Új hozzászólás Aktív témák

• Rush77

aktív tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a következő probléma mitől lehet a Catler CG8010 darálóval.

Tegnapelőtt daráltam volna magamnak kávét és észrevettem, hogy egyrészt nagyon lassan jön (ugyanazon a beállításon mint azelőtti nap) másrészt eszeveszettül felmelegítette a kávét. A kis csésze amibe darálni szoktam átmelegedett a kávétól.

Kiszedtem a babtartályt és teljesen fel volt gyűlve az őrlemény a kések között.
    Kép1
    Kép2
    Kiszedtem a késeket és kitakarítottam az egészet illetve ki is szedtem egy alátétet a három közül amivel ugye egy picivel durvábbnak kellett volna lennie az őrleménynek.
    Takarítás után
    Miután összeraktam megint rápróbáltam a Pacificaffe East Timorral és nem igazán javult a helyzet.
    A szokásos beállítás (2 vonal jobbról) elmentem egészen 5-ig és ugyanúgy befullad a GC és továbbra is púder finomságú a cucc és egy kicsit küzdős a hangja a darálónak.

Viszont a durvább beállítással amit filterre használok, tökéletes.
    Létezik, hogy ez az East Timor ennyire összeállna? :F

Kicsit tanácstalan vagyok. Otthon még megpróbálom majd, hogy megint kitakarítom és másik kávéval teszek egy próbát de mondom a filter beállításokkal teljesen jó (bár tudom, az a skála másik végén van)

Új hozzászólás Aktív témák