajtások, és 200k (figyelem, nem haszon! Hanem eladott ár teljes értéke! Mivel nem üzletszerű, hanem alkalmi. Ugyanis ha üzletszerű adószam kell bejelentett, na ne menjünk bele, bonyolult. ) eladott áru után év elején megküldik a papírt..
Nem tudom mit szólna rá, ha feltenném ugyan azt a terméket az ő 30 akárhány pozítivjával szemben az én 150+ 100% pozitívommal 11k-ért postával együtt...
Sorry, de ezt le kellett írnom.
A vaterán csak azután szabad vásárolni, ha körül nézett az ember alaposan, megjegyzem, vannak még tisztességes vaterások is, csak az kevés.undefined
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
Sehogy se tudok rájönni, hogy ez miért nem kell "senkinek" féláron? Mit tudnak ők, amit én nem?
-
rekid
addikt
ludsimon nem ilyet kerestel multor?
Gyáva népnek nincs hazája!
-
dqdb
nagyúr
Én 5 éve a legolcsóbb mágnesfékes, saját márkás szobabiciklit vettem meg a Decathlonban, és semmi bajom nem volt vele. Emlékeim szerint 20e forint környékén volt az ára. Csak azért szabadultam meg tőle időközben, mert túl sok helyet foglalt.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
pschmid
újonc
Sziasztok! Nekem van egy egyéves biciklim. Tegnap reggel indultam el vele és megakadt a hátsó kerék. Szétszedtem és a csapágyak kiestek. Nem tudjátok ,hogy hogyan lehetne szétszedni úgy, hogy kitudjam szedni a csapágyat. Ez egy 6 sebességes simanó váltó. Előre is köszönöm
-
detroit17
tag
srácok valami oútis cipőt közép áron nem tudtok???
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #38059 üzenetére
"hogy 2 hét, és annyit biciklizek, amennyit akarok! ! !"
meg amennyit az időjárás enged (gonoszkodás, irigykedés off )
fene megette, elvihettem volna a hátsókerekemet centírozni, ha már egyszer ilyen f*s idő van....bár, ahogy kinéz ez az időjárás, holnap se kések el vele
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
fpeter07
veterán
válasz ludsimon #38059 üzenetére
A szélről nekem is megvolt a véleményem...
Ahogy kiértem az útra, 2/4-nél nem tudtam nagyobba kapcsolni, 14km/h-val haladtam...
És akkor egy párhuzamos úton visszafele, 3/7 sebesség 40km/h...
Megnéztem a Gébárti tavacskát és elmentem visszafele. Még mentem egy kört városban, hazafele már majdnem fáztam, de egy jó kis fürdőtől kiolvadtam.Délután ennyi esőt még nem láttam esni egyszerre.
-
Thulcandra
senior tag
Kezd teljesen agyamra menni ez az időjárás, minden nap szakad az eső vagy viharos szél fúj, természetesen néha egyszerre.
Pénteken viszont ragyogó idő volt, akkor el is mentem tekerni terepen úgy hetven kilométert, okosan pirosra égettem a kezeim, a pofám meg a lábaim bokától térdig...
A legrosszabb, hogy vannak itt vendégségben bringások akiknek nekem kéne megmutatni a környéken lévő természetben eldugott, térképen jelöletlen bringázható utakat, de az idő nem enged minket indulni..." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
ludsimon
veterán
Ma több kissebb nagyobb technikai problémát követtem el.
Az első, hogy voltam olyan okos, hogy a legalább 30 km/h-s szélben nem a János-hegyet, hanem a Duna menti kört választottam. Próbáltam menekülni a Római part felé, de ott is ugyan úgy fújt a szél.
Második, hogy kaja nélkül indultam útnak, amit már a Vasúti hídnál megéreztem.
Persze kézpénz pedig nem volt nálam, gondolom a Rómain bankkártyával nem lehet fizetni.Harmadik, hogy nem adtam reggel lánc sprayt a láncnak és a Megyeri hídon már eléggé véres volt szegény torka.
Végül is ezeket leszámítva jó volt ez az edzés. 40 km lett a vége a reggelivel együtt, de Neuzer-el, rögtön suliból, a 2 kg-os U lakattal.
Bp-Vasúti híd-Római-Megyeri-híd-BpMajd feltöltöm a képeket, meg csináltam videót direkt azok kedvéért, akik még sosem menek át kerékpárral a Megyei-hídon.
Hazafelé egy kuvaszt sétáltató nőt láttam meg.
A kutya indul felém, látom, hogy a lábamra mozdult rá.
Még jó, hogy hátszél volt..
A nő csak ennyit: 'Vigyázz!' (Én? )
Ha megharap lehet hozzá vágom a 15 kg-os bringát, csak nem biztos túlélte volna.Én meg ki lettem volna, hogy ez a nyár is rosszul kezdődik..
Egyébként most tudatosult bennem, hogy 2 hét, és annyit biciklizek, amennyit akarok! ! !
Ki fogom használni!Pozitívum:
Nem áztam el!
Attól függetlenül, hogy kínlódtam mindennel jól éreztem magam![ Szerkesztve ]
undefined
-
westcoastog
veterán
Üdv! Na, vettem láncot a bringára, de szerintem ki kell venni belőle pár szemet, mert nagyon laza, lóg teljesen, és ha tekerem a bringát akkor csak annyi van hogy trttgrtrgrtrggrtrg és csak hajtok de a bringa nem halad, valószínű a túl laza lánc nem marad meg a fogaskerekeken és ezért jár rajta, tehát vegyek ki pár szemet?
-
Muton
addikt
válasz amargo #38056 üzenetére
M-es cuccot 15 éve vettem legutóbb, de már akkor is kicsi volt
jut eszembe, nekem is van egy téli széldzsekim (a legfelső), bár az csak vízlepergetős és nem vízállóMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
amargo
addikt
Ahol még én vettem azaz üzlet megszűnt, így nem tudom, biztos lehet máshol is kapni. Érdemes kereskedőknél érdeklődni. Hozzá teszem, egy thermo dzsekim van eladó, csak az M-es, pont ilyen - soha nem használtam, nekem kicsi lett és ajándékként jött..
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Ariadne
őstag
válasz DopeBob #38053 üzenetére
No igen, indokolatlan volt, hogy kivették a sporteszközöket, nem is értem. Pedig anno az első bicómat még így vettem, 2006-ban még benne volt. Most maradt adómentes a fitnesz, uszoda és egyéb bérlet, a "gyógy"üdülés meg "gyógy"matrac (persze ágykerettel mindennel), lehet napszemüveget is venni belőle, de kb. ennyit enged a rendszer, és ezek jó részét sem lehetne hivatalosan, csak hát a szolgáltatók ugyebár rugalmasak... Bezzeg ha már beteg valaki, gyógyszert azt simán lehet rá venni...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
amargo
addikt
Minden időben/évszakban használom, mivel nagyon jól szellőzik, így nyáron nem izzadok bele, télen meg a fagyos szelet fogja - persze ilyenkor kell aláöltözet - és akár a zsebre is tudom vágni olyan kicsire összehajtogatható.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Ariadne
őstag
válasz DopeBob #38045 üzenetére
Bergusonban talán elfogadják pl., az már más kérdés, hogy drága náluk minden... Azt gondolom tudod, hogy már pár éve adóköteles költés a sporteszköz, tehát SZJA-t kell fizetned utána.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
amargo
addikt
Nekem egy Pearl Izumi Intake-em van, ami testhez álló. Gyakorlatilag észre sem veszem, hogy rajtam van. Persze biztos jobban fogja a szelet ez is, mint egy passzentos felső.
-
KaraDani
addikt
válasz DopeBob #38045 üzenetére
Nekem ez van: [link], de van még jópár fajta. Láb kb mindegy szerintem, az ilyenkor nem szokott fázni, mivel az mozog, a kritikus pont amikor a cipő ázik át, a lábfej tud fázni nagyon.
Voltak valahol összegyűjtve bringás boltok, ahol elfogadnak ilyet. Hugo sportra emlékszem az biztos pl.
rekid: én visszavonulót fújtam mára, cipőm még vizes, idő is ocsmány
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
-
Muton
addikt
-
dqdb
nagyúr
-
Ariadne
őstag
Ez a normál ára, pl. klikk, szóval nem olcsó és nem drága, középárfolyam.
dqdb: Szép ötlet ez a kilátótúra, de akkor sátrat is vigyünk, mert ez mostanság nekem nem menne egyszerre. Tudok pár útvonalat, ötleteket, merre szép, ami még nem olyan húzós szintben. Persze az egésznek feltétele, hogy ne tócsákból és mély sárból álljon minden az erdőben, ha elnézel a bikemagra a túrás topikba, elég borzasztónak tűnik a terephelyzet Pilis-Börzsöny felé.
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Reggel azt hiszem ide is linkelte valaki, technika hiba volt a 10 fok körüli átlaghőmérséklet
MZ/X
-
amargo
addikt
válasz ludsimon #38009 üzenetére
Én télen megvoltam győződve, hogy a lánc villához ér a sarkam ezért van a kamáslin kopás. Közben kiderült, hogy attól a pár lépéstől, amit megtettem benne, na meg a csúszós talajon való lábletétel stb, bizony a kamásli alját koptatja eléggé. Így idén majd valami kemény felületet varratok rá.
-
ludsimon
veterán
Én nem akarok most már kimaradni, ha nem fog esni teszek kitérőt Királyok útja-Megyeri híd-Váci út felé kicsit durrantósabb tempóban, 30, 32 km/h mellett, de Neuzerrel!
Vagy pedig János-hegy!
Attól függ milyen kedvem lesz.[ Szerkesztve ]
undefined
-
KaraDani
addikt
Valaki tud infot adni a Duna maraton táv-szint-szintidő adatairól? Csak én nem találom a honlapon
"A három táv (rövid: 38, közép: 65, hosszú: 100 Km) komoly kihívást jelent a nevezőknek. A gyönyörű pilisi és visegrádi hegységben a hosszútáv versenyzői 3000 m szintkülönbséget tekernek le 5 órán belül."
Ezek alapján, csak a hosszú vili: 100km 3000m 5óra ->ez kilőve szintidőn belül részemről ezt fizikai képtelenség megcsinálni
Középre gondolom 1500m körüli szint lehet, de milyen szintidővel?
-
Noddy
senior tag
"Jelentkezzen az, aki nem ázott el teljesen nyeregben ülve legalább egyszer az elmúlt hónapban. Őt a legközelebbi nagy esőben az utcára tuszkoljuk"
Mondjuk én csak 50 km-t mentem ebben a hónapban, de nem áztam el (vittem esőkabátot ).
Nagyon durva volt most hétvégén is. Kb 10 kilóval nehezebb lett a bringám a sárga löszös agyagos sártól (2 km után muszáj volt visszafordulnom). Nem is foglalkozok ilyenkor mosással, mert csak még ragadósabb lesz, hagyom megszáradni, 2-3 pattogtatás betonon és le is jön róla minden.Nagyon siralmas az éves átlagom 200 km bicaj eddig és 130 km futás.
Aszfalton kellene menni, de ahhoz nem sok kedvem van...[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
dqdb
nagyúr
-
Muton
addikt
szerintetek 7000-ért megéri egy 520-as pedál?
-
ludsimon
veterán
V10-re nem kezdünk el szerveződni?
Xantomas, Ariadne, KaraDani ha jól tudom megy. Én is szívesen indulnék.
Gondolom vonattal mennénk.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #38023 üzenetére
Vasárnaptól elvileg változás, de én már nem hiszem el....
Már 1 hónapja ilyen esős az időjárás.
Jelentkezzen az, aki nem ázott el teljesen nyeregben ülve legalább egyszer az elmúlt hónapban. Őt a legközelebbi nagy esőben az utcára tuszkoljukKaraDani: jól értettem, hogy a kilátókör végére HHH után a dobogókői kilátót javasoltad befejezésként? Mert akkor egészségedre, délután rajzolok erre szintprofilt.
ludsimon: 90%, hogy nem érek rá a hétvégén.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Vasárnaptól elvileg változás, de én már nem hiszem el....
Már 1 hónapja ilyen esős az időjárás.KaraDani:
Sütő v hajszárító?undefined
-
dqdb
nagyúr
Tegnap eléggé sokat nézegettem a térképet, és támadt egy félig aszfalt, félig terep, nagy szintkülönbségű túraötletem: látogassuk meg Buda kilátóit. Széchenyi-kilátó, János-hegy, Kis-hárs-hegy, Nagy-hárs-hegy, Árpád-kilátó, és a végére - bár nem kilátó, de panoráma van rendesen - Hármashatárhegy.
Én erre alkalmatlan vagyok még jelenleg, de valamikor a nyáron szerintem érdemes lenne szervezni egy ilyen kört.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Baromira nem érdekel már mit mond, annyira megbízhatatlan, két órára előre képtelenek megmondani, hogy fog e esni vagy nem...
30 napost meg egyáltalán ne is nézd, holnapután megint full más lesz nyugi amit ott látsz, azt még valahol ők is leírják, hogy ez kísérleti jellegű értelme nem sok.
Ha holnap meg tényleg sok az eső akkor, marad az aszfaltozás, muszály készülni hétvégére, csaklehet gyorsan kéne vennem egy vízálló kamáslit, mert a cipőm nem tolerálja egyedül a vizet. -
KaraDani
addikt
-
ludsimon
veterán
áhh
Neeem, Scottra pont olyat akarok ami faszán gyorsan szárad.
Tegnap említette Szike, hogy azok gyorsan megszáradnak, hát ilyet akarok én is.
[link]
Bár azok a kiálló minták nem jönnek be rajta, de élőben kéne megnéznem, szerintem ha belelépek, vagy belelép valaki nem néz ki annyira durván, mint a képen.undefined
-
-
ludsimon
veterán
ó, köszönöm!
De szerintem van itt más is a topicban, ha jól tudom KaraDani, akinek pont a korom fekete hiányzik. De közben lehet már megoldódott azzal, hogy vett a Decába egy másik napszemüveget.
#38008:
Én azt gondoltam illene kibírnia legalább 1 évet.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Tamoo
MODERÁTOR
Eleinte fennáll az az illúzió, hogy hú kicsit tényleg kényelmesebb így (azon a távon, amikor még amúgy se fáj...) De pár tekerés után én kihajítottam belőle. Egy idő után csak rosszabb... kilapul, beleizzadsz, az a gumis szar meg csak tépi a szőrt a combodról. Maga a rövidgatya az jó.
Egy eltalált nyereg. Az a lényeg. (drágább betétes nadrágról nem tudok nyilatkozni...de feltételezem az biztos ér valamit)[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #37999 üzenetére
Ez jó ötlet, de 5k-ért már majdnem kamáslit veszek.
Azt ugye azért tudod, hogy a kamásli fogyóeszköz az erősebb igénybevétel következtében jelentkező kopás miatt?Muton: még nem jól. Tegnap hegyről lefelé figyeltem a kezemet, és rájöttem, hogy mi a probléma. Csak még a megoldást nem tudom, lehet, hogy kormányt is kell cserélni. Amúgy Ergon GR2/GX2 lesz valószínűleg, esetleg BBB BHG-48L.
#38009: a talprésznél kophat el legelőször, mert ott van a legnagyobb igénybevételnek kitéve (súrlódás, télen sós lötty).
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
kényelmes. nekem a belseje sem nyúlt ki, ha jól emlékszem valaki írta, h transzvesztitának érezte magát a kilógó hálós belseje miatt
hamar is száraddqdb: ez a külső, igy kora reggel kicsit sok volt nekem
amúgy szarvas markolattal hogy állsz?[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz DopeBob #37998 üzenetére
A rózsaszín Specialized nem Ariadnéé (az övé fehér), hanem tényleg egy fiúé.
Muton: ha már rózsaszínű, akkor miért nem Hello Kitty? A kis macskafejek a féktárcsában a virágminta helyett nagyon "királyak" lennének. Menne a Hello Kitty külsőhöz
ludsimon: pont ugyanilyenem van/volt. Ha nem találom meg véletlenül lakáson belül (már mindent átnéztem, úgyhogy kicsi az esélye), akkor tiéd a tartó és az extra lencsekészlet.
rekid: én egy 2-3e forintos "kínaipiacos" nadrágban tekerek, nem vágyok klasszikus bringás gatyára. Egyetlen hátránya ennek, hogy bőrig ázáskor lassabban szárad, mint egy erre kitalált anyagú nadrág.
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
válasz DopeBob #37997 üzenetére
nekem is ilyen van, annyi a probléma vele, hogy az első sarazás óta nem bírom rendesen kimosni belőle a dzsuvát. de lehet, hogy csak én fogtam ki valami vegyszeres trutyit, ami egy drágább nadrágit is elintézett volna
szerk: ha jól tévedek, akkor fehérrel küldi. érdekelne, h mit szól hozzá, szerintem azért elég pofás darab egy lánynak jó lehet (bár nem érzem át, hogy miért 'kötelező' manapság minden női cuccnak rózsaszínnek lennie)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán