Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
válasz
soldier2
üzenetére
Egy kis adalék a Colonna Etióphoz. A előző kávéhoz beállított daráló álláson kezdtem a kóstolást, aminek következtében 86 másodpercig húzódott el a teljes csapolás. A kávé nem sínylette meg ezt a hosszú extrakciót, hozta az ilyen kávékra jellemző édességet. Helyesebben fogalmazva: az ilyen jól sikerült pörkölésű kávékra jellemző édességet, mert ez az, szerintem. Nagyon balanszos, finom ital lett. Aztán elkezdtem állítani a darálón, hogy ugyan még se legyen már ilyen hosszú a csapolás, de valahogy már 50-60 mp körül nem hozta azt kellemes összhatást, mint az elején, és az édesség is alább hagyott. Még kóstolgatom ezeken az alacsonyabb csapolási időkön, de szerintem ha van még tartalékod, próbáld kicsit még jobban elnyújtani a csapolást. Nekem úgy jobban bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest