-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
válasz
meander
üzenetére
Ezt vállalom is, a hozzászólásom inkább volt hangulatjelentés, egyszerűen felhúztam magam ezen a "rendes őrlő" kinyilatkoztatáson. Pár hete hangzott el a darálóban, hogy az EK mostani szériájából nem mindegyik tud presszót, össze-vissza szórnak a kések, tehát nem elég legombolnni az árát, még egy adag mázli is kell hozzá. Nemár... Pár éve még a Major, majd a Kony meg a Robur volt a sztár, utána a Mythos, most meg mindenki rohan EK-t venni. Jövőre meg lehet kidobálni, mert kiderül, hogy mindenki hülye és eddig sz@rt ivott, mert az XY az egyetlen szóba jöhető őrlő a világon. Na ez az, ami engem zavar.
Víz: már egy jó ideje Nordát használok, most hogy megírtad a receptet, ki fogom próbálni, de szerintem az én szettemben és tudásomban még nem ez a szűk keresztmetszet, ezért valószínűleg nem fogom kiérezni a különbséget. Aztán ha mégis, jövök téríteni

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Peugeot, Citroën topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest