Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
Túl vagyok a Kopi Luwak kóstolásán. Nem voltak túl nagy elvárásaim vele kapcsolatban, csak borzasztó kíváncsi voltam rá. Próbáltam az agyamban kikapcsolni azt, hogy "itt márpedig éreznem kell valami különlegességet, hiszen ez a Kopi Luwak", de nem kellett túlerőltetni magam, hiszen nem hozott számomra túl sok meglepő ízt. Magán hordozza a tipikus Indonéz ízjegyeket. Az első néhány adag nem is ízlett annyira. Aztán láttam János írását arról, hogy lesz ez még jobb is, csak nagyon friss még, így pár napot vártam még vele. Aztán újból rákóstoltam. Alap karaktere nem változott, csak érezni lehetett, hogy "megnyugodott" a kávé, kicsit tisztult a kép, és már némi erjedt gyümölcsös íz is megbújt a földes, kakaós ízek hátterében. Ettől még én is azt vallom, hogy bőségesen vannak ettől jóval különlegesebb, finomabb kávék, csak azokat nem eszi meg előtte semmi. Nyilván ez csak egy vélemény, ettől még messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, meg kell kóstolni. Tudom, pofátlanul drága, de egy hobbiban nem igazán beszélhetünk arról, hogy megérte e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Arc Raiders
- Autós topik
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- EAFC 26
- Motoros topic
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest