Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• norkov84

tag

válasz Parci #74134 üzenetére

Bizonyos szempontból egyetértek, ezért is írtam, hogy egyéni preferencia, kinek mi - mennyit ér meg.

OFF
    A korábbi autós hasonlatoddal élve pl. volt lehetőségem hosszabb távon a manapság divat szídni konszern két pólusához (négy karika vs indián nyilas): azonos méret kategórián belül (kisautók) bár éreztem némi előre lépést, de azért lenyűgözve nem voltam. A különös az volt, hogy kategória váltás esetén sem dobtam hátast (A4 vs. Octavia), pedig ott a plattform is különbözött (MLB vs. MQB). Szerencsére egyiket sem én fizettem :)

El tudom fogadni, hogy valakinek ez a különbség megér több mint dupla annyi pénzt De pl. az én igényeimmel, felhasználásommal egyszerűen nekem nem érné meg, ha tehetném sem.

Ugyanez van szerintem darálóval is: valakinek az az x% plusz, amit egy EK, Robur... stb. hoz, megéri. Vagy kíváncsi... vagy csak szimplán megengedheti magának és akkor már miért ne.
    Én így a jelen szettemhez eljutva (full tunning Silvia + tunning Major) úgy érzem, nekem ez a plafon, ami anyagilag belefér. És bár érzek különbséget a kiinduló GB + Lelit Fred szetthez képest, közel sem akkora az ugrás, mint a kotyogós/szarvasi vagy akár a munkahelyi automatás vonalról volt annó 2.5 éve.

Magyarán: értem és elfogadom, amit írsz, ezért is tanácsoltam a kérdés-felvetőnek, hogy valószínűleg a Catlerrel is teljesen jó kávét tud főzni.

Egyébként meg tudod: elnök élet EK és Slayer alatt úgy sincs :DDD

Új hozzászólás Aktív témák