Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
válasz
convar
üzenetére
Az aeropress egy új dolog, ott nem "főződ" a kávét, a Brikkának van egy hangulata, ahogy várod hogy oldjon a súlyszelep, kiáramoljon a kávé némi cremaszerűséggel.
Azt válaszd ami neked szimpatikus. Én Brikkázok már 1,5 éve, mellette van egy 15bar-os Dedica, Aeropressem nincs itthon, annak a használatával nincs tapasztalatom.
A darálónál annyit gondolj át hogy nem fog-e elkapni a gépszíj és idővel nem veszel-e egy normális (nem darálós automata) kávégépet - mert ha igen, ahhoz kevés lehet a Delonghi - én is azért választottam már az elején a Brikka mellé a Graef cm702-est, mert tudtam hogy majd egyszer valami gép is megvásárlásra kerül ami mellé nem árt ha van több fokozatban állítható daráló.
Kávézásnál a határ a csillagos ég... szóval neked kell tudnod az igényeidet, a keretedet illetve hogy a jövőben mit tervezel ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro - Desert Titanium - 256GB - Akku:99% - Újszerű állapot! Jótállás:2028.07.04-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest