- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
válasz
Bazsee71 #71485 üzenetére
Nem sértődtem be, nem fogok áttérni a Hell-re, de azért bosszant, hogy már csak stikában mer az ember cukrot tenni a kávéjába (pedig van, amelyiknek jól áll), viszont az teljesen elfogadott, hogy laborban pancsolod a vizet. Cukor ciki, Mg menő. Elgondolkodtató.
Én ugyanezeket használom (VST-PuckPerfecter-PalmTamp) kiegészítve wdt-vel, plusz AP papír, ami szerintem az elmúlt évek legnagyobb találmánya az espresso készítésben. De néha kívülről nézve magamat már ez is sokkol, és mégis van, hogy egyes kávék minden erőfeszítésem ellenére sem ízlenek. Kezdek rájönni, hogy nem nekem való az újhullám, mert még sosem esett le az állam ilyen kávétól menő helyen sem. Mostanában kóstoltam párat T&P-ban, meg múltkor eljutottam végre a Kék Elefántba, egyik nap még Casmo brazilt ittam, másnap már Bányai-féle kávé volt az őrlőben, a maguk módján lecsúsztak, de ilyesmik szoktak lenni otthon is a kávék, és eddig azt hittem valamit rosszul csinálok. Persze lehet hogy csak kifogtam, de egyre inkább azt érzem, hogy nem ez az én világom.
(Ja: mennyi Mg-t teszel a Nordába?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest