Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz
verti1
üzenetére
Én is ugyanebben a cipőben járok.
A Traveler a GC-vel remekül muzsikál, tényleg élményszámba megy a tekerés, finom kávékat tudok húzni vele, de a vezérhangya megmozdult és a Flair felé kacsingtgat. Beszéltem róla Kávékalmár Gáborral is és megerősített benne, hogy ha nem kell gőz, akkor tényleg pariban van a GC-vel. Plusz még az itteni tapasztalatok, vélemények is azt sugallják: VEDD MEG! Még kicsit érlelem a vásárlást, de ha így HALAD, hamarosan elhatározom magam 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Traveler a GC-vel remekül muzsikál, tényleg élményszámba megy a tekerés, finom kávékat tudok húzni vele, de a vezérhangya megmozdult és a Flair felé kacsingtgat. Beszéltem róla Kávékalmár Gáborral is és megerősített benne, hogy ha nem kell gőz, akkor tényleg pariban van a GC-vel. Plusz még az itteni tapasztalatok, vélemények is azt sugallják: VEDD MEG! Még kicsit érlelem a vásárlást, de ha így HALAD, hamarosan elhatározom magam