- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Tudják fokozni. Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
De ne folytassuk, mert sok az off.
-
Richoo44
aktív tag
Azért a led sokaknak tetszett ( bár nekem soha), ez is egy olyan újítás volt, ami legalább ha kicsit bénán, de eltért a megszokottól.
Viszont a mostani részegen berajzolt (nem tudok rá más reális okot egyszerűen ) kamera elrendezés durván ócska hatást kelt, és ahogy írod, drágán.... -
Ricardo
titán
Elindultak lefele, de ebben szerintem nem a kinézet a fő ludas. Bár valóban nem segített, hogy a kezdeti egyediségüket felváltotta az izzadságszagú, Mi akkor is különbözünk mindenkitől" gondolkodás sem, de a fő ok szerintem, hogy elhitték magukról, hogy már a nagyok között vannak. Ez pedig az árcédulákon is látszik. A 3-as széria túl van árazva.
Ezzel pedig pont a legnagyobb vonzerejüket ( korrekt telefon jó áron) veszítették el. -
Richoo44
aktív tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Maximálisan egyetértek, de a lejtőn elég hamar elindult...
Kár érte, kiváló ügynök volt. -
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nem. mert nincs dock bar, bekapcsoláskor menü animáció, és szép logó a hátulján.
-
GhostVector
tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Akármelyik telefon 80 felett, ami nem műanyag vázas prémium érzetet ad.
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Igen ez jól néz ki. Az új Pura 90-nél már kellett egy kis újítás dizájnban, élőben biztos jobban néz ki.
Az iPhone 17 Pro dizájnja biztos hogy esztétikusabb mint a Nothing 3, és az iPhone mindig prémium érzetet ad. okés dizájnban a Pro
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Bareszotron
üzenetére
Kinek mi.
[link] -
GhostVector
tag
Akiknek amúgy ez csúnya és bazári azok mit mondanak az alma üdvöskéjéről?
-
Ricardo
titán
válasz
Bareszotron
üzenetére
A többség így látja. Nekem sem tetszik túlságosan, de vannak akiknek tetszik. ezért mondtam hogy megosztó. Azzal egyetértek, hogy attól hogy valami eltér az átlagtól , még nem lesz szép.
-
dualcore
őstag
Kinek mi jön be! Részemről rendben van, nekem bejön, akárcsak a Mate széria kör alakú kamerasziget.
-
Richoo44
aktív tag
Annyira bazári és értelmetlen, az rendben, hogy a beltartalom ( kamera) top lesz.
Szerintem attól hogy "egyedi", még nem automatikus, hogy ilyen erőltetett design-t kellene létrehozni. -
Elit3Zotya
addikt
[link]
Ízlésről kár vitatkozni, nekem minden esetre sokkal jobban tetszik mint amit 20 éve látok samu és iphone fronton, de ez a kínai kör kameráktól is jobban tetszik, mert azok is kezdenek túl megszokottak lenni.
A 80 ultra jelenleg az egyik legszebb számomra a mate 80 rs mellett.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Erre gondolsz?
Lassan 2 éve, hogy kibeszéltük, kb mire hasonlít -
GhostVector
tag
Tetszetős.
-
tms+
senior tag
A szankciók utáni Huaweiek szinte mind bazáriak. Ez is kifejezetten ronda ugyanúgy, mint az elődje.
-
Graphics
Jómunkásember
Én már pár Huaweinél sem értettem ezt a Youtube ikon kameraelrendezést.
Nekem ez kissé bazári, vagy nem is tudom mi a jó szó rá.
Egy lekerekített téglalapba teszünk egy lekerekített háromszöget... Vagy az egyik, vagy a másik. -
MikeWazowski
veterán
Elég mutatós

-
Elit3Zotya
addikt
A 80 ultra mintha egy ékszer lenne, az egyik legszebb telefon jelenleg a piacon szvsz, de ez most annyira nem über, lehet csak szokni kell..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest