- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jókv
csendes újonc
A képzés tematikáját megtaláljátok a barista.hu oldalon. Így erről inkább nem mondanék sokat. Napjaink kérdése az ár/érték arány. Szerintem jól felkészült oktatói gárda és technikai feltételek jellemzik a tanfolyamot. Én azt kaptam amire számítottam. Ahogyan Wizard is említtette, hogy akit már előzőleg megfertőzött a kávézás és a kávékészítés szenvedélye azoknak inkább a gyakorlati rész tejes oldala, a latte art, díszítéstechnikák és a több összetevős rendelések egyben való elkészítése ami sok új ismeretet adott. Ugyan ezt mondanám el az alternatív kávékészítésről is. Nem csak bemutatták, hanem nekünk is el kellett készíteni.(V60, AeroPress, Cemex,) Ott volt még a jeges és egyéb kávés italok készítésének gyakorlása is. Az öt napban szerintem elég sok gyakorlás van. Az elmélet pedig a kezdetektől egészen a legutolsó új hullámos irányzatok ismertetéséig tart. A technikai oldal is erős, főképp azoknak, akik most találkoznak először HX géppel, de kipróbáltuk azt is milyen volt a karos gépekkel kávét készíteni. Nem utolsó sorban pedig megismertük a napi munkamenet a nyitástól a zárást követő géptakarításig. Valamint a munkakörhöz kapcsolódó higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások ismertetése is hasznos volt. Ez a tanfolyam mindképp jó alapot ad ahonnan már tudhatja az ember, hogy hová akar fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Projektor topic
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest