Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mylord3
csendes újonc
válasz
sz.zs.
üzenetére
Most kicsit visszaolvastam itt, a topikban. 220 ezer ezért a gépért?? Nálam egészen mások a (p)referenciák egy gépvásárlásnál, és épp azon gondolkodtam, mennyire tudnám magamban "beárazni" ezt a gépet, hogy legalább elgondolkodjak egy ilyennek az esetleges megvételén. ...hát, "borzasztó" eredményre jutottam.
Természetesen az én szubjektív véleményem semmit nem kell, hogy levonjon a gép pozitívumaiból, értékeiből....de tényleg inkább akkor továbbra is Gaggia, habár annál sem adnék ki új gépért cirka 160 ezret, de még 130-at sem!
(Amit Parci "ügykezel", az viszont nagyon bejönne nekem is, még ha amúgy talán kicsit xar konstrukciónak is tűnik, ahogy olvasom.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- No Rest for the Wicked
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Természetesen az én szubjektív véleményem semmit nem kell, hogy levonjon a gép pozitívumaiból, értékeiből....de tényleg inkább akkor továbbra is Gaggia, habár annál sem adnék ki új gépért cirka 160 ezret, de még 130-at sem!
(Amit Parci "ügykezel", az viszont nagyon bejönne nekem is, még ha amúgy talán kicsit xar konstrukciónak is tűnik, ahogy olvasom.