Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mylord3
csendes tag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Most kicsit visszaolvastam itt, a topikban. 220 ezer ezért a gépért?? Nálam egészen mások a (p)referenciák egy gépvásárlásnál, és épp azon gondolkodtam, mennyire tudnám magamban "beárazni" ezt a gépet, hogy legalább elgondolkodjak egy ilyennek az esetleges megvételén. ...hát, "borzasztó" eredményre jutottam.
Természetesen az én szubjektív véleményem semmit nem kell, hogy levonjon a gép pozitívumaiból, értékeiből....de tényleg inkább akkor továbbra is Gaggia, habár annál sem adnék ki új gépért cirka 160 ezret, de még 130-at sem!
(Amit Parci "ügykezel", az viszont nagyon bejönne nekem is, még ha amúgy talán kicsit xar konstrukciónak is tűnik, ahogy olvasom.
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Természetesen az én szubjektív véleményem semmit nem kell, hogy levonjon a gép pozitívumaiból, értékeiből....de tényleg inkább akkor továbbra is Gaggia, habár annál sem adnék ki új gépért cirka 160 ezret, de még 130-at sem!
(Amit Parci "ügykezel", az viszont nagyon bejönne nekem is, még ha amúgy talán kicsit xar konstrukciónak is tűnik, ahogy olvasom.