Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norkov84
tag
Sziasztok!
Kicsit tanácstalan vagyok, és szeretnék más nézőpontot, véleményeket meghallgatni az alábbi dillemmában.
Jelen gépparkomban egy PID-elt, rézcsöves, réz vízterítős, FoT OPV-s GB szolgál lassan 2 éve. Tök jó kis gép, bár a szűkítő, tágulási, és vízhozam- / nyomásszabályzás beépítése még rajta szerepel a listámon. Viszont a gép "vázával" nem vagyok 100% elégedett: műanyag ház, "nyomógombos" gombok.
Elindult a vezérhangya bennem, mi lenne, ha egy fullos GC-m vagy Silvia-m lenne inkább: mindkettő szebb, acél vázas, tartósabb gombok vannak bennük stb. Tanácstalan vagyok azonban, hogy a Silvia megéri-e a felárát (használtak is 400 EUR körül vannak), jobb/masszívabb-e annyival a GC-nél?
Napi kb 2-4 dupla fogy nálunk, tej nélkül, így a gőz része nem fontos. Tejes ital csak vendégek esetén érdekes, de arra a french-press jellegű megoldás is bőven OK. Ami még fontos infó, hogy hosszú kávé/kapucsinó esetén magasabb bögrébe szoktam csapolni, és úgy látom szemre a GC-nél talán kisebb a kar és tálca közti távolság.
Ezt valaki le tudná mérni nekem GC-n és ha van Silvia tulaj, esetleg ő is?Próbáltam visszakeresni korábbi hsz-ok közt, GC vs. Silvia témában, megnéztem a korzós összehasonlító videót is, de csak összekavarodtam

Mi egyéb pro és kontra áll a két gép között?Az örlő jelenleg egy Eureka Mignon, de távlati terv egy Fragola-féle fehér SJ lenne, ha lesz gyári kinézetű (E) tölcsére hozzá

Segítségetek előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest