Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
meander
üzenetére
Narancsos
Vagy robur ízű. Vagy romános 
Szóval nyitott vagyok ezen a téren, mivel ízlelésem korlátos. És úgy gondolom, hogy számomra nem rosszabb, vagy jobb lesz a kávé, hanem másabb. Olyan nüansznyi eltérések lehetnek, amelyeket én észre sem veszek. De abban biztos vagyok, hogy a drágább/nagyobb/batárabb daráló finomabb is, már ha én dolgoztam meg érte
A másik, meg hogy lehetőségem sincs kóstolni melyikkel milyen, de én bízom a gyártókban meg a fórumokban, hogy egy bizonyos szint felett nem süllyednek egy bizonyos szint alá (Eszterházy Péter után szabadon).
Mondjuk padlót fognék tutira, ha a kedvenc kávémból egy savanyú löttyöt kreálna a daráló, de ezt meg kizártnak tartom, mert érzésem szerint akkora hatással nincs ízre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy robur ízű. Vagy romános