- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozsy18
tag
Tisztelet!
Annyira rég jártam itt, màn' meg is feledkeztem a belépő azonosítóimról... 😅A sors úgy hozta, hogy mindennemű espresso jellegű tevékenységemet elengedtem, felszàmoltam az eszközöket pàr éve, de a kavé irànt vàltozatlanul megvan az érdeklődés, így az elmúlt fél-egy évet egy V60 tàrsasàgàban vészeltem àt itthon. A rongyosra modolt minimill már kezd kiöregedni és szükségem lenne egy kb hasonló méretű, de eredményt tekintve (soookkal) stabilabb szerkezetre, amit ide-oda utazàskor is magammal vihetek. Ezért a kérdésem a következő:
Sràcok és sràcinàk, 1Zpresso Q2 kézikurblit hasznàl/hasznàlt-e valaki filterkàvé készítésre?
Mik a tapasztalatok az eszközről?Hogy miért ez érdekel? Mert "olcsó": 2x ennyit màr nem szívesen adnék egy felhúzós tekerentyűért és kofiból sem a hàjendet szàndékozom beletölteni. (de tényekkel alàtàmasztott észérvekkel és egy jó kontrasztos kóstolàssal lehet meggyőzhető vagyok egyéb megoldàsokról... 🙃 Tfh egy hasznàlt Commandante, Kinu, Lido stb kedvező àrcédulàval).
Köszi mindent is!
B.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LED / LCD TV topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest