Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pacuha69

csendes tag

Túl vagyok a Kopi Luwak kóstolásán. Nem voltak túl nagy elvárásaim vele kapcsolatban, csak borzasztó kíváncsi voltam rá. Próbáltam az agyamban kikapcsolni azt, hogy "itt márpedig éreznem kell valami különlegességet, hiszen ez a Kopi Luwak", de nem kellett túlerőltetni magam, hiszen nem hozott számomra túl sok meglepő ízt. Magán hordozza a tipikus Indonéz ízjegyeket. Az első néhány adag nem is ízlett annyira. Aztán láttam János írását arról, hogy lesz ez még jobb is, csak nagyon friss még, így pár napot vártam még vele. Aztán újból rákóstoltam. Alap karaktere nem változott, csak érezni lehetett, hogy "megnyugodott" a kávé, kicsit tisztult a kép, és már némi erjedt gyümölcsös íz is megbújt a földes, kakaós ízek hátterében. Ettől még én is azt vallom, hogy bőségesen vannak ettől jóval különlegesebb, finomabb kávék, csak azokat nem eszi meg előtte semmi. Nyilván ez csak egy vélemény, ettől még messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, meg kell kóstolni. Tudom, pofátlanul drága, de egy hobbiban nem igazán beszélhetünk arról, hogy megérte e vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés