Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
A kotyogóst én már nem iszom, de ilyen Elektrolux-om volt és eladtam. Hangos, zörög és annyira nem nagy szám. Viszont volt nálam egy pár a 30k-s cuccok közül, mindel volt valami bajom. A csoda Senseo és Espresso-s társait az árukapcsolás miatt gyűlölöm.(Senseo volt is vagy két évig.) Viszont tudod mi maradt meg, mint jó választás? Szarvasi...vas, van benne anyag és jó a kávé amit főz.
Mindenki szidja, de az én párom is a tejes gyengébb szarokat szereti és mégis ízlik neki. Én aki a bitang, szív megállítós cuccot szeretem, nekem is jó. És még magyar is....Én azt mondom, hogy Szarvasi forever!

Kihangsúlyoznám, hogy 30-40k-nál többet nem adok ki egy kávéfőzőért. És a sok 15 bar-os zörgő szar mellett lett ez mégis a legjobb. A Hauser-nek van egy cucca, ami sajnos nem sokat bír, egy sima fekete, aminek ilyen analóg hőmérő van az elején, na az még még gyorsan és jó kávét főz. De egy év alatt kétszer ment szarrá...így lett Szarvasi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindenki szidja, de az én párom is a tejes gyengébb szarokat szereti és mégis ízlik neki. Én aki a bitang, szív megállítós cuccot szeretem, nekem is jó. És még magyar is....