Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
válasz
soldier2
üzenetére
Egy kis adalék a Colonna Etióphoz. A előző kávéhoz beállított daráló álláson kezdtem a kóstolást, aminek következtében 86 másodpercig húzódott el a teljes csapolás. A kávé nem sínylette meg ezt a hosszú extrakciót, hozta az ilyen kávékra jellemző édességet. Helyesebben fogalmazva: az ilyen jól sikerült pörkölésű kávékra jellemző édességet, mert ez az, szerintem. Nagyon balanszos, finom ital lett. Aztán elkezdtem állítani a darálón, hogy ugyan még se legyen már ilyen hosszú a csapolás, de valahogy már 50-60 mp körül nem hozta azt kellemes összhatást, mint az elején, és az édesség is alább hagyott. Még kóstolgatom ezeken az alacsonyabb csapolási időkön, de szerintem ha van még tartalékod, próbáld kicsit még jobban elnyújtani a csapolást. Nekem úgy jobban bejött.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo drón - nagyon megkímélt, újszerű állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv) többsávos kézi amatőr adóvevő
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest