Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• soldier2
    őstag

Sziasztok,

Kezdő kávésként pár nappal ezelőtt sikerült szereznem egy Gaggia Classic-ot. Viszont normális darálóm még nincsen hozzá (csak egy késes Sencor), így ebben a témában kérnék segítséget tőletek. Két dolog határolja be a lehetőségeket: szeretném 25 eFt alatt megúszni; a konyha meg kicsi, ezért 15 cm-nél jelentősen szélesebb gépet már nehezen tudnánk elhelyezni.

Azt látom, hogy a hasonló helyzetben lévőknek leginkább Graef CM 702-t szoktatok javasolni. Van valakinek innét (vagy tudtok olyanról) akinek lenne egy ilyen gépe eladó sorban? Szerintem elég sok helyet végigtúrtam a neten és nem találtam használtat :F

Illetve szerintetek érdemes várni, amíg felkerül egy használt gép (addig nem nagyon tudnék normális eszpresszót készíteni...), vagy akár black friday-ig?
    Esetleg venni most valami használt nagyon basic Krups/Delonghi gépet 10eFt körül és eladni, amikor szembe jön egy használt Graef? Vagy ez hülyeség, mert nem lenne nagy előrelépés a késes Sencorhoz képest?

Üdv,
    T.

33000 Ft alatt van a Graef, pár ezres akciónál nagyobbra ne számíts BF esetén sem. Használtra várni pár ezresért szerintem szintén nem érdemes, többet veszítenél az olcsó darálón amit addig használnál (ráadásul nagyon nem espressoképesek általában, így azzal is használhatatlan lenne az új kávéfőződ).
    U.I. Szarból nem lehet csak szarvárat építeni, kelleni fog a jó minőségű, friss kávé is, olyant hyperben nem találsz (esetleg Media M-ban AVX).

Új hozzászólás Aktív témák