- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A végén mosoly..
A végén. Előtte egy fél órával meg az érzés, amikor hallod az első kötözőt elpattanni. Gyorsan rászorítasz a rugóra, de akkor is, pár mp-cel később hallod a másodikat elpattanni... na, szóval feláras volt újra megfeszíteni a nagy rugót ezek után, mind a négy szétment (nincs műhelyasztalom, nincs satum).
Viszont működött a spéci "szerszám", amivel le lehetett venni a dugattyúfejet: egy nagyflex kulcsába fúrtam két lyukat, beszabtam Dremellel két 80-as szeget (nem tudom, hogy hogyan tudtam eddig Dremel nélkül élni), ezzel simán el lehetett forgatni.
Izgalmas volt. Most gyorsan összerakom, ha le bírom venni a kifolyót a karról, akkor rámérek a nyomásra is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest