Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
zolnagy
üzenetére
Már pár hete megvettem, és végre be akartam szerelni. Most csak ideiglenesen próbából, felfúrva a régi kazánt 5mm-re, hogy belemenjen, mert majd új kazánnal megcsinálom rendesen később.
Ahhoz képest, hogy még hasonlót sem csináltam soha csak annyi volt elsőre furcsa, hogy mínusz 28 fokról indult a pid, és lefelé ment amíg azt nem mondta, hogy "uuuu", aztán arra rájöttem, hogy fordítva van bekötve.
Rendelek majd egy olyan hőelemet és berakom majd az új kazánba, meg talán egy Omron PID-et is, legalább egyből rendesen meg lesz csinálva.
Az, hogy ebből ->
ez lett, az nekem most épp elég, filterrel és brikkával elleszek amíg megjön a rendes hőelem, de ennek már nagyon a végére akartam járni, hogy sikerül-e. És kiadta
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest