Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jack B.
csendes tag
válasz
Csápájev
üzenetére
ez egy szimpla kávés fórum, nem profi baristák gyűjtőhelye. akkor meg zárttá kell tenni, ha ez a vélekedés. betéved ide valaki, aki kotyogósat iszik minden nap (vagy urambocsá DG-t), arra fog rájönni, hogy nem kívánatos személy, nincs témája, nem veszik figyelembe.
de mondom, nem támadásnak indítottam, csak az ihatatlan nem a Gustónál kezdődik (bár igaz, kinek a pap...), sok-sok szempont miatt sem. én például voltam olyan cégnél, ahol egyrészt hülyének néztek volna, ha 20-30 perceket szórakozok egy sima presszó elkészítésével, másrészt idő is csak egy kapszulás elkészítésére "megengedett". gyorsaságban, kapott minőségben vállalható a Dolce Gusto. azt kell megérteni: van az a réteg, akit behatóbban érdekel a kávézás (mint bennünket a fórumon), és nem spórolnak erre pénzt, időt, energiát. míg van a társadalom 90%-a, akik pont leszarják, hogy mekkora hőfokot esik a csapoláskor az ital, a kávézás pedig inkább rutin nekik, mintsem élvezet.
ezzel nincs baj, én is örülnék, ha minden háztartásban ECM gépek lennének, rendes őrlővel, de attól még nem vonulok az utcára, hogy "bazzeg, fos, amit isztok". sarkítva mondom persze.
túl lett ragozva.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Grim Dawn
- Life is Strange: Reunion - Íme a végleges gépigény
- AliExpress tapasztalatok
- A Honor profi iPhone másolásban
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest