- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djboris
üzenetére
a módszer az, hogy jön egy új királyság, és minden régi szarrá válik. ezerszer leírtuk már többen is, hogy ez a baj. akár darálóról, akár módszerről, akármiről van szó. nekem tök közömbös, hogy szar-e a mazzer robur, mindössze azért mulatok rajta, hogy ezt mondják ilyen határozottan páran, mert volt idő, amikor azt tartották ugyanezek az emberek a szupernek. hiteltelen az egész így, az a baj.
de amúgy is mindig végtelenül irritáló, amikor valaki mondja a frankót, függetlenül attól, hogy amit mond, az hányad részben igaz.
a kidobom a kukába pedig ún. gúnyolódás. elnök. de lassan olyan leszek már ezzel, mint szegény mylord3 a kávéológián, márpedig azt sem szeretném, úgyhogy abba is hagytam.
de akkor írok konkrétumot is, persze ek-hoz nem tudom mérni: az őrlemény térfogata akár a duplája annak, amikkel eddig daráltam, nem függetlenül attól, hogy teljesen rögmentes. remekül eloszlatható így, nem kell pofozgatni, kevergetni, hústűvel szurkálni ahhoz, hogy jó lefolyást kapjunk (jó vízterítésű géppel). nekem az eddigi legjobb darálóm, persze nagyon kevés volt csak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS routerek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest