Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt,
Van már kialakult kép 20k körüli RENDES kávéfőzőkből? Épp a reggel bedöglött a milyenk, vehetek másikat. Volt már ilyen Electrolux ami 16-bar-on nyomta át a vizet...fos volt. Most volt egy hagyományos felforralós, átfolyós Hauser....ez jó kávét csinált, de bedöglött. Vegyek Szarvasi-t?
Ilyen kávépárnás sz.rok kizárva. Volt Senseo...kösz nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Musicbox
tag
2 kg Punto It Rosso várja gazdáját 1750,- ft/kg áron.
-
Musicbox
tag
válasz Mr.Csizmás #755 üzenetére
Igen! 146 Bp. Thököly út 95 Borozó
-
DrRicsi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Szüleim már ezer éve kotyogós kávéfőzöt használnak és gondoltam karácsonyra beruháznék nekik egy uj kávéfőzöre. A barátnőmnek nemrég vettem egy solacot ami szuper viszont ö sokkal kevesebb kv-t iszik. szóval gondoltam veszek vmi nagyobbat linkelek egy példát mivel szemezek:
http://www.arukereso.hu/kavefozo-c3174/philips-saeco/hd8323-poemia-focus-p45142973/velemenyek.html
http://www.arukereso.hu/kavefozo-c3174/delonghi/ec-9-p11243355/
bármi jó ötletet szívesen várok.
Köszönöm szépen -
Musicbox
tag
A HD8323-l kapcsolatban sok butaságot írnak, mert valószínű nem olvastál el a kezelési útmutatót. Egy kávét is a két adagos szűrűvel főzünk csak félig rakjuk kávéval és jól letömörítjük, az egy adagos szűrű a pod-hoz jó abból is lehet vele, jó választás lehet a gép, jobb mint Delonghi.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, 20-25.000 körül melyik patronos gépet tudnátok ajánlani?
Erről mi a véleményetek? Vagy lenne valami jobb vétel ennyiért? üdv -
Optika01
tag
válasz Musicbox #761 üzenetére
Szia
Bevittem, elmondtam a problémám, és vissza adták a pénzt mivel még a 3 munka napban benne voltam (mindez az Auchan-ban, nagyon segítőkészek voltak). Mivel gép megtetszett, így ismét ilyet akartam, de sajnos már elfogyott. Átmentem a "hülye azért nem" boltba, és ott volt egy raklappal l, szintén ebben az árban. Elvittem, és azóta semmi gond.üdv:
Optika
-
Musicbox
tag
Eladó gép azoknak akik egyszerűen, kényelmesen akarnak kávét főzni Saeco Odea Go
-
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem valami jobb kávét ajándéknak ?
Először illy-re gondoltam, de azt bárhol lehet inni, nem különlegesség.
Ezek a Frei kávék érdekesnek tűnnek, de kétlem hogy nagyon jók lennének. -
Musicbox
tag
válasz JackFeryll #769 üzenetére
" Egy aránylag új kávézóláncot, a tévés Frei Tamás üzemeltette Café Freit viszont nem tudjuk jó szívvel ajánlani, egyik topiklakónknak sem sikerült még náluk illetve az általuk forgalmazott kávéból akár csak a középkategóriának megfelelő eszpresszót készítenie, holott a reklámszövegek alapján a legfelső kategóriát célozná meg (az árcédula mindenesetre már ott tart).
én így látom...
Az eredmény elképesztő. Ilyen szagot egyszer éreztem kávénál itthon, már nem is tudom, melyiknél. Egyetlen tömbben mindent elárasztó égettgumi- és gépzsírszag. Semmi egyéb. Nejem, aki amúgy nagy Nescafé- és Omnia-rajongó, képtelen volt meginni. Komolyan mondom, ilyen rossz kávéval még nem találkoztam. Nem értettem, hogy lehet ezt a teljesítményt elérni. Aztán rájöttem: úgy, hogy a reklámszlogen minden szava igaz. Frei tényleg személyesen választotta ki a dűlőket, személyesen válogatta a babot, és maga pörkölte. Más magyarázatot egyszerűen nem tudok elképzelni..."
Vegyél innen vagy innen vagy innen -
Dorien
veterán
válasz JackFeryll #769 üzenetére
Frejnél az az almaízű dohánykávé a jó.
Wherever you go - go with all your heart.
-
bajnokpityu
félisten
Sziasztok!
Használt darálós kávégépet vennénk.
Saeco Inconto Rondo SBS gépet kaptunk kölcsön, de ahhoz képest, h mennyi kávét fogyaszt, nem érzem elég erősnek a lefőtt kávét.
Egy leharcolt, nem kicsit vízköves Saeco Magic sztem erősebb és jobb kávét főzött...
Vagy van valakinek tapasztalata a Jura gépekkel? E10, és ehhez hasonló géppel van valakinek tapasztalata,mennyire erős?eladó topping dac
-
Mr.Csizmás
titán
Musicbox
príma a kávéd, csak meg kellene darálni hogy érdemes?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tariattila
veterán
válasz Mr.Csizmás #776 üzenetére
egy rendes örlővel!
van a kávékorzó fórum/hirdetés rovatban egy hario minimill és egy brikka piciforintért...
én a helyedben rámennék... pár év és rendes bicepszed nőne...[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tariattila #778 üzenetére
plz légyszi egy linket dobj róla....adok mégegy hagymát a fejedre érte
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bajnokpityu
félisten
Annyit tudnátok segíteni,hogy a kerámia őrlőkésnek egy autómata gépnél van érezhető előnye?
Vagy csak marketing?eladó topping dac
-
tariattila
veterán
válasz bajnokpityu #781 üzenetére
egy automatás cimborettó azt mondta, hogy azok (saeco) csak kerámiának látszó tárgyak... egy fémmel húzta meg kicsit próbaképp és mált róla a 'fehérje'
szerinte csak marketing bullshit....
havonta utána kell állítani annyira kopik...ha pedig olcsó (azaz sokkal több szeméttel is rendelkező) kávéval van etetve akkor nagyobb a csorbulásra is az esély...
gondolok itt a kis kedves kavicsokrana nem mint ha a fém szeretné... de az nem törik tőle
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Kalandor #777 üzenetére
A kotyogóst én már nem iszom, de ilyen Elektrolux-om volt és eladtam. Hangos, zörög és annyira nem nagy szám. Viszont volt nálam egy pár a 30k-s cuccok közül, mindel volt valami bajom. A csoda Senseo és Espresso-s társait az árukapcsolás miatt gyűlölöm.(Senseo volt is vagy két évig.) Viszont tudod mi maradt meg, mint jó választás? Szarvasi...vas, van benne anyag és jó a kávé amit főz. Mindenki szidja, de az én párom is a tejes gyengébb szarokat szereti és mégis ízlik neki. Én aki a bitang, szív megállítós cuccot szeretem, nekem is jó. És még magyar is....
Én azt mondom, hogy Szarvasi forever!
Kihangsúlyoznám, hogy 30-40k-nál többet nem adok ki egy kávéfőzőért. És a sok 15 bar-os zörgő szar mellett lett ez mégis a legjobb. A Hauser-nek van egy cucca, ami sajnos nem sokat bír, egy sima fekete, aminek ilyen analóg hőmérő van az elején, na az még még gyorsan és jó kávét főz. De egy év alatt kétszer ment szarrá...így lett Szarvasi.
[ Szerkesztve ]
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz tariattila #782 üzenetére
Igen,1 órája pont ezt a tanácsot kaptam.
Hogy otthoni felhasználásra talán jobb is a fém,mint a kerámia.Egyébként elegem lett a sokmarketing bullshit után, sztem megjavíttatom a Magicot, és csókolom. Eskü jobb kávét csinál a vén bontószökevény,mint ezek a mai 100rugós autómaták.
Styker: nekünk két ilyen szarvasi ment gallyra. Olyannal magyarázta a gyár, hogy túl picik a likak a zacckosárban.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
cizella
csendes tag
Sziasztok,
nagyon barátságos árú kávéfőzőt szeretnék, olyat, amelyik jó kávét főz, máshoz nem kellene értenie. Most egy DeLonghi Caffe Treviso van, elég jó, bár kicsit traktorjellegű hangot ad ki. Mit ajánlotok?
"A későn megjött ész olyan, mintha meg se jött volna."
-
bajnokpityu
félisten
-
Szonyka
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra egy kapszulás kávégépet szeretnénk ajándékba adni tesóméknak. A kérdésem az lenne, hogy ha pl. az aldiból vesszük, akkor abba csak az aldis kapszulát lehet beletenni? Vagy van olyan kapszulás gép amelybe nem csak a saját kapszulája jó? Esetleg olyan forgalmazó, aki többféle kapszulás géphez árul kapszulát? Az aldis gép csak példa volt, nem ragaszkodunk ahhoz. Esetleg más típust melyiket ajánlanátok?
Ez a kérdés érdekelne a párnás (pod) kávéfőzőkkel is. A párnásoknál már olvastam, hogy vannak olyan gyártók, akiknek nincs "saját" párnája, és ezekhez nagy választékban lehet kapni kávépárnát. Az árkategória max. 25000 jó magyar forint.
Köszönöm a segítségetek. -
Dorien
veterán
Az Aldis kapszulásról én csak jókat olvastam, és elvileg az ára is jó. Tudtommal ebbe is, meg a Dolce Gusto-ba is csak a saját kapszulája való. (Az Aldis feltehetőleg jóval olcsóbb.)
Kávépárnásból csak a Senseót próbáltam eddig, az nagyon-nagyon rossz volt...
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
Optika01
tag
Sziasztok.
Kezdőként valszeg hibaztam. Van egy hd 8323-as Saeco-m. Kiakartam próbálni kávépárnával, és senseo párnát vettem 2 csomaggal is. (nem tudtam, h ez nem e.s.e , mind a 2 Philips termék )
Szerintetek rosszat teszek, ha ezt beleteszem?
Előre is köszönöm.
Udv.Optika
-
Jim-Y
veterán
Na, már nagyon a finishben vagyok
Úgy rémlik, hogy itt a topikban olvastam, hogy az emberfia ne Nescafés kapszulás kávéfőzőt vegyen, hanem Nespresso-t, ez továbbra is így van? üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz tariattila #796 üzenetére
Jó, én nem vagyok extra kávé fan, nekem valami olyan gép kell, amit hetente 2-3x használni tudjak, viszonylag gyorsan kávéhoz jussak, és ne kelljen minden alkalommal elővenni a kotyógost, megtölteni kávéval, lefőzni a kávét, majd a lefőtt adag 1/3-át elfogyasztani..
Ezt szeretném kiváltani egy ilyen kapszulás géppel ^^
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mi egy ilyet vettünk áprilisban: Kenwood ES-021 kMix
Ezzel annyit csinálsz, amennyire szükséged van. És olyan kávét raksz bele, amilyet szeretnél.Párom ragaszkodott a piros színhez, ezért találtunk rá.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Jim-Y
veterán
válasz radi8tor #798 üzenetére
Köszi a tippet, nekem valami olcsóbb kéne a 20-30K közötti tartományból, és szem előtt kéne tartanom azt is, hogy nem iszom sok kávét, ehh ahogy írom ezeket, teljesen elbizonytalanodom azt illetően, hogy kell-e nekem kávéfőző, most azért, hogy 3 naponta megiszok egy pohár kávét lehet nem kéne venni egyet, és jó lesz erre a kotyogós is :S Mindenesetre köszönöm a hasznos tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok