Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Nem telefonáltál ma a Rádió1-be?
Ballószögről volt Laci. Gondoltam hátha te vagy az.Mindig mosolyogtam, mikor itt írták, hogy hidegzsíroldó?! Jujj azt nem szabad...
Semmivel nem veszélyesebb, mint a tersonet és társai. Csak úgy terjedt el, mintha a hidegzsíroldó egy gonosz szörny lenne, a tersonet és társai meg ártatlanul mosolygó, finom törlőkendő lenne.
Pedig ugyanolyan zsíroldó az is, mint a többi, csak jó marketing mögé csomagolva. Biztos azért oldja olyan jól a kávés zsírokat, dzsuvákat a terzonet is, mert valami ártatlan szer...
Ettől függetlenül most Bélától vettem azt is mert nagyon jó áron van a 900 g-os. És a Puly-val nekem nincsenek rossz tapasztalataim. De a hidegzsíroldóval természetesen könnyebb kicsit dolgozni, mert nem kell feloldani meleg vízben, csak beleöntöm a vakszűrőbe és kész. ( Legalább is én úgy szoktam, hogy kis forró vizet csapolok és feloldok benne kis kávés kanál Puly-t, aztán rakom fel a kart.)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest