- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a következő probléma mitől lehet a Catler CG8010 darálóval.
Tegnapelőtt daráltam volna magamnak kávét és észrevettem, hogy egyrészt nagyon lassan jön (ugyanazon a beállításon mint azelőtti nap) másrészt eszeveszettül felmelegítette a kávét. A kis csésze amibe darálni szoktam átmelegedett a kávétól.
Kiszedtem a babtartályt és teljesen fel volt gyűlve az őrlemény a kések között.
Kép1
Kép2
Kiszedtem a késeket és kitakarítottam az egészet illetve ki is szedtem egy alátétet a három közül amivel ugye egy picivel durvábbnak kellett volna lennie az őrleménynek.
Takarítás után
Miután összeraktam megint rápróbáltam a Pacificaffe East Timorral és nem igazán javult a helyzet.
A szokásos beállítás (2 vonal jobbról) elmentem egészen 5-ig és ugyanúgy befullad a GC és továbbra is púder finomságú a cucc és egy kicsit küzdős a hangja a darálónak.Viszont a durvább beállítással amit filterre használok, tökéletes.
Létezik, hogy ez az East Timor ennyire összeállna?
Kicsit tanácstalan vagyok. Otthon még megpróbálom majd, hogy megint kitakarítom és másik kávéval teszek egy próbát de mondom a filter beállításokkal teljesen jó (bár tudom, az a skála másik végén van)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- BMW topik
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs